Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Chastor said: xcom 10 dolara değermi? at cuzdani hic acima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 x com ve ftl düşünüyorum ben. ftl'de bi senaryo falan var mıy oksa öyle devamlı girip 2 oyun at çık tarzında mı. öyle sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 x-com'u kaçırmayın ama chivalry çöp, bedavaydı kapadım 1 saat oynayıp öyle oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 FTL indirdim simdi oynadim, o fiyata gayet guzel oyun kesin kapin hehe..micromanagement agirlikli, onu ac bunu kapa, oraya kostur..ama eglenceli gayet, tutorial 3dk suruyor zaten. (tu) Tatli niyetine ekleyin sepete valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Mesela diyelim ftl'i bir kez sonuna gelip bitirmiş bir adam için. Workshopu game plusı bir şeyi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ben card satış geliriyle aldım bedeveye geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ftl benim gogda vardı steamde tekrar aldım o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bu arada xcom'un dlc'leri de alın ucuzken, estetik customization çok kısıtlı kalıyor onlar olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 derdimiz estetik olsa, adnan hoca muridi olurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 bu endless space alınır mı gencolar? alınırsa expansion ile mi alınır? (1.5 dolar fark var gerçi, vermişken o da verilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 abi dun Civ aldım 20 dolara 6 dolar vardı hesapta dota itemı satrmaktan 2 kart cıktı 50 centten okuttum sonra 3 saat felan oynadım biri foil 4 kart dustu onlarıda 4 dolar civarına sattım şimfi op parayla FTL alcam bildiğin beleşe geldi lan civ eahueauea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Walkind Dead aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Bully ve FTL alıyorum sanırım. Sadece %75 olan indirimlere yüz vermeye karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Olay buymus: Ayipti zaten yaptiklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 beleş civ4'lere talibim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 sabonis said: bu endless space alınır mı gencolar? alınırsa expansion ile mi alınır? (1.5 dolar fark var gerçi, vermişken o da verilir) civ seviyorsan, uzay da seviyorsan alınır. zaten almışken o paketle birlikteo lan gold edition'ı al. o oyunu baya topluyormuş. biz aldık 2 arkadaş bir 55 turn oynadık bir sıkıntı yoktu gayet iyi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 lan adamlar oyun çıktığı gibi sale yaptılar şimdi de özür olarak civ4 gönderiyorlar küfür gibi abv 2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Çok sağlam müşteri memnuniyeti olmuş.. helal olsun verdiğim para valla :) onu da ekledim librarye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 yanlis konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 oylama yapamıyorm şuan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 mass effect ve mass effect 2 digital deluxe edition mı ne ikisi totalde 20 dolar alayım mı oynamak istiyorum bu seriyi yoksa, biraz daha bekle kesin daha ucuzlar diyor musunuz? bi de bunun 3 ü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 alma dandik oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 sleeping dogs da iyi gibi var mı oynayan + niye oylayamıyorum not:oylamada tropico var şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Valla civ4 beleş yapmış diyorsunuz fakat beleş civ4 salan görmedim hiç :D napıyonuz hepiniz arkadaşlarınıza mı hibe ediyonuz , bizi de görün be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Killer said: sleeping dogs da iyi gibi var mı oynayan + niye oylayamıyorum not:oylamada tropico var şuan oylama bitti cunku tropico kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar