Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sequo

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Sequo said:

Ninja said:

Sequo said:

Madcat said:

biri bana ekran kartı muhabbetini anlatabilir mi?

Çok kısa ve özet geçerek: Bir adamın ekran kartı karşılığında karakterini satması olayı. Baş roller: Xunn

simdi bu hakaret degil mi? Axedice sama sinirlendiginiz durumu siz olusturuyorsunuz. yanlis yoldasiniz.

Hayır hakaret değil ben o ekran kartının ödemesini yaptığım zaman 'orospum oldun Xunn' dedim ve kendisi bunu kabul etti.

Ekran kartı gelene kadar karakterini bana sattı adam. Ekran kartı eline ulaştığında 'nasıl yedim hırbonun parasını' şeklinde kendini aka çıkarmaya calıştı başarılı olamadı.

Ahahahq Xunn
Sosyal ağlarda paylaş

kthxbye said:

Jim_E_Rustler said:

kthxbye said:

Sequo sana karakterini sattı orsbu diyor hala yazıyorsun göğsünü gere gere. Bence yanılmış olmıyan birşeyi satamazsın

Herif bir çok şey olabilir de öyle bir terbiyesizlik yapmış değil.

görgüsüzlük yapıyor olabilir, attention whore olabilir de böyle birşey yapmadı herif.

9. sayfa 4. mesaj

epic
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Ninja said:

Sequo said:

Madcat said:

Çok kısa ve özet geçerek: Bir adamın ekran kartı karşılığında karakterini satması olayı. Baş roller: Xunn

simdi bu hakaret degil mi? Axedice sama sinirlendiginiz durumu siz olusturuyorsunuz. yanlis yoldasiniz.

Hayır hakaret değil ben o ekran kartının ödemesini yaptığım zaman 'orospum oldun Xunn' dedim ve kendisi bunu kabul etti.

Ekran kartı gelene kadar karakterini bana sattı adam. Ekran kartı eline ulaştığında 'nasıl yedim hırbonun parasını' şeklinde kendini aka çıkarmaya calıştı başarılı olamadı.

Geyikse başarılı, ciddiyse trajik. Trajik çünkü sana sadece hakaret eden adam seni 3 saniyede gaza getirip ekran kartı aldırıyorsa baya üzücü bi hayatın var demektir abi. Bana hiçbir dönüşü yok, canımı sıkıyor olsa forumu bırakır ekranı kartını ısıtırım yani.

Ama şöyle kendini bi bok sanan bi topik açmam.
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

Sequo said:

Ninja said:

Sequo said:

Madcat said:

Geyikse başarılı, ciddiyse trajik. Trajik çünkü sana sadece hakaret eden adam seni 3 saniyede gaza getirip ekran kartı aldırıyorsa baya üzücü bi hayatın var demektir abi. Bana hiçbir dönüşü yok, canımı sıkıyor olsa forumu bırakır ekranı kartını ısıtırım yani.

Ama şöyle kendini bi bok sanan bi topik açmam.

Facebookda durum paylaşmıştım oyunda adımı Sequo koyuyorum diye: Resmimi çiziyordun hatta hatırlatırım.

Xunn resim çiz kardeşim çok başarılısın ama diğer herşeyde tam tersi herşey.

Olaya yanlış yönden bakıyorsun. O ekran kartı benim için hiç bişey ama senin için karakterinden büyük birşey.

Sağlıcaklı kal çok ilginç bir anımsın:D
Sosyal ağlarda paylaş

ben gecende geziparkından gelip heyecanla olaylarıı anltıcakım baktım squonunn para topşclerinden biri vardı

hevesle olayları yazıcakken farkettim ki kimse yazdıgımı okumayacak ztn pek umursamıyorum da ogun sequo görevleri konusuna dümdüz gidicekyim

dahq önemli mevzular varken niye bu tür konu acıyorsun şnsanları baska yöne yönlendiriyorsun diye neyse

Llahaısmarladık
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Facebookda durum paylaşmıştım oyunda adımı Sequo koyuyorum diye: Resmimi çiziyordun hatta hatırlatırım.

Olaya yanlış yönden bakıyorsun. O ekran kartı benim için hiç bişey ama senin için karakterinden büyük birşey.

"What is sarcasm and how can I tell if I'm being scammed."
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

Sequo said:

http://archive.4plebs.org/foolfuuka/boards/tg/image/1368/46/1368465640332.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

Sequo said:

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...