kath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ne oynuyosunuz bi söyleyin ? Valla moba oynamaktan gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 tera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 infestation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Istaria oynuyorum ben. The Hobbit, Game of Thrones falan derken gaza geldim iyice. Ejderha sınıfı var oyunda. Ejderha rpsi yapıyorum. Oyun çok kötü ama, öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ben rift, defiance, tsw arasında zaman öldürüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 gw2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 riftin pvesi gw2nin pvpsi doyuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 the secret world aldım onu deneyeceğim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 rifte başladım anlamaya çalışırken geçyor zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 rift - defiance - secret world - neverwinter arasında dolaşıyorum ama en az 10 dakika dayanabiliyorum hepsine. age of conan'a başlıcam sanırım. biraz warhammer denerim sonra wow'u 1 ay açıtırır, hiç login olmadan kaparım hesabı zaten. archeage gelene kadar böyle sürüp gider. bende ortaçağ temalı, at arabası sürmeli mmo arıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Gece gündüz yaz kış çıkan her oyunu oynayan insanlara gıbtayla bakıyorum. Nerden buluyorsunuz bu zamanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 belli bir yaşda oynanıyor sonra ne zevk alabiliyorsun nede zamanın oluyor zaten. oynasınlar ne güzel asosyallik boyutuna geçmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 rift we gw2 arasında zıpla işte ikisinde de sub yok gir takıl riftte pve gw2 pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Wolas said: belli bir yaşda oynanıyor sonra ne zevk alabiliyorsun nede zamanın oluyor zaten. oynasınlar ne güzel asosyallik boyutuna geçmeden this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 yok be oynanmıyor. iş - hatun falan derken gunde anca 1 saat pcye vakıt ayırabılıyor insan. o bir saatte de yukarıda saydıgım oyunlar arasında dolaşıyorum. o değerli zamanımın tamamını ayırabıleceğım bir oyun yok şu anda piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 herkes blizzardı bekliyor ağzımızın suyunu akıta akıta oyanyacağımız oyunu çıkarması için yalan sa yalan deyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Blizzard'dan artık hayatta öyle bir oyun gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ffxiv'i bekliyorum ben şimdilik defiance ve tsw arada m&b warband crpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 RuneScape 3'e bakacagim ben, oynarim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Diablo 3 , Guild Wars 2 arası gidiyorum sürekli. Runescape 3'e bende bakıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Ağzımızın suyu aka aka SWTOR beklemiştik elimizde patladı, şimdi ESO bekliyoruz. O da olmadı Archeage beklemeye devam edeceğiz. Kimsenin Blizz'i beklediği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Blizzard'ı bence de kimsenin beklediği yok. Hele ki Diablo 3 failinden sonra. Gerçi Titan bi' ortalığa çıksın, nedir ne değildir, görelim. Adı sanı belli olsun, çıkış tarihi belirlensin. Ona göre bekleme modu da değişir elbette. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 camelot unchained cıkana kadar mmo yok beyler mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Jay Wilson bi oyun yapsın da hepimiz oynayıp intihar edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar