kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Zenith takımı dagılıyomuş. teamliquid.net twitter.com dendi trolluyo mu burda yoksa gerçek mi o yazdıkları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 adamların konuşabildiği ortak dil yok. 101% troll. http://www.gosugamers.net/dota2/news/25138-transfer-rumour-mill-last-update-22-08-12-00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yalan ya chuan demişler bi de sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 zenith'in dağıldığı doğru da dendi'nin geçtiği troldür muhtemelen. Şu an iceiceice dışında bütün oyuncular bıraktıklarını söylediler. Öte yandan Dk'da rotk kovuldu, super da bir dahaki ti'da olamayacağım gibisinden bi şey yazmış. Burning ise geçtiğimz hafta bol bol 3. rol hero'ları, özellikle nature oynamış. bazı dedikodular sylar ve iceiceice'ın dk'ya geleceği, burning'in de 3. role geçeceği yönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 dendi trolluyor ya kurokiyede yeniden mouzami gittin kolay gelsin falan demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 - Added Elder Titan, Abaddon, Centaur and Troll Warlord to Captain's Mode. Solo mid DKlara elveda diyin :D Profesyonel bir turnuvada ilk defa TC-ES kombosu yapan takımın zamazingosunu alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 yine yeni hero yok, ama üzülmeyin 14 yeni set var yaşasın oyun çok daha eğlenceli artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 daed gaem bıkmadınız her update qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 kozmetik üzerinde çalışılması yeni hero veya balance için çalışılmaması anlamına gelmiyor workshoptan ekliyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 https://soundcloud.com/yannick-marcotte-gourde/glados-prelim-06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Flassh said: yine yeni hero yok, ama üzülmeyin 14 yeni set var yaşasın oyun çok daha eğlenceli artık Artık Techies oynamak istiyorum ya yeter arkadaş bekle bekle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 abi 5 kişi girip keyfimize göre hero alamıyoruz ya illa pl+kotl timber+keeper random attık bm geldi anına shaker yahu karşı takımdan bi tanesinde bok gibi oynadık gerçi ama sonuncu leşti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 koptu network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 evet tekrar lose streak. olmasa şaşardım zaten 0 10 troll 0 11 ck 2 14 dk high game bi de bu he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 high very high farketmiyor bir alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=uA_zeOBagmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Agsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 geçen hafta 10 maçta 8 winim vardi ne güzel, girip eze eze cıkıyorduk. 2 gündür cok zamanım olmadıgından solo girip oyun atayim dedim, 5 maç üst üste kaybettim. allah benim belamı versin solo sıra alan nolsun lan.. timber'a mana regen kasmayan, axe'a vanguard bile cıkmadan dagon cıkan adamlarla birlikte oynadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 clock,nerub,butch,ursa olan takıma last pick olarak öküz gibi gondar çektim suplamak bana kaldı doğal olarak, hardsup gondar çok eglenceli imiş arcane,meka,davul,cour,ward hepsine de param yetti track sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 2 günde 15 oyun fln attım 90% win rate, cehennem evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 acayip ya. benim 12 maç art arda kazanma 9 maç üst üste yenilme rekorlarım var sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 mm sistemini mi değiştirdiler ben mi çok şanslıyım son zamanlarda anlamadım, 30 maç falana attım sanırım 27 win. lose'um win'den 10 önde gidiyordu, sanırım şu an win'ler 20 farkla falan öne geçti. bir de ben level sistemini anlamadım arkadaş, benimle aynı win'e sahip adamlar level 30 ben level 13'um ne ayaktır bu betadakiler falan mı sayılmıyor acaba ondan olabilir mi? battle point'i nasıl boostluyorlar bir de 40% basıyor millet sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 level sistemi sonradan çıktı o zamana kadar oynadığın oyunlar eklenmedi ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 battle bonuslar falan çok farkettiriyor, herif senin 2 katın xp alıyor neredeyse her oyun şu ti3 compendium bonusu iyidi baya onun dışında chestten çıkanlar vardı eskiden hala çıkıyor mu yeni chestlerden bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar