Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Killer said: portal 2nin 5dolardan aşağı indiğini görmedim ya. alsam mı artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 %75'in üstü indirim olmaz zaten al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 aldım abi prison architect düştü yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 hoi2 aldım ben de demin kerbal space program foili düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Şimdi aynı oyundan 2 tane aldım birini gift olarak verdim arkadaşa. Benim steam klasöründen bi naneyi kopyalayıp ona versem o da download etmiş sayılır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 sayılır. direk libraryde 'backup local files' diyip toplatadabilirsin, ama eskiden sorun cıakrıyodu unpack exesini fln koymuyodu. elle kopyalıcaksan steam/steamapps içinde olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 evet. steamapps klasöründeki naneyi vereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ns2 abandım bende var ama almayan arkadaşlarım var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 You have created 163 listings this year. Before you can sell or list more than 200 items in a calendar year, we are required to collect certain information from you. Please click here to provide the necessary information. To find out more about this requirement, please visit the FAQ. Ahahahah steam vergi levhası felan istiyo nbenden. Kalabalık etmesin diye dota kutularını marketa koymustum 1 centten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 dota kutusu da nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 blade symphony %50 indirimde,7 dolar.fena değil gibi duruyor oyun alpha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 abi steam kitledi kendine. günde 1294334 kere oyunlara bakıp profil gezip lvl kasmaya falan uğraşıyorum ama oyun oynamıyorum fkhdfö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Rome 2 gelene kadar, Shogun 2 nefis oyun/fiyat, eger oynamamis, yada almamis olan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Oyları NS2'ye verin lo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 verdim ns2ye 3. kez prision düştü kesiyorum kendimi bekleyin neyse tradeleriq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Yav beyler size bişe sorcam. Benim hatuna hazır indirim de varken 3-5 oyun alayım diyorum ama ne alsam bilemiyorum. İngilizcesi iyi değil yani temel şeyleri anlıyor tabii de fazlası yok. Age of hd'den sıkılmış. Starcraft 2 oynamaya parmakları yetişmediğinden izlemekle yetiniyor. Platform, strateji (böyle düşük apm isteyen) ne biliyim çok ingilizce kastırmayacak advanture falan tarzı oyun öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 indie'ler çok kastırmaz heralde ingilzice açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Community de FEZ var =P indirime girerse tabi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Killer said: indie'ler çok kastırmaz heralde ingilzice açısından işte o indielerin arasında sevebileceği ne vardır acep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 portal? dfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 monacoya verdim oyumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Aceace said: Yav beyler size bişe sorcam. Benim hatuna hazır indirim de varken 3-5 oyun alayım diyorum ama ne alsam bilemiyorum. İngilizcesi iyi değil yani temel şeyleri anlıyor tabii de fazlası yok. Age of hd'den sıkılmış. Starcraft 2 oynamaya parmakları yetişmediğinden izlemekle yetiniyor. Platform, strateji (böyle düşük apm isteyen) ne biliyim çok ingilizce kastırmayacak advanture falan tarzı oyun öneriniz var mı? Su anda aklima gelenler Portal 1-2, Trine 2. Strateji indirimde Shogun 2 oneririm, hem apm dostu hemde gorsel olarak sampiyon.. Bir kac saate yeni indirimler geliyor daha disine gore bir strateji duser tahminen. Edit: Monaco da eglenceli baya, birde indirime girerse Giana Siters:Twisted Dreams grafikleri/mekanigi enteresan eski tarz platform oyunu var. edit2: Might and Magic Heroes VI Gold, hani tartisilir muthis oyunmu degil mi, ama baya zaman gecirtir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Aceace said: Killer said: indie'ler çok kastırmaz heralde ingilzice açısından işte o indielerin arasında sevebileceği ne vardır acep.. don't starve al, çok eğlenceli :D sandbox survival Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Tomb Raider, Witcher 2, Bioshock Infinite ve Dishonored almayı düşünüyorum. Şu birinci Witcher'ı oynayıp bitirmeye hiç hevesim falan yok ama Witcher 2 ve Witcher 3 için çok umutlu olduğum için katlanır mıyım diye düşünmüyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 witcher 1 iyiydi gayet. çok yan questlere takılmazsın bayıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar