Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2013

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

progamer said:

DMC para vermeye deymez bence direk. Eski oyunları severdimde bu oyun çok itici geldiydi bana.

ne bileiym ya bölüm tasarımları, oynanış vs. çok hoşuma gitti benim. Eskilerinden farklı bir hava ama çok iyi olmuş, sırf atmosfer için emeğe saygı diyip alayım diyordum da noelde alırım artık.

var birkaç oyun çünkü onlar bitsin zaten, wow'da var yandan zaman olmaz şimdi düşününce
Sosyal ağlarda paylaş

DMC'de Dante böyle çok itici gelmişti bana. Oyunun combat kısmı hoştu aslında ama hikayeydi böyle Dante'nin cool olma çabaları böle gereksiz küfürler fln rahatsız etmişti beni. 2. bölümde bırakmıştım oynamayı.

Reus
Dust
Scribblenauts'dan sonra dayanamayıp

The Sexret World ve Torchlight 2 de alıyorum hadi bakalım. Bu sefer almicam oyun demiştim bide asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni sayfaya koyayım şunu hem de post kasmış olayım.

Ya Torchlight 2'yi ben de alıcam da sabahtan beri şey diyorlar.

"Abi şimdi alma, daily sale'e girecek o %100, o zaman alırsan özel kartı da gelicek"

Bu Flash Sale'de tc2'yi alanlara şu card geldi mi? Alayım mı şimdi bekleyim mi? Birşey söyleyin plx

card şu işte summer özel şeysi

http://media.steampowered.com/steamcommunity/public/images/items/245070/1005e45ad797be8da2652bbce113a830cdc7b654.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

Yeni sayfaya koyayım şunu hem de post kasmış olayım.

Ya Torchlight 2'yi ben de alıcam da sabahtan beri şey diyorlar.

"Abi şimdi alma, daily sale'e girecek o %100, o zaman alırsan özel kartı da gelicek"

Bu Flash Sale'de tc2'yi alanlara şu card geldi mi? Alayım mı şimdi bekleyim mi? Birşey söyleyin plx

card şu işte summer özel şeysi

http://media.steampowered.com/steamcommunity/public/images/items/245070/1005e45ad797be8da2652bbce113a830cdc7b654.jpg

daily sale'de de aynı para olacak al istiyosan şimdi. ben sana torchligt indirimde değilken %50 iken almna demiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

tomkat said:

ya bu dust nasil bi oyun

indie tarzi bisey almak istiyorum ama karar veremedim

7 dolar iyi mi o oyun icin?

hic duymadim adini cunku

başka oyunlar için para saklama derdin yoksa mutlaka al. bol combolu aksiyonlu dövüşleri ile güzel bir oyun cidden. (adam tek başına 4 yılda yapmış sırf emeğe saygıdan alınır).
Sosyal ağlarda paylaş

tomkat said:

ya bu dust nasil bi oyun

indie tarzi bisey almak istiyorum ama karar veremedim

7 dolar iyi mi o oyun icin?

hic duymadim adini cunku

Bastion oynadın mı abi onun gibi bol combolu, düzgün hikayeli ama kamera açısı üstten değil de 2d olan bir oyun. Ben tavsiye ederim Bastion oynadıysan ya da oynamak istediysen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...