Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Killer said: geri yükledim mk işte ruh bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 tekrar sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 niye siliyosun ki zaten, oynama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 pc yi kırmadığına dua etsin o bi anlık sinirle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ben bikere sildim sonra gelabigelabigelabi diye kurdum tekrar. yarım saat oynadım hala oynamadım sanırım 2 ay falan olmuştur. çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 20-70 dk arası suren bir oyun için bu kadar sinir yapmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 best cosplay ever https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1072071_622785257740113_2106802282_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 iyice sinirimi bozmaya başladı bu oyun. Karşıya 300+ 4 kişi geldi. Alayi ayni guild. Bende 20 win. Takimdakilerde 5 win. 15 win 22 win ve 900 winli bi adam var. Dier 3 kisi yeniymis zaten. Birtek 900 lu adam var. sastim kaldim :D edit. bizdeki birisi 100 winmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 solo gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 solo da mm var mi ki. ben bi ara solo giriyodumda kendi takimima bile yetemiyordum birak karsiyi. Yendigimiz oyunlarda bile ayak uydurmak zordu. 1000 winli adamlar felan geliyordu. Deneyeyim ama belki duzelmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Yine 300 lere yakın winlerin arasına düştüm. Karşıda 1 tane 50 lik var. Benim win 22. Belkide ben iyi oyuncuyumdur :P. Ratio %50. Onlardada öyleyse ondan böyle oluyor olabilir. Yada yüksek yenince fazla puan alıyorumdur. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 sonucu sadece win/lose olan ve statların kaydedildiği bir oyunda 1 saat sonra salak bir sebepten yenilince ne zevk alıyosunuz? fag gibi önemli olan katılmaktı mı diyosunuz? mmorpg değil ki bu ya da herhangi bi fps gir katlet çık ben zaten şu durumlarda rage'e bağlıyorum -mal gibi tek girmişimdir, takımdaki adamlar biz kazanıyoken gerekli strateji uygulayıp pushlamamıştır adamların carry'si ebemizi bellemiştir oyun sonu. -gayet güzel ezerken bir team fight sonucu yenilip ezdiğin oyunun gitmesi yoksa öbür türlü adamlar senden iyidir. lane'leri ezer, pushlar gelir bitirir. 50-ye 10 oynamassın sen de 5man türk allpick / cm pro team şu üstteki durumları baya bi ortadan kaldırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Octavarium said: best cosplay ever https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1072071_622785257740113_2106802282_o.jpg PUDGE AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 en iyisi r2 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Octavarium said: en iyisi r2 olmuş. http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20130312005204/walkingdead/images/4/42/I-See-What-You-Did-There..png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ya r2 yok ki o fot... derken uyandım sfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 rikiiii tuttuuuuu s... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 said: Dota 2 Matchmaking is currently down. You can still play against other players via Private Lobbies. Just set the password to "dota2". #Dota2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Bu oyun zor bir oyun bir hayli competetive ezmek-ezilmek mekaniği üzerine kurulu bazen oluyor sözde eğlence için oynadığımız oyun kan kusturuyor 40 dakka allaha imana küfrettiriyor gondar track'e vermiyor , support ward almıyor , kuryeye kanat takılmıyor,leşrak 10 dakkada 10 kere ölüyor , ruslar CYKA SUKA NİET fln birşeyler diyor kalp kırıyor,bazen olmaz dediğiniz bile oluyor ve siz de kasamıyor elinize alıyorsunuz,ne olduğunu anlamadğınız kaotik kombatlara meze oluyor , 0-11 oyun bitiriyorsunuz. e ne anladım lan eytereeee diye sinirlenip oyunu kırasınız geliyor. Anlıyorum arkadaşlar. inanın sizi anlıyorum. Madalyonun öbür tarafından bahsetmek istiyorum şimdi size Takım sıçıyor sıvıyor ,sonra birden anti-mage 40 dakkada ormandan çıkıyor , 6 slot kasmış blinklene blinklene adam kesiyor , çift vuruyor tek sayıyor , leblebi gibi adam kesiyor tüm oyun takım sıçıyor ,PA artık yeter lan diyip divine alıyor , tek kritle takım alıyor ,3 kombat art arda aldırıp birden 3 rax birden kırıyor,gg noobs ez diyor oyun boyu baskı yiyip duruyorsunuz,sağdan gelip sola geçiyorlar,harita mayın tarlası gibi baseden cıkan patlıyor , sonra birden natures prophetiniz bi yerlere ışınlanıyor , orayı ittiriyor burayı kaçtırıyor derken adamlar 5 kişi bir tane rax almaya kasarken NP tek başına 2 rax alıyor,heriflerin yarısı geri dönmeye kasarken np gelip base önündekileri kesiyor,hep beraber puşlayıp 3. rax'ı alıyorsunuz , GG takım kasamıyor , her koridor ağlıyor,gank üstüne gank derken storm güzel bir rune buluyor , birden sağa sola gankler yamaya başlıyor , storm 25 dakkada bloodstone cıkıyor,10 dakka sonra 15 charge'lı bloodstone la manası bitmeden bütün karşı tarafı eziyor,anlaşılmaz bir güç haline geliyor,gg Bu saydıklarım siz olabilirsiniz , noob takımınızı sırtlayan bireyler haline gelebilirsiniz,yapmanız gereken tek şey arada merak edip bakın prolar bu oyunu nasıl oynuyor maç ilzeyin,birşeyler okuyun dota hakkında , chokepoint jungling nedir , animation cancelling nedir , ward spotlar nereler , neden her heroya vlad almamalıyım,neden auto attack takılmamalıyım diye merak edip sorun,bilene danışın 1 ay-2 ay-3 ay farketmez,eğer İNANÇLA dolu iseniz gençler gün gelir siz bile ezenler grubuna dahil olabilirsiniz silen değil sildiren tarafa geçebilirsiniz yapmanız gereken biraz zeki düşünmek , biraz da oyunu ogrenmek büyük düşünün , alçak gönüllü olun , all'dan random atın , her heroyu oynayın , hep kasın , support oynamaktan gocunmayın güzel günler gelecek elbet yok ben o kadar kasamam ben o competetive'liğe gelemem diyenlerdenseniz gidin lol oynayın gerçek ERKEGLER er meydanına indi , dotayı seçti, ellere verdi ve vermeye devam ediyor. not : çok iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 sen eskiden böyle tırt bi adam değildin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 1v1 me bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Killer said: 5man türk allpick / cm pro team şu üstteki durumları baya bi ortadan kaldırıyo en az 3,4 bazen 5 arkadaş oynuyoruz hala rage açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 dün bi oyunda abaddon 4 tane mecha kastı 4 adet ayrı ayrı meka hata olsmasın yane 4 kişi kastrı gibi deil hepsini abaddon kastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 bu durumda yapılcak en mantıklı şey 5 tane meka kasarak onlardan üstün olduğunu göstermek ve 4 mekayı ekarte etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 benim 9 yaşındaki yeğenimde oynuyor 3 bot alıyor bazen :D Denk gelmişsindir işte bi zekiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar