Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni (!) üçleme: Terminator Resurrection

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
valla ne oluyor anlamadım, iyi gibi başladı, sonra uçtu kaçtı filan. kim kimi kurtarıyor, ne yapıyor derken arnılt çıktı sonra hepten karıştı. izleyip görmek lazım ama bir cameron-tier olamaz gibi.

hikayeyi fantezi sınırlarını zorlayacak derecede değiştirmek yerine remake mi deneselermiş dedim ama yani. onun da altından her yönetmen kalkamaz hani.
Sosyal ağlarda paylaş

abi terminatörde iskelet üzerine canlı doku kaplıyorlar. hatta bunu terminatör kısaca anlatıyordu.

muhtemel senaryo o doku da canlı ve haliyle yaşlanıyor şeklinde olacak.

arnie için izlerim hertürlü ama trailer'ı izleyince farkettimki terminator 2 yi bu kadar efsane yapanlardan birisi de o t1000 miş. acımasız, duygusuz donuk ifadesi efsaneydi adamın.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

abi terminatörde iskelet üzerine canlı doku kaplıyorlar. hatta bunu terminatör kısaca anlatıyordu.

arnie için izlerim hertürlü ama trailer'ı izleyince farkettimki terminator 2 yi bu kadar efsane yapanlardan birisi de o t1000 miş. acımasız, duygusuz donuk ifadesi efsaneydi adamın.

Robin Williams'ın öyle bir filmi vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

aynen abi robert patrick di yamulmuyorsam cuk oturmuştu rolüne bu yeni çinli eleman ıhh olmamış izlemem bunu ben..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...