Turskeluth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Dishonored.direk. onun haricinde kafam karıştı ya fallout new vegas+natural selection yada fnv + shogun 2 alacağım galiba ya, veya 1 gün daha bekleyeceğim healp , karar veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 8 dolara geldi nerdeyse dishonored kartı satınca zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 dishonored almasam ayıp etmiş olurmuyum ? skyrim bekliyorum cunku indirime girsin diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Cacık mı. Dishonored, Max Payne 3, Bioshock Infinite, Mirror's Edge, Portal 2 ve Fallout New Vegas aynı anda indirimde şu anda. http://i.imgur.com/LYmjGsd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 skyrim her hafta indirimde abi, ben bundan bilmemkaç ay önce saçma sapan bir indirimden aldım, sanırım bu dishonored'ın ilk defa ciddi bi indirime girişi, eğer skyrim diye ölmüyorsan dishonored'a öncelik ver ki skyrim 100% girer summerda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Tori said: Cacık mı. Dishonored, Max Payne 3, Bioshock Infinite ve Mirror's Edge aynı anda indirime girdi. bunların hepsi olunca cacık oluyor. tabi siz fakirler yeni gördüğünüz için size zengin gelebilir.. nihohhahhhohohhahahhoohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Nasıl yüklendiniz abi Dishonored'a, steam çöktü iki dakika içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Kart muhabbeti bildigin su ya..Yuce Gaben sen bizi koru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 arkadaşlar skyrimin indirime gireceği kesin boşuna panik yapmayın.summersale kartlarına bakarsanız her kartın,o gün indirime giren baş oyunun kartı olduğunu görürsünüz ve skyrim kartı da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 steam'i geç abi adil kullanım kotası çöktü asıl, ayın 15'i iki günde 20 gb downloadım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 NS2 4-pack'e girebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 terraria yı hala oynamadım alsam mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 max payne nasıl la alınır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 arkadşa küfrediyordu max payne için. single iyi de, multi için server bulunamıyor, rockstar elini eteğini çekti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 mono said: Kart muhabbeti bildigin su ya..Yuce Gaben sen bizi koru. euro 2000 çıkartma albumum geldi aklıma duygulandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 dishonored - max payne - bioshock banko reus - terrira - plase castle crashers - süpriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 max payne pahalı 7.49 falan olması lazım amazonda mp3 + gta iv complete/ la noire complete 10$ a satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 edit: araya dünyalar girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 top sellers a bi anlam veremedim, bunlar ne lan böyle peynir ekmek gibi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 yalan o ya. dinertown nasıl top seller olur bi de 10 dolar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 şu top seller gözüküyor esas dsdsf http://store.steampowered.com/app/39391/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 top seller listesi de, listeyi azdan coğa dogru sıralamıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 dust elysian tail nasıl? hatta dust ile reus alasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 applev0dka said: top seller listesi de, listeyi azdan coğa dogru sıralamıslar this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar