Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 dünyadaki herşeyin en iyisini kendi bildiği sanmasa yeter bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 kotor 2 restored contentle ordaki bütün oyunların edebi kalitesini + 6 star wars filmini üst üste koyar donunda sallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 kotor serisi + bloodlines derim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 aklıma swtorda yapılan retconlar geldi, elim varmıyor yazmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Ahaha arada star wars a da sallamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Bioshock Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Spark haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 olm şu bloodlines dediğiniz oyun hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 vampir le maskerad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 kanuni bayağı casual amerikan hedef kitlesi ya bioshock falan çok sever onlara baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 bioshock cok urkunc be :( devamli istim uzerinde gidiyorum. zaten ture yabanciyim :) offff icim daraldi tirstim. casualim mutluyum verileni oynuyorum mutlu oluyorum. misss derdim yok tasam yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 bioshock darlıyo biraz evet.ben de oynayamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 kulaklikla oynuyorum offf.. her an bir yerden bir sey firlayacak gibi, ki firliyorda sesler efektler od bok.. devam ediyorum ama alismam lazim fps olayina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 hic unutmuyorum, bi yerde masa karistiriyorum gene, hic ses yok, rizkimin pesindeyim, arkami bi dondum dibimde tavsan maskeli elemanlardan gotume girmis bekliyo, anani bacini diye daldim ne varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 1 system shocka en yakın olanı o gerilim konusunda 2 ve infinite zaten patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Amnesia The Dark Descent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Kesin altına sıçması gerek herkesin diyorsun yani. Ben sıçmasalar da olur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Bioshock denmediyse diyorum ve gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Dark Souls Metal Gear Rising Revengeance Darksiders Bu oyunlara da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 quixef said: Kesin altına sıçması gerek herkesin diyorsun yani. Ben sıçmasalar da olur diyorum. Sırf korku değil olay, oyun genel olarak şahaneydi bence. Hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 dead space ilkinde de bol bol arkadan çıkıp duruyorlardı, onu da dene kanuni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 #direnkanuni rapture'ı gezince, oyunun sonunu görünce değdi diyeceksin. biliyorum casualsun, öbür casuallar da gazı veriyor. infinite'de çimler daha yeşil gözüküyor. ama sakın onlara kanıp veya tırsıp, ilk oyunu bırakıp infinite'e geçme. infinite böyle steroidleri basıp sosyal mecralarda vücut kasmış. bioshock 1 ise tamamen saloncu, adeta mr. olympia sdfds. ayrıca hep söylerim bioshock'un krokunç olmasının sebebi en sayko bölümün en başta olması: medical pavillion. yoksa ondan sonrası nispeten günlük güneşlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Oh iyi.. Direnicem. For casual for manidar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bioshock 1 muhteşemdi ya bastır kanuni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 yav ikisi de oynasın, neye kasıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar