Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 bastionu alın demiştiniz felaket alimi 2satte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Masticore said: abi o bir kez bile oynanmamıs oyunlar nedir ya 400 küsür hahaha her seferinde garbage collector diyorum itiraz ediyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 3 oyunu da göremiyosanız; marvel heroes star trek dlc warframe dlc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 almayacağım bastionu içim dışım indie oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 al bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 alma çok kötü, çoluk çocuk geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Jim_E_Rustler said: Ya nolur sus agzından günah damlıyor. hahahahah krz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 abi oynanmamış oyunun çok olması normal herkesde gidip humble bundle alıyosun içinde yarak kürek bi ton oyun cıkıyo yuklemiyorum bile artık puzzle platformer tadındaki seleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ff7 yeni geldi steame indirime girme ihtimali var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ne gereksiz şişirmişsiniz bastionı be bi nigger konuşuyor diye bildiğin retro izometrik aksiyon oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 thomas was alone alın abi sakın kaçırmayın. bu arada bundlestars.com 22 temmuz'da 14 oyunlu steam bundle duyuracak. ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Kojiroh said: Abi buldum Bonec'in statları, herif ezmiş hepimizi My Steam Profile (from SteamDB) [list] [*]Worth: $7730.72 [*]Games owned: 681 [*]Games not played: 468 [*]Percentage: 69% [*]Hours spent: 3,035.0h [/list] yoo beni ezememiş ahaha boneci bile tokatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bone o oyunlara para sayıyor para. Senin gibi dilenmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 hiç oyun dilenmedim ben de, çekiliş expertiyim ama. bonec zengin fairplay olmuyo anca öbyle bundlelarla (gerçi beleş değil bunlar özellikle indieroyaleler boru), giveawaylerle mücadale ediyoz işte. ama tokatlanmış mı? tokatlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Vote'da 3.oyun görünmüyordu şimdi görünmeye başladı ilginç. edit: Seçim bitti diye heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Black-ice said: ff7 yeni geldi steame indirime girme ihtimali var mı acaba? gmg'de geçen gün 8 dolara inmişti voucher ile, hala olabilir bi bak nordlydian said: thomas was alone alın abi sakın kaçırmayın. bu arada bundlestars.com 22 temmuz'da 14 oyunlu steam bundle duyuracak. ona göre. biraz overrated'mış bence. zira puzzle'lar resmen puzzle diil, daha düşündürücek şekilde puzzle'lar koysalar çok çok daha iyi bir oyun olurdu. ama ona rağmen 7/10 would bang ehm play. Silphatos said: hiç oyun dilenmedim ben de, çekiliş expertiyim ama. bonec zengin fairplay olmuyo anca öbyle bundlelarla (gerçi beleş değil bunlar özellikle indieroyaleler boru), giveawaylerle mücadale ediyoz işte. ama tokatlanmış mı? tokatlanmış. çarpılırsın. çekiliş expert'i imiş. benim başka bi arkadaşım daha var böle zengin yunanlılara oyun aldıran çatır çatır. kimi yiyonuz lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Kaede said: ne gereksiz şişirmişsiniz bastionı be bi nigger konuşuyor diye bildiğin retro izometrik aksiyon oyunu Bu adam bot, eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 sabonis said: Silphatos said: hiç oyun dilenmedim ben de, çekiliş expertiyim ama. bonec zengin fairplay olmuyo anca öbyle bundlelarla (gerçi beleş değil bunlar özellikle indieroyaleler boru), giveawaylerle mücadale ediyoz işte. ama tokatlanmış mı? tokatlanmış. çarpılırsın. çekiliş expert'i imiş. benim başka bi arkadaşım daha var böle zengin yunanlılara oyun aldıran çatır çatır. kimi yiyonuz lan! agalit arada gogdaki gavur kankalarım atıyo bi şeyler (ben de onlara atıyorum, hatta shogun 2 alıp verdiöm geçende birine 7.5 dolarlık oyun kendime almıyom sdfghj), şimdi gidip kabul etmeyeyim mi? ayıp aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 K.A.E.D.E = Komputer Activities Entertainment Destruction Entity Görevi, oyunlardan aldığınız zevki yoketmek. O bir bot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Nefes almak bile overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 rage e tıklayınca gemiyor sayfa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 geleyo http://store.steampowered.com/app/9200/ rage'i alırsanız 1 dolara dlc'sini de alın, ana oyundan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 quixef said: K.A.E.D.E = Komputer Activities Entertainment Destruction Entity İmzamı değiştirmenin vakti gelmişti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Black-ice said: Kaede said: ne gereksiz şişirmişsiniz bastionı be bi nigger konuşuyor diye bildiğin retro izometrik aksiyon oyunu Bu adam bot, eminim. şikayet ettim inşallah banlanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar