Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 aynen, medieval 1den beri hastasıyım ama shogun2yi aldığıma bin pişman oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 dishonored kıvama gelmiş. alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 dhoward said: Hitman mi? Max Payne mi? max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Reus'u sevmedim ama Dust: An Elysian Tale çok hoş oyunmuş. Grafikler fln çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 dust'ı ben de sevdim, combolar vs gayet keyifli. ama mouse braker, razerı kenara çektim everest mouseumla oynuyorum direk afjdsf. reus'da kararsızım almadım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Dust'ı Dean Dodrill isimli tek bir kişi mi yapmış? respect :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 wargame airland battle'ı baya merak ediyorum bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Abi şu mirror's edge'i flash saledeyken alın almadıysanız. Modern oyunların çok büyük kısmının ex-spy/supersoldier 9423926 tane silah first person viewden herşeyi öldür halinde olduğu şu durumda ME çok ayrı bir deneyim. 5 dolardan fazlasını hakediyor derdim ama gametime kısmen kısa ve arkasında EA var o yüzden kusura bakmasın kimse sfsefsdd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Lannnn mnceki sayfalarda uyardım reus fena değil ama çok çabuk sıkıyor diye =p okusanıza len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ya modern silahlarla geçen tek rts. ondan ilgimi çekiyor da önceki sayfalarda da göremedim abi. şöyle kısa bir brifing atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 NS2'yi 4 pack almak isteyen varsa haber etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Wargame: Air fena degil. Hatta bir oyunda gordugum en fazla unit sayisina sahip (810+). Bina yapmak yerine, baslangicta puan sistemi uzerinden kendi unite birligini ayarlayabiliyor onunla savasa baslayabiliyorsun. (yani istersen mesela sadece ucaklardan yada ne bilim piyadelerden olusan bir oyun tarzi yapabilirsin, fena sopa yiyorsun gerci ama genede..hehe) Baya buyuk haritalarda, kalabalik multi oldunca kan govdeyi goturuyor. RUSE'ye benziyor ama bence daha iyi, oyle bonus kart durumu yok. Sadece unite bazli oldugu icin, tas kagit makas sistemi baya taktik gerektiriyor..piyade diyip gectigin unite acayip ise yarayabiliyor..yada en pahali model Jet ucaklarini patirpatir alabiliyorlar. Sey guzel bence, hazir "deste" tadinda birlikler kullanabilmenin disinda, kendi unite pakedini yapip onunla oynamak guzel..Eger sadece bir ulkenin unitelerinden deste yaparsaniz ekstra bonus aliyorsunuz falan. tekrar diyorum 810dan fazla unite var, ve baya modern seyler mevcut hehe, artillery'den tut apache helikoptere, blackhawkla gelen spec ops'lardan tut stealth bomberlara yada antiairdan tut, tanklara kadar cok (hayvan gibi) cesit var. Su anda herhalde dunyada hangi ulkenin neyi varsa koymuslar oyuna. Single'i bitirmeye zamanim olmadi, ama multide 4v4 mu 5v5 mi ne oynadim zaman buldukca..kendi bolgemle ugrasmak ve arada millete yardim gondermekten helak oldum heheh...haritanin sol tarafinda oyulurken, sag taraftan fena yardirmak gibi surpriz seyler olabiliyor.. RUSE'yi oynadiysaniz azicik sevdiyseniz, bu cok cok cok daha iyi diyebilirim, cunku oyle bonus kart sistemi yok, zoomout ettiginizde daha net goruyorsunuz herseyi... ve sadece sizin sectiginiz uniteler, terrain kosullari (ormanlikda pusu kurmaca vs) ve karsi birlikler var...birde multi ise ally'lariniz. Bina yap, resource topla falan yok..ne kadar cok bolge elinizde tutuyorsaniz o kadar iyi mantiginda. Resimde ki gibi karma/duz destelerin harita uzerinde, uniteler olarak realtime strateji tadinda carpismasi diye ozetleyebilirim. (kart dedigime bakmayin oyunda kart yok) Ben oynadim severek. Sonra yoruldum heheh 810+ modern unite. kolay gelsin. :) edit: dehset typo duzeltmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 BİRİ BANA KOTOR 2 HEDİYE ETSİN SÖZ BEN DE KARTIM FALAN OLDUĞUNDA ONA HEDİYE EDERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Edeyim ben.Söyle maili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 yok mu bana eden hediye kotor2 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bana da edene beşiktaşda dürüm ısmarlıyaym bari :O :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 S2TW alana kokoreç+1 lt ayran. kartın bloke olması ne kadar boktan bişey ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 totalbiscuit'ın ilk 5 dakkada dediklerini dinleyin sonra koşarak bu oyunu alın lan %50 indirim varken... yapımcıya saygı duydum http://www.youtube.com/watch?v=taRJkbnEgK4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ah oyun dünyasıyla aramdaki en büyük bağsın bisküvi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 deus ex: hr alırsak director's cut'ı oynayabilecekmiyiz yoksa ayrıca para mı vermemiz gerekiyor ona? civ 5 gold edition gibi birşey olur herhalde tüm dlcleri de ekleyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 dust seslendirmelerini gecersek, muazzam bir oyun. inanilmaz eglenceli, zoru da zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Killing floor nasıl bir oyun ? %80 indirimi var alabilirim her an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Xenus said: deus ex: hr alırsak director's cut'ı oynayabilecekmiyiz yoksa ayrıca para mı vermemiz gerekiyor ona? civ 5 gold edition gibi birşey olur herhalde tüm dlcleri de ekleyip director's cut hangisi yahu? augmented edition'da oyunda yeni bölüm yok. alınabilecek tek dlc missing link oyunda. deus ex collection al gerek yok augmented'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ucuz diye hic bakmadan deus ex aldm nasil oyun .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Tam mezarcılık olmuş o fiyata valla ya, güzel oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar