Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 pre-order ise hemen vermeyebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 yok abi. civ 5 complete edition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Şimdi cevap gelmiş. İptal edilmiş, ve reddedilmiş sonraki denemem de. Bankanızdan çekilen miktar güncellenir filan dedi. Açıklama yok ama neden iptal edilmiş. Hani hata filan yok. herifler iptal etmişler guya..ama para yatmadı daha geri. oyunu da neden vermediklerine dair bir açıklama yok. bu ne lan. 3 kuruş ucuza alıcaz diye çektikleri muameleye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 o tarz şeyler bankadan geri yatıyo da 3-5 günden 1 aya kadar sürebiliyo bankaya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 olurmu ya kredikartıysa anında iptal işliyor kekliyorlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 2k indirimleri steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Lego Bundle - $6.07 The Hobbit Marvel Super Heroes The Movie - Videogame Batman Batman 2 DC Super Heroes The Lord of the Rings Harry Potter: Years 1-4 Harry Potter: Years 5-7 http://www.nuuvem.com.br/produto/2657-bundle-lego ben aldım ama karta eklemek için hola'dan brezilyayı seçmek gerekiyor. sonra paypal'a basıp, login olmadan holayı disable ettim. ödemeyi yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 2k %80 e kadar başladı, kaptım xcom complete 19 tl ye mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 steamdeki sale i gören var mı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Ben de XCOM Complete Edition'la Mafia II'yi (ilk oyun lise yıllarımın efsanelerindendir) aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ikinci oyun tras ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 http://www.bundlestars.com/all-bundles/all-stars-bundle/ bu 24 saatlik bundle çıkarmış çok kötüde değil :) 1.83 eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 aynen güzel paket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 keşke tüm bundle bende olmasaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Aynen ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bende bundle stars i yazmaya geldim, 2 usd yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 aldım ben de, stalker ve tropico 4 yoktu iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 kacirdim ben tropico 4 u kullanmayacak olan varsa bi ses versin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 The Square Enix Easter Surprise - 5,49€ - Steam https://store.eu.square-enix.com/emea_europe/games/pc-windows-download/The-Square-Enix-Easter-Surprise.php 5 oyun vericekmiş. final fantasyleri verse keşke said: Square Enix Surprise Box 2014 - £4.99 • Thief – The Master Thief Edition • The Last Remnant • Murdered: Soul Suspect • Lara Croft: Guardian of Light • Deus Ex – The Fall • Nosgoth Founders – Warlord Pack Surprise Box 2013 - £4.99 • Tomb Raider • Just Cause 2 • Hitman: Blood Money • Dungeon Siege 3 hitman absolution yada collection oyunlardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 kışın yaptılar böyle birşey ama biz alamıyorduk ya. Our products and services displayed on the Store are not available for purchase by individuals outside of the Serviced Countries. According to your billing address / delivery address you are outside of the Serviced Countries for this Site. For more details on what countries are serviced please refer to the Terms of Use. steam accountu linkleyip, profil kısmında adresi değiştirdim, benim adres ülke direk amerika görünüyordu düzeldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 aldım bakalım ben bi yımırta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Darksun said: kışın yaptılar böyle birşey ama biz alamıyorduk ya. Our products and services displayed on the Store are not available for purchase by individuals outside of the Serviced Countries. According to your billing address / delivery address you are outside of the Serviced Countries for this Site. For more details on what countries are serviced please refer to the Terms of Use. steam accountu linkleyip, profil kısmında adresi değiştirdim, benim adres ülke direk amerika görünüyordu düzeldi :P Ne olarak değiştirdin ki ülkeyi? United states de olmadı kingdom da :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 BlackRose said: Darksun said: kışın yaptılar böyle birşey ama biz alamıyorduk ya. Our products and services displayed on the Store are not available for purchase by individuals outside of the Serviced Countries. According to your billing address / delivery address you are outside of the Serviced Countries for this Site. For more details on what countries are serviced please refer to the Terms of Use. steam accountu linkleyip, profil kısmında adresi değiştirdim, benim adres ülke direk amerika görünüyordu düzeldi :P Ne olarak değiştirdin ki ülkeyi? United states de olmadı kingdom da :p doğruyu yazdım abi , türkiye :D Satış sırf EU ya ama bizim burdan çalışırken elin fransızı ve hollandalısı vs hata alıyormuş ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ajmet said: kacirdim ben tropico 4 u kullanmayacak olan varsa bi ses versin :) Bu tekrar başlamış :D 2$ , 1,83 eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Flight Simulator X 7.80 TL'ye inmiş yine. store.steampowered.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar