aente Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Seru said: ukrayna steam'i. korkuyorum sana bir şey aldırıp parasını yollasam banlanırım diye hımına :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 %60 indirimde gözüküyor trine 2 20 dolardan 8 e düşmüş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 AOE HD'yi alsam mı ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 %75'e insin alcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Ulan... Çok geç gördüm konuyu. Daha önceden bilsem 180 dolares var bitcoinde... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 interneti açsan steam summer sale çıkıyor zaten karşına, nereye görmüyorsun yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Desqpio said: said: The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut - 2.50$ The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition - 4.99$ bunları halen almayan varsa çok büyük ayıp ediyor. Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Ukraynadaki arkadaşa kimdi yav,benle bir iletişime geçsin pls sdsaff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 LathspeLL said: interneti açsan steam summer sale çıkıyor zaten karşına, nereye görmüyorsun yahu? Ondan değil ya. Transfer 5-7 gün arası sürüyor. :( Şimdi olsa Tomb Raider'ı kesin almıştım... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 L.A Noire cekiyim mi DLC'leri nasıl bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 chivalry'i 15 dakika kala aldım. mount and blade'den daha iyi geldi gözüme, her ne kadar mb'nin yeri başka olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 sabonis said: Killer said: ama hangi oyunlar satışta cards yazanları mı tekrar yüküyoruz http://steamcommunity.com/my/badges/ abi göremiyorum. steamin içinden yönlendirir msin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 chivalry m&b'nin ruhu önünde diz çöker, tövbe ister. yalnız bu saints row 3'ü flash sale linkinden ekleyip her nasılsa aldım ama season pass varmış, onu bulamıyorum ve alamıyorum. hatta arattırınca steam oyunun kendi linkini bile göstermiyor. oyunun library'deki dlc linkine tıklayınca gene göstermiyor dlc'lerini. nasıl alacağız bunları indirim bitmeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 -Deno- said: chivalry'i 15 dakika kala aldım. mount and blade'den daha iyi geldi gözüme, her ne kadar mb'nin yeri başka olsa da. War of the roses'ı tercih ederim şahsen. (MB den sonra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Sam said: chivalry m&b'nin ruhu önünde diz çöker, tövbe ister. yalnız bu saints row 3'ü flash sale linkinden ekleyip her nasılsa aldım ama season pass varmış, onu bulamıyorum ve alamıyorum. hatta arattırınca steam oyunun kendi linkini bile göstermiyor. oyunun library'deki dlc linkine tıklayınca gene göstermiyor dlc'lerini. nasıl alacağız bunları indirim bitmeden? lan olm o kadar yazdım benden alın diye. kıl mısın gıcık mısın :D yabancı birine aldırtacan öle ise. yapcak bişe yok. ben baktım bende çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 applev0dka said: L.A Noire cekiyim mi DLC'leri nasıl bide güzel oyun, genel oynanışı mafiaya benziyor, ama belli kanıtları bularak ve zanlıların mimiklerine göre sorular sorarak davaları çözüyorsun, baya zevkli oynatıyor. hep complete edition olarak satılırdı yani dlcleri ekli olarak, bence öyle al 5,74$ mış, 5-6 farklı dava ve giysi vs var dlc olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 abi homicide'dayım biraz aynıya bağladı oyun. sırf hikaye için devam ediyorm şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 applev0dka said: L.A Noire cekiyim mi DLC'leri nasıl bide efsane LA bence. DLC'ler de oyun icine entegre edilmis sekilde zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Killer said: abi homicide'dayım biraz aynıya bağladı oyun. sırf hikaye için devam ediyorm şuan yani bisey degismiycek de oyun bu zaten. davalar daha karmasik olucak biraz daha kisisel hikaye falan giricek isin icine vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ben bi ara oyuna ara vermiştim de iy ihatırlayan biri varsa soru sorcam ömden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 sabonis said: lan olm o kadar yazdım benden alın diye. kıl mısın gıcık mısın :D yabancı birine aldırtacan öle ise. yapcak bişe yok. ben baktım bende çıkıyor yazdığını görmedim de senden nasıl alıyoruz? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Sam said: sabonis said: lan olm o kadar yazdım benden alın diye. kıl mısın gıcık mısın :D yabancı birine aldırtacan öle ise. yapcak bişe yok. ben baktım bende çıkıyor yazdığını görmedim de senden nasıl alıyoruz? :p fazla var olm işte, niye çöp gibi dursun inventoryde :( ne güzel takas yapardık 5 dolarlık bişicik alırdın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Civilization V: Brave New World Tomb Raider 1 Tomb Raider 2 Tomb Raider 3 Tomb Raider 4 Tomb Raider 5 Tomb Raider 6 Tomb Raider Legend Blood Bowl: Chaos Edition LA Noire Heroes of Might and Magic VI: Shades of Darkness Darksiders Darksiders II + Season Pass Bioshock Infinite + Season Pass CS: GO Şimdiye kadar bilanço böyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 çüüüş tomb raider 12 dolar olmuş lan. 50 dolara almıştım ben :( direkt alın, yılın en iyi 3 oyunundan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 @quixef iyi para harcamışın sdfs tombrider ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar