Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)
bilet fiyatlari allah olmus.
aynen öle bilet fiyatları ya. sırf bilet fiyatları da değil. IMAX gidiyorsan 33'er lira mı ne, üstüne 4 lira mı ne masraf alıyor internetten etti mi 70. Taksiyle git gel yapsan Akasya'ya, gidiş dönüş toplam 35-40 lira taksi. Bi de gitmişken şımarıklık yapıp yılda 1-2 kere yiyoz zaten diyerek shake shack yedin mi 90-100 tl.
Bi sinemaya gidiyorsun 200 lira, adam başı 100 lira anasını satiim. nasıl iş bu.
7 liraya iMax nasıl oluyor lan bu arada oha?
oluyor imax 3d vs her şey, her gelen imaxe böyle gidiyorum. zenginiz ama imaxe 38 tl verecek kadar değil
- Genel Yönetici
superman varken batmani seven insan ya aptaldır ya cahildir.
arkadasına aptal demek istemiyom o yüzden cahil demekki.
Ben Affleck muazzam bir Bruce Wayne olmuş. Ama Batman hali için aynı şeyi söyleyemeyeceğüm. Rol süresi biraz az kaldı.
Gal Gadot zaten benim davşanım <3
Bi kere gereksiz uzun ve bayıktı. Zaten trailerda baya her şeyi göstermişler. Affleck'i beğendim. Wonder Woman'da baya badass takıldı işte. Zati nerdeyse her sahnesi fragmanda var. Snyder beğendiği çizgi romanlardan toplamış birşeyler ama olmamış hiç. Bide o kadar çok rüya sahnesine gerek yoktu.
Dövüştükleri sahneyide beğenmedim. Hani dövüşme sebebleri çok yapmacık geldiydi. Daha iyi bi build up yapabilirlerdi.
Amazing Spider Man 2 gibi bunda da "SENEYE JUSTICE LEAGUE VAR" diye başka filmin reklamını yapacaklar diye bu film boktanlaşmış. Şu salaklığı Marvel'da yapıyor ama genelde bu kadar kötü olmuyor onların ki.
Her seferinde aksiyon olduğunda arka planda birinin "şehri boşlattık" "Orda kimse yaşamıyo" "burası terkedilmiş" demesi de komikti. Man of Steel eleştirileri ne kadar koyduysa artık sdf
Ya Batman film boyunca rahat bi 30-40 adamı çatır çatır öldürdü. O patlattığı arabalar filan. Adamın en büyük kuralı öldürmemek değil mi? Baya soğuttu filmden Batman'in böyle öldüre öldüre gitmesi, Superman'e mızrağı sokmaya kalkması. Mağrasında kendi kendini hypeladı hypeladı saldırdı resmen Supermane. Gereksiz fazla piskopattı hatta bence.
Lex'in tavırları hareketleri de çok rahatsız ediciydi. Beğenmedim onu da.
Kavga build up ta saçmaydı. Annemi kaçırdılar yardım et diyemedi bi Superman 10 dakka dövüşene kadar. Hatta o senatörün Supermane karşı argümanı çok yapmacık geldi. Genel olarak Superman çıkıp 2 keliem konuşsa çözülcekmiş gibi herşey.
Knightmare sahneside çok saçmaydı. Justice League hype için koymuşlar. Yerde omega symbol, parademonlar, kryptonite, sonra gelecekten gelen Flash filan. Fakat Batman bu rüyayı gördüğünde bunların hiç birini bilmiyor ki. Adam rüya diye geleceği mi gördü?
Batman'in anne babasının ölümüde yeter artık görmeyelim daha fazla.
Öbür Justice League karakterlerini de olabilecek en sıkıcı şekilde tanıtmışlar gerçekten. Flash'ın tipi beğenmedim. Bi dizi Flash'ı gibi durmuyor.
edit: Yannız ikisinin dövüşünü Batman'in kazanmasını beklemiyordum. O sürpriz oldu gerçekten. Hani Avengers gibi kazanan olmaz filan diye beklemiştim sdf.
http://www.youtube.com/watch?v=0PlwDbSYicM
birde şu videodan sonra Death of SUperman hikayesini ciddiye alamıyorum, pek etkilemedi sonu ondan sdf
edit 2: Mercy Graves'i de çok salakça bi şekilde harcadılar.
sonuçta arada 2-3 güzel sahne var ama haketmiş bütün eleştirileri film. 2 buçuk saat boşa gitti gibi hissediyorum.
meh.
Öne çıkan mesajlar