Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patenciler!

Liebe

Öne çıkan mesajlar

Hala paten kaymayı kız işi, utanılcak şey olarak gören zihniyet yoktur umarım. Zira hakikaten çok zevkli ve kalori yakmanıza yardımcı bir spor, heyecanı da cabası. Kilom sağolsun hoplayıp zıplama olayına pek giremedim ama oldukça hızlı kayabiliyorum. Patenlerim de bunlar

Rollerblade Twister 80

Var mı bakalım başka paten kayan buralarda?

Sosyal ağlarda paylaş

diaboliq said:

abi şunu birde kaykayı çok istedim ama valide hep pürüz çıkardı bana. eminim feci zevklidir.
artık 30 yaşına geldik neredeyse ama çocuklarıma mutlaka alıcam.

geçen sene başladım ben şu an 25 yaşındayım valla hiç öyle dert etme koskoca herifler paten kayıyor sahilde saçı sakalı ağarmış abiler ablalar =)
Sosyal ağlarda paylaş

heheh ben de bacak kadarken rollerblade kayıyodum ki kaymak bile denmezdi kırtasiye patenleri ile işte ayakta duruyoduk en azından =) bundan bi 5-6 sene önce buz patenine götürdüler üniversiteden arkadaşlar. onlar hep gidiyorlarmış ama patır patır düşüyolardı, ilk denememde like a boss şekli baya şekil kaydım inanmadılar benim daha önce buz pateni yapmadığıma falan inandıramadım herifleri :D
Sosyal ağlarda paylaş

çok istedim,çok da denedim küçükken hatta bizim bütün mahalle seferber olmuştu, böyle sopalarla falan tutunarak kayayım önce sonra sopları atar normal normal giderim diye 3 tekerlekli bisikletten 2 tekerleğe geçme matığıyla, ...tık olmadı..olmayınca olmuyor, bisikleti bile çok geç öğrendim=)..

hala özenirim paten kayanlara=)
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu patenle hayvan gibi kayıyodum çocukken 4-5 yaşında başladım 720 falan dönüyodum atlıyodum zıplıyodum sonra lisede yapmadım hiç geçen spor magazasına girdik bi deniyim dedim patenleri bildiğin düz gidemedim lan nasıl moralim bozuldu =((((

yönetici notu: patenle kayamadığım için küfürler ediyorum. böyle biriyim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...