Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Hala paten kaymayı kız işi, utanılcak şey olarak gören zihniyet yoktur umarım. Zira hakikaten çok zevkli ve kalori yakmanıza yardımcı bir spor, heyecanı da cabası. Kilom sağolsun hoplayıp zıplama olayına pek giremedim ama oldukça hızlı kayabiliyorum. Patenlerim de bunlar Rollerblade Twister 80 Var mı bakalım başka paten kayan buralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 abi şunu birde kaykayı çok istedim ama valide hep pürüz çıkardı bana. eminim feci zevklidir. artık 30 yaşına geldik neredeyse ama çocuklarıma mutlaka alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Bi 17 yıl falan kaydım ama bayadır kaymıyorum. Pro sayılmayacak bi patenim var hala. Bu aralar buz pateni almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 hermes vardı bende de herhalde 7-8 yıl kaymışızdır. yeni kasası sanırsam http://www.skatesetup.com/images/skate/large/89742875661109981699bb828b6ece3e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 diaboliq said: abi şunu birde kaykayı çok istedim ama valide hep pürüz çıkardı bana. eminim feci zevklidir. artık 30 yaşına geldik neredeyse ama çocuklarıma mutlaka alıcam. geçen sene başladım ben şu an 25 yaşındayım valla hiç öyle dert etme koskoca herifler paten kayıyor sahilde saçı sakalı ağarmış abiler ablalar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Ben patensiz kayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 onun da zevki ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ilk patenim impalam nerededir şimdi buda son section 8lerim. mj12i istedim hep ama alamadım efsane: tabi artık hep custom made patenler abecsiz rulmanlar piyasada epey gelişti sektör ama şu paten hala efsanedir 20 yıl olucak nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 heh ufakken void marka vardı bi tane bayada kullandım gerçi tek faydasınıda şeyde gördüm forum bornova'ya giderken buz pateni yapmak istedi birisi orda herkes patır patır düşerken faggetlord gibi kaydım :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 heheh ben de bacak kadarken rollerblade kayıyodum ki kaymak bile denmezdi kırtasiye patenleri ile işte ayakta duruyoduk en azından =) bundan bi 5-6 sene önce buz patenine götürdüler üniversiteden arkadaşlar. onlar hep gidiyorlarmış ama patır patır düşüyolardı, ilk denememde like a boss şekli baya şekil kaydım inanmadılar benim daha önce buz pateni yapmadığıma falan inandıramadım herifleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 hiç heves etmedim bunlara küçükken hep kaykayla takıldım nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 kaykay en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 kaykay patenlere göre çok odun işi. hiç bir özgürlük sağlamıyor sana. patenlerle istediğin her şeyi yapabilirsin sahilin çılgın kalabalığında insanların arasında slalom yapmak gibisi var mı =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 çok istedim,çok da denedim küçükken hatta bizim bütün mahalle seferber olmuştu, böyle sopalarla falan tutunarak kayayım önce sonra sopları atar normal normal giderim diye 3 tekerlekli bisikletten 2 tekerleğe geçme matığıyla, ...tık olmadı..olmayınca olmuyor, bisikleti bile çok geç öğrendim=).. hala özenirim paten kayanlara=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 abi tam tersi ya, kaykay özgürlük asıl, paten zeballah gibi ayağına yapışık hareket kısıtlı, kaykay misler gibi. al eline yürü istersen koy slalomunu yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 işin agresif boyutunu tamamen geçtim , kaykay çok zor ama yeteneğin varsa bütün gün hopla zıpla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Samantha Fox şortu ile paten yapan gençler gibisi gelmedi bu evrene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=8IpkgBfaZU0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 antalyada ben tekrar almayı planlıyodum, eski hermeslar olmuyor artık ayağıma, 2 numara atmış. eski lara yolunda, yürüyüş parkurunda gezmek/spor yapmak için ideal ötesi kulağına kulaklığını takıp ama istanbula gidecem, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 inline hockey oynuyorum. kapışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 @reampage, abec rulmanlarin devri gecti mi vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ABEC değeri olmayan özel yapım rulmanlar var evet ama ABEC olarak 9 değerinde olan rulmanlar varmış. Çok daha yüksek değerlerde varmış, benim kafa hep agresivlerde tabi, bu tepelerden inenler uzun kaykaylarla 13 felan kulanılıyormuş çüş 9. 5 iyidi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Liebe said: Hala paten kaymayı kız işi, utanılcak şey olarak gören zihniyet yoktur umarım. ne zaman vardi bu zihniyet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ben bu patenle hayvan gibi kayıyodum çocukken 4-5 yaşında başladım 720 falan dönüyodum atlıyodum zıplıyodum sonra lisede yapmadım hiç geçen spor magazasına girdik bi deniyim dedim patenleri bildiğin düz gidemedim lan nasıl moralim bozuldu =(((( yönetici notu: patenle kayamadığım için küfürler ediyorum. böyle biriyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 aquila said: Liebe said: Hala paten kaymayı kız işi, utanılcak şey olarak gören zihniyet yoktur umarım. ne zaman vardi bu zihniyet? pendike beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar