Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

ben 4-5 aydır oynamıyordum sonra bayram tatilinde oynadım bi de dün oynadım 2 el ; toplamda 6-7 match yaptım ;

-oyun bulma süresi ne kadar kısalmış önceden bi oyuna başlamam 10-15 dk sürüyordu şimdi 1 dk içinde başlıyor.

-ben 1 tanesi dışında hep kazanan taraftaydım ve bisürü kill im vardı hep ,hatta dün rubick oynadım 13 kille bitirdim (en yüksek bendim) halbusi pek iyi de oynamadım kimsenin ultisini çalamadım filan.

sanırım çok fazla yeni oyuncu var ve beni onların içine atıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

isimlerde en büyük karışıklık dota 1 + hon + dota 2 olunca çıkıyo
lothar diyorum anlamıyolar
assasins hroud diyorum onuda anamıyolar
ben bilmemne blade adını bulana kadar oyun bitiyo

Ben hon oynarken dota isimleri kullanıyordum, şimdi dota oynuyorum hon isimleri kullanıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

Nekro said:

clinkz eastwood tu bir ara hatta adi

Bu değişiyor muydu sanki arada, bir kaç tane daha böyle pun kullanılmıştı diye hatırlıyorum.

degisiyordu aynen. Kunkka mesela loadscreen i cizen bir elemandi devianart sayfasi var hatta. Sonra degisti falan bir ara o da.

Lich king garipti ya Kel Thuz'ad gibi birseydi. Birde blood in adini hic okuyamazdim. Okunabiliyor muydu onu da bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

İlk 5 dakikada falan (tam hatırlamıyorum kesin süresini) quit olursa yazılmıyor stat. Adamın çıktı diye 45 dakika oynanmış oyunda karşı takıma win yazılmayacak mı?

Akıl alıyor mu gerçekten lan böyle bir şeyi? Ciddi ciddi gelip soruyorsun bunu?

Aynı şeyi karşı taraftan düşün, belki yeniyodunuz böyle baya ezici bir şekilde ama takımın carry'si oyundan çıktı ve bi şekilde yenildiniz.

Bu sefer de ben kaybetmeyi, karşı takım da adamım çıktı diye win yazılmasını haketmedi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi örnek verdim türlü şey olabilir. Pause argümanını direk kapatalım, mal ruhlu bir insan da olabilir sinirlenip çıkan, geri gelmez. Daha kötüsü pause açan hıyarlar var biri çıkınca. 5 tane de gelebiliyor bu hıyarlardan karşıya.

Direk biri çıkınca sayılmasın demiyorum yanlış anlamayın, ama bi sıkıntı var bu işte nereden bakılırsa bakılsın. Örnek verdim çünkü, başıma geldi, başabaş süper bi oyunda biri çıktı diye loss aldım kaç kere. Üzüldüm ben de sorguladım Mulgear gibi.

Sen de gelip tamamen zaman kaybı ve tatsızlık çıkarmaktan başka faydası olmayan "bunu gerçekten soruyor musun dostum" gibi kalıplarla geldiğin için bu konuyu dile getirdim.

Yoksa ne kadar haksızlık olursa olsun sanırım en mantıklısı statların sayılmayıp win lossun bu şekilde olması bence de.
Sosyal ağlarda paylaş

sf 15 dk boyunca ortayı feedledi
gank filan hak getire
sonra bizden lich çıktı oyundan
e napıyım ben bu oyunu her türlü kaybedicez sonuçta gerizekalının biri yüzünden

karşıya win yazılsın bize loss gelmesin

50 dk oynıyım ucu ucuna yeniliyim koymaz da 15 dk'da gerizekalının biri feedledi diye oyundan çıkmak kötü oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...