Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Nesi var, n'oldu ya geçmiş olsun. Beyaz olan mı Hamur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 evet, beyaz olan hamur. çamur hep zayıftı zaten. hareketliydi ama eline alınca fark ediliyordu daha narin olduğu. aynı mamayı yediler, kardeşi at kadar oldu, çamur çelimsiz kaldı. dün gece yatmadan yedirdiğimde de her zamanki gibilerdi. sabah kalktığımda çamuru kafasını kaldıramıyor halde buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 abi ölürse öldü deme. mutlu mesut yaşadıalr diye bağla sonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Sufi said: evet, beyaz olan hamur. çamur hep zayıftı zaten. hareketliydi ama eline alınca fark ediliyordu daha narin olduğu. aynı mamayı yediler, kardeşi at kadar oldu, çamur çelimsiz kaldı. dün gece yatmadan yedirdiğimde de her zamanki gibilerdi. sabah kalktığımda çamuru kafasını kaldıramıyor halde buldum. dümdüz veteriner :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 su kaybından fenalaşmış sabah. sepetlerinin dibindeki sıcak suların üstüne serdiğim koyu örtü yüzünden ishalini anlayamamışım. ıslaklığı çiş zannediyordum. şimdi ishal tedavisine başladık. su kaybına dikkat edicez bi süre. şimdilik durum sabahkinden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 son durum nedir? ne oldu çamura? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 anneyi bulup kisirlastirsaniz daha hayirli bi is olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 flagyl şurup çok etkili oldu, ishali düzeldi. iştahı da düzeldi. ama burnundaki tıkanma yüzünden hala nefes alabilmek için yerken sürekli biberonu geri çıkarması gerekiyor. ateşi de yükselmiyor artık. derisinin pörsük hali de epey düzeldi ama hala zayıfız biraz. hamuru bir elime çamuru diğerine alınca aradaki fark çok bariz. yine de pazar sabahı gördüğümüz halinden çok uzağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 cesaret edebilirsen şunu yapabilirsin; 1 lt suyun içine 2 yemek kaşığı soda(bildiğimiz yemek sodası) koy.onu bi şırıngaya çekip burun deliklerinden içeri sık.hatta burun deliklerine sokabilirsen ucundan öyle sık.ama bunu yaparken çok dikkat et, hatta gözün yemezse yapma.anında söküyor, açıyor burnunu ama hapşurup batırır ortalığı.tıkandıkça yaparsan rahatlar hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 karnı iyice doyduktan sonra sakinleşiyor. o esnada yapabilirim de yarın vete götürücem. önce o bi görsün. belki zaten o da böyle bişeyler yapıcaktır. akıntı falan da yok. tıkanma hikayesini, yerken biberonu kısa aralıklarla çıkarmasından ve sürekli burnundan hık hık diye ses gelmesinden çıkarıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 şimdi de çamur'un arka bacağında ödem oluştu. 3 gündür onu geçirmeye çalışıyoruz. kırılma sözkonusu değil de çatlama zorlama falan da olması imkansız. iltihap geçsin röntgen alıcaz bakalım. biraz kendisini toparlar gibi olmuştu şimdi de bacağı çıktı. kardeşiyle oynamak istiyor, en ufak harekette bağırıyor... topallaya topallaya acı çekerek yürürken içimden filmlerini çekmek de gelmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Valla sana saygı duyuyorum. Hatta saygı değil yani hürmet ederim muhtemelen görsem. Umarım Hamur ve Çamur ikisi de sağlıklı şekilde büyürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Ya şu çamur bi türlü gün yüzü görmedi, ödem niye oluşur durduk yerde? Üzüldüm, umarım iyileşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 12 saat arayla 7 doz antibiyotik verdik. bugün öğleyin kontrole gittik. 7 doz daha antibiyotiğe devam. 1 haftaya tamamlıycaz. bacağı daha iyi. az da olsa üstüne basmaya başladı. elimizle eklemi açarak bacağı oynatınca acıyor ama can havliyle bağırmıyor artık. hala kardeşine göre küçük ama halsizliğini de epeyce attı. iştahı iyi. iyiye gidiyoruz şimdilik :) durup dururken ödem niye oluşur... pek bir sebep bulamadık açıkçası. vet, doğum anomalisi olabileceğini söylüyor. veteriner dönüşünde apartmanın bahçesinde toprağa bıraktım 10 dk. beni kaybettik zannedip çok korktuk. neyse ki çabuk bulduk beni, döndük eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 abi ellerine sağlık, şu topiği güncelde görüşümde " umarım bişey olmamıştır yavrulara" diyorum. sonra ilgilendiğini, çok iyi baktığını görünce mutlu oluyorum ^^ çamur iyi toparlamış, biberon emerken çırpınmasında kahkaha attım :) hamur da çok güzel bi kedi olacak ilerde, tam şebelek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 çirkin la bunlar yerim ben bunları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 topiği her gördüğümde yüreğim ağzıma geliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 şimdilik korkacak bir durum kalmadı. bacaktaki dava da iyileşirse pek sıkıntımız kalmıycak diye umuyoruz. stimpak, çamur'un biberona saldırışına güldüysen asıl hamur'u görmen lazım. birazdan yedirirken onu da çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Ya çok tatlılar, bunları böyle açıp izlemek bile insanın stresini sinirini alıyor. Yalnız çamurun biraz sendeleyerek yürüdüğü belli oluyor hakkaten, umarım hızla iyileşir, hamurun zaten maşallahı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 enfeksiyon çamur'dan hamur'a da geçti. ama bu sefer hazırlıklıydık. ateş yükselir yükselmez antibiyotiğe başladım ona da. şimdi herşey yolunda. ateşi düştü, iştahı düzeldi. çamur hala ayağını tedirgin basıyor ama vet o da geçer dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mirruk kıskanmıyor mu bunları? Çok tatlılar bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 soldaki içine yaşlı girmiş bebek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 mirruk'un haberi olsa kyameti koparır. kaçak büyütüyoruz bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 1.5m x 2m habitatımızda yaramazlık bu kadar oluyor, kusura bakmayın. biraz daha büyüyüp habitatımızın duvarları kaldırılsın bi... işte o zaman evin içine sçıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar