Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2013

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

system shock texture modları var burda birkaç tane ama nasıldır bilmem http://www.moddb.com/games/system-shock-2/mods?sort=ranktoday-asc

-Deno- said:

mark of the ninja ve sleeping dogs tereddütsüz alınır mı ?

uyuyan köpekler oynadığım en iyi gta klonuydu, silahtan çok yakın dövüş kullanıyosun, aynı anda 5 6 elemanı tokatlayabiliyosun falan o zevkliydi bitirdiydim 2, 3 gün nonstop oynayıp. tereddütsüz

mark of the ninjada 1 yıldır accountta, amazonun bi paket vardı onunla almıstım ama daha yeni bugün oynamaya basladım asdfgh. bu da sağlam indieymiş, güzel oyun. tereddütsüz diyemem ama fiyatı ucuz zaten alınır
Sosyal ağlarda paylaş

My Steam Profile (from SteamDB)
[list]

[*]Worth: $2654.60

[*]Games owned: 247

[*]Games not played: 130

[*]Percentage: 53%

[*]Hours spent: 1,247.0h

[/list]
Bu arada 8.75'e M&B Collection koymuş adamlar ya, yapımcıları Türk olmasına rağmen yıllardır almıyodum nedense. Bugüneymiş meğer.

Edit: Ha bi de come at me bro
Profile creation 10 years ago (September 26, 2003 – 11:10:30 UTC)
Sosyal ağlarda paylaş

tırt diyorsunuz da oyun yok ki ?

şuan steam'in yapacağı en fantastik şey skyrim legendaryi 15 dolara falan indirmek olur ki sanmıyorum.

oyunlar belli işte. herkeste var zaten çoğu. en çok beklenenler tomb raider ve dishonored dı.

ayrıca adamlar 3 dolara deus ex alan wake satıyor şuan. sleepings dogs 6 dolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Dünya'ları almışsınız abi oyun yok diyorsunuz hala, tek beklediğim Dishonored'dı benim de, başka bir şey de almam herhalde bu gidişle.
Şu işler bitsin bir ara akmayı düşünüyorum. Arada güzel indirimler oldu bayağı ama almadım işte ben de, elim gitmedi çünkü her şeyi oynayacak zaman yok maalesef alayım dursun diyemiyorsun.

1-0 durum şimdilik.

Ben de zannetmiyorum bu saatten sonra ES'a çok büyük bir indirim geleceğini ama belli olmaz işte, ona da yaparlar belki bir güzellik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...