Ninja Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Biz birleştirmek için geldik, ayırmak için değil. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: Ninja said: Sequo said: Madcat said: biri bana ekran kartı muhabbetini anlatabilir mi? Çok kısa ve özet geçerek: Bir adamın ekran kartı karşılığında karakterini satması olayı. Baş roller: Xunn simdi bu hakaret degil mi? Axedice sama sinirlendiginiz durumu siz olusturuyorsunuz. yanlis yoldasiniz. Hayır hakaret değil ben o ekran kartının ödemesini yaptığım zaman 'orospum oldun Xunn' dedim ve kendisi bunu kabul etti. Ekran kartı gelene kadar karakterini bana sattı adam. Ekran kartı eline ulaştığında 'nasıl yedim hırbonun parasını' şeklinde kendini aka çıkarmaya calıştı başarılı olamadı. Ahahahq Xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 kthxbye said: Jim_E_Rustler said: kthxbye said: Sequo sana karakterini sattı orsbu diyor hala yazıyorsun göğsünü gere gere. Bence yanılmış olmıyan birşeyi satamazsın Herif bir çok şey olabilir de öyle bir terbiyesizlik yapmış değil. görgüsüzlük yapıyor olabilir, attention whore olabilir de böyle birşey yapmadı herif. 9. sayfa 4. mesaj epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Abi neler oluyo , durun yapmayn etmeyin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 comeback bekliyorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Jim_E_Rustler said: Varsayımda bulunmamışım, sergiledigin tavrı söylüyorum, kafan da pek çalışmıyor galiba. Sarcasm yapıcam derken rezil etme kendini git bi iki sene lurkle sonra gel. Rezil olmak ne demek biliyormu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Esh said: Abi neler oluyo , durun yapmayn etmeyin .. klasik ffa. çok sinirliyiz lan genel olarak çok inanılmaz. hep beraber bir pamukkaleye falan gidilip emekli albay şortlarıyla bir doğal jakuziye falan girilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: Ninja said: Sequo said: Madcat said: biri bana ekran kartı muhabbetini anlatabilir mi? Çok kısa ve özet geçerek: Bir adamın ekran kartı karşılığında karakterini satması olayı. Baş roller: Xunn simdi bu hakaret degil mi? Axedice sama sinirlendiginiz durumu siz olusturuyorsunuz. yanlis yoldasiniz. Hayır hakaret değil ben o ekran kartının ödemesini yaptığım zaman 'orospum oldun Xunn' dedim ve kendisi bunu kabul etti. Ekran kartı gelene kadar karakterini bana sattı adam. Ekran kartı eline ulaştığında 'nasıl yedim hırbonun parasını' şeklinde kendini aka çıkarmaya calıştı başarılı olamadı. Geyikse başarılı, ciddiyse trajik. Trajik çünkü sana sadece hakaret eden adam seni 3 saniyede gaza getirip ekran kartı aldırıyorsa baya üzücü bi hayatın var demektir abi. Bana hiçbir dönüşü yok, canımı sıkıyor olsa forumu bırakır ekranı kartını ısıtırım yani. Ama şöyle kendini bi bok sanan bi topik açmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yaz geldi kızlar yarı çıbıl sinirler geriliyor tabi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ahaha red adam her zaman haklı, kate upton dısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Jim_E_Rustler said: Sequo said: Ninja said: Sequo said: Madcat said: biri bana ekran kartı muhabbetini anlatabilir mi? Çok kısa ve özet geçerek: Bir adamın ekran kartı karşılığında karakterini satması olayı. Baş roller: Xunn simdi bu hakaret degil mi? Axedice sama sinirlendiginiz durumu siz olusturuyorsunuz. yanlis yoldasiniz. Hayır hakaret değil ben o ekran kartının ödemesini yaptığım zaman 'orospum oldun Xunn' dedim ve kendisi bunu kabul etti. Ekran kartı gelene kadar karakterini bana sattı adam. Ekran kartı eline ulaştığında 'nasıl yedim hırbonun parasını' şeklinde kendini aka çıkarmaya calıştı başarılı olamadı. Geyikse başarılı, ciddiyse trajik. Trajik çünkü sana sadece hakaret eden adam seni 3 saniyede gaza getirip ekran kartı aldırıyorsa baya üzücü bi hayatın var demektir abi. Bana hiçbir dönüşü yok, canımı sıkıyor olsa forumu bırakır ekranı kartını ısıtırım yani. Ama şöyle kendini bi bok sanan bi topik açmam. Facebookda durum paylaşmıştım oyunda adımı Sequo koyuyorum diye: Resmimi çiziyordun hatta hatırlatırım. Xunn resim çiz kardeşim çok başarılısın ama diğer herşeyde tam tersi herşey. Olaya yanlış yönden bakıyorsun. O ekran kartı benim için hiç bişey ama senin için karakterinden büyük birşey. Sağlıcaklı kal çok ilginç bir anımsın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ben gecende geziparkından gelip heyecanla olaylarıı anltıcakım baktım squonunn para topşclerinden biri vardı hevesle olayları yazıcakken farkettim ki kimse yazdıgımı okumayacak ztn pek umursamıyorum da ogun sequo görevleri konusuna dümdüz gidicekyim dahq önemli mevzular varken niye bu tür konu acıyorsun şnsanları baska yöne yönlendiriyorsun diye neyse Llahaısmarladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sequo said: Facebookda durum paylaşmıştım oyunda adımı Sequo koyuyorum diye: Resmimi çiziyordun hatta hatırlatırım. Xunn resim çiz kardeşim çok başarılısın ama diğer herşeyde tam tersi herşey. Olaya yanlış yönden bakıyorsun. O ekran kartı benim için hiç bişey ama senin için karakterinden büyük birşey. Sağlıcaklı kal çok ilginç bir anımsın:D "What is sarcasm and how can I tell if I'm being scammed." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Red said: yaz geldi kızlar yarı çıbıl sinirler geriliyor tabi sdfs Aynen. Aklima da direk generation kill'i getirdin bu arada. Ray'in cok tatli bir konusmasi vardi. Hatta durun link atayim. http://www.imdb.com/title/tt1247751/quotes?item=qt0493391 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Jim_E_Rustler said: Sequo said: Facebookda durum paylaşmıştım oyunda adımı Sequo koyuyorum diye: Resmimi çiziyordun hatta hatırlatırım. Xunn resim çiz kardeşim çok başarılısın ama diğer herşeyde tam tersi herşey. Olaya yanlış yönden bakıyorsun. O ekran kartı benim için hiç bişey ama senin için karakterinden büyük birşey. Sağlıcaklı kal çok ilginç bir anımsın:D "What is sarcasm and how can I tell if I'm being scammed." http://archive.4plebs.org/foolfuuka/boards/tg/image/1368/46/1368465640332.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 zun hala ben hakliyim oh canima deysin diye cirpiniyo ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Dworgian said: Ama şu var, amaç Noyzura'ya yardım ise, niye forum ortamında? Hani adam tarot bakıyor fln, inanmasan bile çağırıp bir seans yaptırsaydı hem kimse duymaz hem Noyan borçlu hissetmezdi mesela? Ne blim Borçlu falan hissetmiyorum ve çok eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 1000 lirama acımasaydım çoktan başlamadan bitmişti bu sirk... asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Benim koydugum image'ı hiçbir context olmayan yere sokuşturma bari ya, of heryer newfag heryer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Jim_E_Rustler said: Sequo said: Facebookda durum paylaşmıştım oyunda adımı Sequo koyuyorum diye: Resmimi çiziyordun hatta hatırlatırım. Xunn resim çiz kardeşim çok başarılısın ama diğer herşeyde tam tersi herşey. Olaya yanlış yönden bakıyorsun. O ekran kartı benim için hiç bişey ama senin için karakterinden büyük birşey. Sağlıcaklı kal çok ilginç bir anımsın:D "What is sarcasm and how can I tell if I'm being scammed." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 >benim koyduğum image >interwebz >memu arruwz > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Cümlenin geri kalanı cortex'ten önce butthurt'e saplandı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Aa sıkıldım, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 xunna bi tokatta benden, çok komik ama hep haksız. biraz da bana sallar şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 beyler paralı fto kyocam bisanyie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar