yeahh1986 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Bence bu sporun en zevkli yanlarından biri yemek hazırlamak. Bulguru yumurtası vs... Dışarıda yediğin şeyin kaç gr konduğunu, içine yağ konulup konmadığını bilemiyorsun. Yaparım ballı yulafımı, götürürüm sahanda yumurtaları. Köri soslu tavuk ve mercimek salatası. Akşama kadar dururum fındık fıstık ile Güzel olur uskumrunun ızgarası. Limon, tuz, zeytinyağı, balzamik sirke İyi gider yeşillikle. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 kanka beynine vurmuş senin biraz ara ver istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 adama bi beyti, iskender yedirin kendine gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 give this man a cookie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 snickers var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 beslenme kısmı hakkaten sıkıntı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Beslenmede protein sıkıntılı da gerisi ez for turkey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 yumurta tavuk balık gogo nasıl sıkıntılı protein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 la millet bi ayda bi kg et bulamiyor yemeye. ulkede ekonomik kriz var! protein mi goruyor halk? bu kadar halktan uzak olma evladim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 aga ben lezzet adamiyim sizin gibi enerji olm bu ye iste diyemiyorum mlsf tavuk fln haftada bir anca bayıyor ki nasil yetistirildikleri bile malum artık yımırta desen haftada 4-5 tane anca boyle olunca tabi hindi gibi sisemiyorum ama cok da umurumda degil yani saglikli ve zinde olayim da baklava adonis de cikmasin napalm kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 tavuklar da çok lezzetli olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 yumurta da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 yumurta da :Dd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 pascalnouman said: yani saglikli ve zinde olayim da baklava adonis de cikmasin napalm kısfmet şuna katılıyorum bende başka bir noktadan sarfedilen efor çok fazla ve tamamen boş işçilik ne bileyim bench press ten elektrik üretilsin en azından :) bazen ben de kendimi sorguluyorum bisiklete bindim, 30 km gittim ne oldu, öncesinde sonrasından bol bol yemek tükettim, kazandırdığı kot pantlona sığmayan bacaklar en iyisi avcı toplummuş diyerek bu makelemi bitiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 abi farkli tarifler soslar falan deneyince guzel oluyor tavuk da yumurta da et de. Isin zor kismi yemek istemedigin zaman da yemek zorunda olman. E ise gitmek istemedigin sabahlar da gidiyosun ama? Alisinca oluyo gibi (soyleyene bak ehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 guncel said: ne bileyim bench press ten elektrik üretilsin en azından :) yeminle aklima gelmisti. En azindan cardio aletlerini bi jeneratore baglasalar salonun muziginin isiginin enerjisi cikar. Agirliklardan da NFC teknolojisiyle wireless enerji elde edilebilir. Green gymlere merhaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 o zaman black mirror izlemenizin zamanı gelmiş... 2. sezonda vardı sanırım kardiyo bisikletiyle elektrik üreten dünya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 elma said: guncel said: ne bileyim bench press ten elektrik üretilsin en azından :) yeminle aklima gelmisti. En azindan cardio aletlerini bi jeneratore baglasalar salonun muziginin isiginin enerjisi cikar. Agirliklardan da NFC teknolojisiyle wireless enerji elde edilebilir. Green gymlere merhaba. yeni nesil kondisyon aletleri prizsiz oluyor bazıları, direk senin pedal enerkin ile çalışıyor ama tv fln yok tabi onlarda benim kullandıklarımda bi tane green light var, yeterli kadance'dan sonra o yanıyor, sonunda da diyor işte 75wattlık lambayı 2 saat yakıcak kadar enerki kurtardın diye ama yalan mı yoksa makine bi şekilde benim enerjiyi kullanıyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 before http://i.imgur.com/5ysaUFi.jpg after Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 kanka beni before gibi yapabilir misin o tarz biseyler? kac yumurta yemem gerekiyosa yerim abi, zararli proteinler icerim, cay yaparim abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Meme uçları nasıl küçülttün abi şeker ve yağı kısarak mı ? Fındık gibi olmuşlar maşallah. edit : Fındık büyük oldu ya mercimek gibiler dipdiri hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 foto çekmeden önce okşamıştır dsfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 valla gayet iyi olmuş kardeş tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 kanka hollandali kizlar bakmiyo, packin olsun oyle gel diyolar. hatta 2 pack asagisina selam bile vermiyolar abi cok fena durumlar. Bi elimden tut kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 suanda boyleyim az cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar