Sufi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 dün apartmanın arka bahçesinden ses gelmeye başladı. önce kuş sesi zannettik. sonra baktık 2 tane minicik şey miyavlıyor. bir kadın gidip geliyor bişeyler yapıyor. biberonla falan bakıyorlar herhalde diye dert etmedik. bu sabah hala acı ile sürekli miyavlıyorlar olunca kadını yakalayıp sorduk, biberondan falan habersiz kadın. hiçbir şey yemiyorlar falan diyor. hemen gittim biberon aldım toz mama aldım. sonra kedileri balkonuma getirdim, 2 tane minicik kız. durum şu an şu: mamayı suya ıslatıp veriyoruz biberonla. videoda görüldüğü gibi biraz zorlanıyoruz ama oluyor sonuçta. poposunu ıslak pamukla tıpışlayarak ve karnını sıvazlayarak tuvaletini yaptırmamız gerektiğini de öğrendik. ölmemeleri için elimden geleni yapıcam. ancak bu konuda tecrübeli olup da gönüllü olarak işi devralmak isteyen olursa istanbul içi ulaştırırım kedicikleri. olmazsa kendim bakıcam 3 aylık olana kadar falan. şunu yap şunu yapma diyecekleriniz varsa yazın. sadece bilenler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 aman allah kazadan saklasın, hade hayırlısı; bir veteriner hekimdende yardımda alsaydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 valla veteriner kakasında bi anormallik olmazsa ve biberon işi başarılı olursa şimdilik başka bişeye gerek olmadığını söyledi. üşütmemeye dikkat edicekmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 kediyi bulduğunuz yerden çok uzaklaştırma bence. anneleri dönebilir, arayabilir. hatta zaman zaman bakın yetişkin bi kedi geliyor mu o tarafa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 annelerini biliyoruz, mahellenin kedisi. hatta babaları da bizim mirruk. ama anneleri terk etmiş komple. bakmıyor. kadının dediğine göre 4 kardeşlermiş 2si ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 insafsız anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 imamizer said: kediyi bulduğunuz yerden çok uzaklaştırma bence. anneleri dönebilir, arayabilir. hatta zaman zaman bakın yetişkin bi kedi geliyor mu o tarafa diye. anneleri başkası dokunduktan sonra bir daha kabul etmiyormuş kesinlikle. ve inek sütüyle beslemeyin sakın diyor vet arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 inek sütünün çok ağır geldiğini duymuştum. zaten o yüzden direk suya ıslatılan toz mama aradım. muhtemelen çocuklar falan korkuttular anneyi. dediğin gibi değip ettilerse anne o yüzden terketmiş olabilir. geçen senelerde falan bir sürü yavru büyüttü aynı kedi. sabah 2-3 saat izledim. annesi hiç gelmiyor yanlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Bu arada gördüğüm kadarı ile dil kullanma yetileri var parmağını yalıyorlar çünkü. Emzirme zor oluyorsa eline mamayı döküp içmelerini sağlayabilirsin. Gözleri de bu evreden sonra max 1 hafta içinde açılır. Çünkü dil kullanımı için önce koku duyusu gelişiyor sonra o kokuya gidip yalıyor ya da meme alışkanlığı olduğu için direk ağzında geveliyor. 1 hafta içinde de gözleri açılmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 dillerini kullanabiliyorlar evet. mama vermeye çalışırken yalıyorlar gayet elimi. ama biberonda sorun yok alıştık. ama esas sorun kaka. çişlerini yaptırabiliyorum ama ikisi de henüz kaka yapmadı. sanırım 2 gündür ilk defa bugün öğlen boğazlarından bişey geçti. uzun süreden sonra ilk yemekleridir diye mamayı çok duru yaptım. belki hanüz kaka yapacak bişey yoktur karınlarında. ya da bilemiyorum 2 gündür kabız olmuş olabilirler mi? az önce biraz daha fazla mama katarak kıvamı artırıp tekrar doyurdum. yarın sabaha kadar bekliycem hala kaka yapmazlarsa galiba veteriner yolu gözükücek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 evde başka hayvanın yoksa ve bakabileceksen bak abi işte ne güzel 2 kardeş bebeklikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 yok, evde mirruk var harem kurdurtmam evde. namuslu bi ev burası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 bu kedi ile aynı yere konmaz onlar. bakışlara bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 başın sıkışırsa ara beni demiş o adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 tuvalet işini hallettik gibi görünüyor. yiyip içip uyuyorlar şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 bu arada ilk postta linkini verdiğim mama ana sütü değil kalsiyum takviyesiymiş. neyse ki erken farkettik catmilk ismiyle esas ana sütü maması aldık. aslında yetkili bi arkadaş ilk posttaki linki silse fena olmaz. ufak kediye bakmak zorunda olan birileri olursa yanıltmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 alıştılar biberona. isimlerini de hamur ve çamur koyduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Ölürse kemikleri sağlam ölecek en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ishal olduk. durumumuz biraz kritikleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Sufi said: alıştılar biberona. isimlerini de hamur ve çamur koyduk. Çok büyük sevap abi ya şu, parmak kadarlar ya daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 çok sevimliler ama yordular cuma gününden beri. ölmez büyürlerse burunlarından getiricem. mıncık manyağı olcaklar. hepsinin acısını çıkarıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 sufi, sütle mi karıştırıp veriyorsun mamalarını? eğer öyleyse laktoz içermeyen süt falan vermek lazım, sindiremiyorlar garipler. cırcırın en büyük sebebi o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 inek sütü olayını biliyorum. en başından beri hep suya eritiyorum mamayı. 1,5-2 gün sokakta beton üzerinde uyudular, aç durdular. sanırım ishal o dönemdeki zayıflığın sonucu. flagyl şurup veriyorum şimdi ishal için. iştahlarını falan kaybetmediler daha. bakalım, belki erken müdahale falan kurtarırız böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 sicak suçantasini havluya sarip yanlarina koyun kulak temizleme çöpünü islatip anüse masaj yapin dişkilamasi için veya tikanirsa aynı sekilde açin biberon yerine siringaylada damlatarak verebilirsiniz gözleri capaklanirsa islak pecete veya pamukla alin yapacak çok sey yok diski rengi ve kivaminda absürd degisiklik görmezseniz çok güzel adammissin sufi bu arada tesekkürler yaptigin sey için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar