reyou Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 cocukken su sahneyi ilk izledigimde inanilmaz etkilenmistim, polisten sonraki ilk kilik degistirmesi idi sanirim. aslinda bu adami yeniden programlayip, skynet e karsi savastirdiklari bi film cekseler ne guzel olur. asd http://i939.photobucket.com/albums/ad240/paraquiz/milk_zps7a22270d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 bayağı generic komikli şakalı romantik amerikan zamanda yolculuklu aksiyon filmi olmuş genesis. 1 sene sonra hatırlamazsınız bile eski filmlere göndermeler ve arnold amcanın sempatikliği biraz tebessüm ettirdi o kadar 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 reyou said: aslinda bu adami yeniden programlayip, skynet e karsi savastirdiklari bi film cekseler ne guzel olur. T5 Genysis spoiler Filmin sonunda Arnold T-1000'e upgrade oluyor. Bir sonraki filmde dediğin gibi bir şey görebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Onu artik arnold yaslandi diye yaptilar bence. Baska aktor, cgi falan kullanmak gerekebilir malum. Yoksa filmdeki o buyukbaba havasini o kadar guzel isleyip lolno cekmek kendi ayaklarina sikmak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Yarin gidicem bende. Izleyelim bakalim dany ablayi arnold abiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 iyidi ya beğendim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Komutan said: reyou said: aslinda bu adami yeniden programlayip, skynet e karsi savastirdiklari bi film cekseler ne guzel olur. T5 Genysis spoiler Filmin sonunda Arnold T-1000'e upgrade oluyor. Bir sonraki filmde dediğin gibi bir şey görebiliriz. Aslında dizi ile bağlasalar ? Sarah Connor daki gibi ? T-1000 ordada aynı şekilde taraf değiştirmişti. Arnold amcayı kim gönderdi oda bilinmiyor aslında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 kör olaydım da izleyemeyeydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 kusmuk gibi lan film, imaxe verdiğim 7 tlye acıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 imax nerede 7 tl ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 haftasonu dahil ilk seans maximumkartla 7 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Filmde boka saran tek nokta şu: Neden sarah connorun annesini/babasını öldürmüyosun? Zaman makinesi var elinde. Hatta soy ağacından git büyük büyük anasını öldür falan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Silphatos said: haftasonu dahil ilk seans maximumkartla 7 tl ha doğru evet :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 bunun yerine t2yi remasterlaryıp imaxe çıkaraydılar keşke 10 kere giderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 gitmezdin abi abartma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Komutan said: Beklediğimden daha iyi çıktı. Filmin ilk kısımlarını - 2017'e gidene kadar - epey beğendim. Ama o noktadan sonra ikinci filmin senaryosunun tekrarına döndü. Zaten yeni terminator da pratikte T-1000'den farklı değil. Serinin filmlerini en iyiden en kötüye doğru şu şekilde derecelendiririm: T2>T1>T5>T4>T3 t4'ü beğenmiştim ben ya, 5 ondan iyiyse her türlü kabul edilebilir benim için. gerçi eksik kalmasın diye 3'ü bile sonuna kadar izlediğime göre 3'ten iyi olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 sanssizsansli said: gitmezdin abi abartma :) t2 top1 filmim abi 10 olmasa bile 5 6 kez giderdim zamanım oldukça ve kaldırmadıkları sürece sdf terminator 2 filmlikti ve bitti benim için, bu yenilerin sadece adı var. aynı fallout 1-2 gibi, o da zaten favori oyun franchiseımdı aynı kaderi paylaştılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Benim hayatımın filmi T2, 20 kere giderdim ben imaxe remasterlasalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 T2 ve IMAX offff!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 imax'i evime kurdururdum ben öyle birşey olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 imax kurulu vardı burda birinin evinde, ondan ödünç alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Silphatos said: imax kurulu vardı burda birinin evinde, ondan ödünç alırsın ödünç almam evine yerleşirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 geçen hafta imax gittim beklentiyle gitmedim, gayet keyifli izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 imaxlik birşey var mı? 2D gitmeyi düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ses kalitesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar