aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 dont starve ilk gun filandi. oylamaya da gelmis, enteresan, ayni indirim mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Oylamaya girmiş, oyladım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 beyler hep beraber GunPoint'e oy veriyoruz. baya baya klas bi oyun. don't starve falan girdi zaten 48 saat indirime. http://store.steampowered.com/app/206190/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 hah Deadlight bekliyordum iyi oldu...mhrmm Shogun 2 de oradan pispis guluyor onuda alayim bari, Rom2 gelene kadar hazirlik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Anelor said: abi ne salak oyunlar indirime giriyo ya eskiden böyle bi heycan yapardım son 2 saledir falan zaten oyunların yarısı var bende diğerleride kıytırık oyunlar meh o eski heycanı kalmadı progamer said: eski heyecanı yok çünkü eski indirimlerdne alcağımızı aldık zaten asdf şu hem doğru hem değil. baya güzel oyulnar indirime giriyor aslında. hatta şöle diyeyim, bütçem olsa indirime giren oyunların hepsini orijinal almak isterim neredeyse. ama indirim oranları iyi değil pek. gmg'de amazon'da vs çok daha ucuza zamanında aldığım oyunlar baya kıytırık indirimlere girdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 nba 2k ve impire aldım. bu alttaki indirimler daha çok işime yarıyor benım ya. usttekilerin hepsi var bende.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Su indirime girsin birde bunu merak ediyorum ben, enteresan god-sim tadinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Deadlight'ı oyladım, gelince "heh alıyorum direkt!" diyerek tıkladım, varmış oyun library'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 sabonis said: beyler hep beraber GunPoint'e oy veriyoruz. baya baya klas bi oyun. don't starve falan girdi zaten 48 saat indirime. http://store.steampowered.com/app/206190/ aynen bu. çıktığından beri bekliyorum indirime gireceği günü abanın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 portal 2 bekliyorduk arkadasla %75 iyi oldu, birde skyrim indirime girse gg, yeter bana 5 tane oyun olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 mono said: Su indirime girsin birde bunu merak ediyorum ben, enteresan god-sim tadinda. Ben almıştım, zevkli ama çok çabuk sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Van helsing düşmez mi yav, call of juarez düştüydü, bi 8 9 dolara alayım onu da :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 cs git tekrar düşer mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Hiçbir şey almadım ya. Don't Starve mesela. Alacam normalde ama %40 indirmişler zahmet edip. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 gunpoint'e vermiştim, torch var don't starve'la da hoşbeş olmadığım için. demosunu oynadım şimdi gunpoint'in ilginç bir oyun fakat 20 bölüm falan var diyor full'de, az gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Deadlight nasıl oynayan varmı? 4 dolar birşey değilde kötüyse oyun almıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 güzel ben bitirdim. kısa tabi. sonu da güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Güzel bir oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 hikayeyi hiç anlamadım ben çünkü araya giren sinematiklerde ses yoktu. öyle bi bug'a ras geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 simcity 4'ü kaçırmışım bu arada kafamı zkm yaa pffft ilk defa 5.99'a düşmüştü halbusi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Oha Bioshock Infinite şimdi bitti de, negzel oyunmuş lan. Mindfuck hikaye de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 bi indirim daha gelir infinite a yürü be koçum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 deadlight aldım beleşe. card işi güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 kaça yazdın kartları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 30cent'e kadar düşmüş ya. sürümden aldım. =) ilk günler 2 dolardan satmıştım 6-7 tane. 3 tane oyun almıştım. o zaman şimdiki kadar kart veren oyun olsa köşeyi dönerdik. yarın 5 dolar daha biriktiririm olupta düşürmediklerimden. beşinci oyunumu alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar