Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Black-ice said: Torrent'le çek. 5 Dolar kıvamına geldiğinde bir kaç sene sonra alırsın. 90 lirayla da 1 şişe jack daniels. almıyorum, EMEK HIRSIZLIĞI YİNE KAZANDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Kazansın abi ilerde yeterince para kazandıklarında oyunun fiyatı makul bir seviyeye geldiğinde vereceğiz parasını. :P 50-60 veremiyorum ben oyuna kusura bakmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 progamer said: DMC para vermeye deymez bence direk. Eski oyunları severdimde bu oyun çok itici geldiydi bana. ne bileiym ya bölüm tasarımları, oynanış vs. çok hoşuma gitti benim. Eskilerinden farklı bir hava ama çok iyi olmuş, sırf atmosfer için emeğe saygı diyip alayım diyordum da noelde alırım artık. var birkaç oyun çünkü onlar bitsin zaten, wow'da var yandan zaman olmaz şimdi düşününce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 DMC'de Dante böyle çok itici gelmişti bana. Oyunun combat kısmı hoştu aslında ama hikayeydi böyle Dante'nin cool olma çabaları böle gereksiz küfürler fln rahatsız etmişti beni. 2. bölümde bırakmıştım oynamayı. Reus Dust Scribblenauts'dan sonra dayanamayıp The Sexret World ve Torchlight 2 de alıyorum hadi bakalım. Bu sefer almicam oyun demiştim bide asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ya Torchlight 2'yi ben de alıcam da sabahtan beri şey diyorlar. "Abi şimdi alma, daily sale'e girecek o %100, o zaman alırsan özel kartı da gelicek" Bu Flash Sale'de tc2'yi alanlara şu card geldi mi? Alayım mı şimdi bekleyim mi? Birşey söyleyin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 benim problemede bi el atın ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Yeni sayfaya koyayım şunu hem de post kasmış olayım. Ya Torchlight 2'yi ben de alıcam da sabahtan beri şey diyorlar. "Abi şimdi alma, daily sale'e girecek o %100, o zaman alırsan özel kartı da gelicek" Bu Flash Sale'de tc2'yi alanlara şu card geldi mi? Alayım mı şimdi bekleyim mi? Birşey söyleyin plx card şu işte summer özel şeysi http://media.steampowered.com/steamcommunity/public/images/items/245070/1005e45ad797be8da2652bbce113a830cdc7b654.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Geçmişte sordum ama kimse yanaşmadı. Hadi 4pack Torchlight :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 aldım şimdi torchlight 2 flash sale den gelmedi o dediğin kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/576/371/dab.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Tori said: Yeni sayfaya koyayım şunu hem de post kasmış olayım. Ya Torchlight 2'yi ben de alıcam da sabahtan beri şey diyorlar. "Abi şimdi alma, daily sale'e girecek o %100, o zaman alırsan özel kartı da gelicek" Bu Flash Sale'de tc2'yi alanlara şu card geldi mi? Alayım mı şimdi bekleyim mi? Birşey söyleyin plx card şu işte summer özel şeysi http://media.steampowered.com/steamcommunity/public/images/items/245070/1005e45ad797be8da2652bbce113a830cdc7b654.jpg daily sale'de de aynı para olacak al istiyosan şimdi. ben sana torchligt indirimde değilken %50 iken almna demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ya bu dust nasil bi oyun indie tarzi bisey almak istiyorum ama karar veremedim 7 dolar iyi mi o oyun icin? hic duymadim adini cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 1 dolar 3 dolar 2 dolar derken 40 dolar harcamisim be 3 oyunu da kart satarak aldim tomb raider last revelationda widescreen destegi var midir acaba yoksa eski hitmanler gibi yarim ekran mi takicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 defiance nası la peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Tori said: her 10$ alışverişe 1 kart düşüyor. flash sale torchlight aldın diye torchlight summer sale kartı düşmüyor beni mbildiğim. (ve bana olan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ben ne yapsam torçlayt düştü hep 4-5 tane düşmüştür şuana kadar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 2 tochlightını alır 1 tane bioshock veririm! capitalism ho! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 LethE said: Tori said: her 10$ alışverişe 1 kart düşüyor. flash sale torchlight aldın diye torchlight summer sale kartı düşmüyor beni mbildiğim. (ve bana olan) eyvallah, aradığım cevap. http://02.img.v4.skyrock.net/8978/86718978/pics/3140662614_1_16_2t9kx1Mg.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 DarKRideR said: defiance nası la peki zamanında 60 dolar verip alan herkes acısından jilet atıyor kendine. 6-12 aya free to play en geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 tomkat said: ya bu dust nasil bi oyun indie tarzi bisey almak istiyorum ama karar veremedim 7 dolar iyi mi o oyun icin? hic duymadim adini cunku başka oyunlar için para saklama derdin yoksa mutlaka al. bol combolu aksiyonlu dövüşleri ile güzel bir oyun cidden. (adam tek başına 4 yılda yapmış sırf emeğe saygıdan alınır). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 şu an vote'taki 3. oyun ne? van helsing ve walking dead görünüyo bende sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 bende de aynı 3. oyun yok galiba dsasffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 tomkat said: ya bu dust nasil bi oyun indie tarzi bisey almak istiyorum ama karar veremedim 7 dolar iyi mi o oyun icin? hic duymadim adini cunku Bastion oynadın mı abi onun gibi bol combolu, düzgün hikayeli ama kamera açısı üstten değil de 2d olan bir oyun. Ben tavsiye ederim Bastion oynadıysan ya da oynamak istediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ben bi süre oyun almayayım ya. şuradan hesaba ne kadar bara harcamışım dedim. alttaki istatistiklerde alıp da oynamadığım oyunları gösterdi, %43üne ellememişim bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 tamam hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar