Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni (!) üçleme: Terminator Resurrection

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan arkadaş nasıl bir nesil yetiştiyse arkadan herşeyin çivisi çıktı. star trekten sonra bunu da kaybetmeyi göze alamam, yarın gidiyorum seti havaya uçurmaya.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
valla ne oluyor anlamadım, iyi gibi başladı, sonra uçtu kaçtı filan. kim kimi kurtarıyor, ne yapıyor derken arnılt çıktı sonra hepten karıştı. izleyip görmek lazım ama bir cameron-tier olamaz gibi.

hikayeyi fantezi sınırlarını zorlayacak derecede değiştirmek yerine remake mi deneselermiş dedim ama yani. onun da altından her yönetmen kalkamaz hani.
Mesaj tarihi:
abi terminatörde iskelet üzerine canlı doku kaplıyorlar. hatta bunu terminatör kısaca anlatıyordu.

muhtemel senaryo o doku da canlı ve haliyle yaşlanıyor şeklinde olacak.

arnie için izlerim hertürlü ama trailer'ı izleyince farkettimki terminator 2 yi bu kadar efsane yapanlardan birisi de o t1000 miş. acımasız, duygusuz donuk ifadesi efsaneydi adamın.
Mesaj tarihi:
Abi şu pre-commentlerin hepsini yok etti bu trailer yahu çok iyi gözüküyor bence konusu filan remake filan değil resmen baştan yaratma yapmışlar haha

bitek kadro sıkıntılı...
Mesaj tarihi:
imamizer said:

abi terminatörde iskelet üzerine canlı doku kaplıyorlar. hatta bunu terminatör kısaca anlatıyordu.

arnie için izlerim hertürlü ama trailer'ı izleyince farkettimki terminator 2 yi bu kadar efsane yapanlardan birisi de o t1000 miş. acımasız, duygusuz donuk ifadesi efsaneydi adamın.

Robin Williams'ın öyle bir filmi vardı.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

aynen abi robert patrick di yamulmuyorsam cuk oturmuştu rolüne bu yeni çinli eleman ıhh olmamış izlemem bunu ben..
  • Yeni Oluştur...