aente Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ...Arkadaşlar arıyoruz. Pati'nin böyle bir konunun membaı olması gerekir diye düşünüyorum haliyle. Ya da belki çevrenizde bu tarz bir iş arayan birisi vardır. Oyun sektöründe yer alan firmamızın publishing kısmında, Türkiye'ye getirdiğimiz oyunların Community Manager'lığını yapabilecek, iyi derece İngilizce bilen, fazlaca oyun(Oyun mekanikleri, sektör dinamikleri, sektörün pazarlamadan, organizasyonlara yapısı hakkında en azından belli konularda temel derece fikir sahibi olan) bilgisi olan bay/bayan bir arkadaş aramaktayız. Büyük bir şirketin, yazılım ve yayıncılık sektöründe faaliyet gösteren bir birimiyiz. Şehir Eskişehir (Valla uzak değil, Ankara'ya 1.30 saat, seneye hızlı trenle İstanbul'a da 2.30 saat :) Daha fazla bilgi almak isteyen "ciddi düşünen" patiler özelden mesaj atabilir. Varsa cevaplayabileceğim soru buradan da yazabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 orayı yıkarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 hangi şirket olduğunu yazabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Abi yıkın istiyoruz zaten burayı ahaha. Gelin, gerçekten nitelikli iş gücü arıyoruz, pati'den daha fazla oyun sektörüne kafa patlatan bir insan gücü de yok ülkede :D Gelin yıkın, yıkayın, kapımız açık, "esnek çalışma saati", "prenzentabl" falan gibi saçma sapan şeyler yok. Bol bol oyun, tabi bol bol iş var :) Her öğle arasında CoD, TF2, LoL dönüyor, kazanıyorsun dondurmanı falan yiyorsun, böyle bir ortam bizimkisi :) @mortis özelden yürüyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 bana da yürü, çalışıyor olsam da her zaman hayalim oyun sektörü yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Hocut benim diablo bilgilerini versem para karşılığı run yapiyormu sizin firma sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 aynen valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Oyun sektorunde calismak isterim ben de ama cok uzak bir kariyer sectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 bana uygun iş ama ikamet ankara. nası yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Yıkardım orayı da bi ihtiyacım yok o yüzden başkalarının önünü kapatmayayım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 abi pazar araştırması sektör felan diyene kadar her şey hoş güzeldi de sonra farkettim ki oyundan da tiksinirim orda da müşteirm olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 gerçi evet oyuncudan çok salesmanmiş ilan sdlkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mekan uzakmış malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Abi salesman durumu yok. Nasıl üzüldüler ya kıyamam auhahua Tamamen uydurma, aslı yok:D Ama haliyle oyunun pazarlama dinamiklerini bilmeniz bizim için bir artı. Yoksa oyunun pazarlamadan, seo'suna, reklamına, sosyal medyasına kadar her şey başka insanlar tarafından yürütülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Sequo said: Hocut benim diablo bilgilerini versem para karşılığı run yapiyormu sizin firma sadf O işe en son Kungen'in tayfası bakıyordu diye biliyorum eahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 BIZIM ICIN ARTIK GEC, SIZ DEVAM EDIN GENCLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 sen kendini hazırla önce bu geceden itibaren 2 ay nan stap benimsin, binecem üstüne vuracam co-op'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 MAAŞ ne kadar başkan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 üzerine binmeli falan yanlış anlaşılacak asdasdsad arşivi dizip, nerd cübbemi giydim bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 bck said: MAAŞ ne kadar başkan.. sana ne lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 hangi şirket bu ya eskişehir'de? Eti fb sosyal ağ oyunlarına mı başladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ben eskişehirdeyimde türkçeyi layıkıyla konuşamıyorum ,ingilizcede yok lazım olursam gelim landan counter atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Character designer ariyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 nereye başvuruyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ben oyun oynamaya gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar