Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirimler başlığı! #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu ara limited bundle olacak aslinda sinirli sayida satis yapilacak fln ondan birsey bekliyorum ama cikmadi bir turlu. Bu arada Reus var bende o yuzden bu bundle alinca fazla olacak gene steam gifts sey ederim.
Mesaj tarihi:
Çıktı, ilk 1000 kişiye o bundle da ekstradan starbound verdiler 1 dk da bitti tabi.

Reus çok çabuk bayan bir oyun , biraz daha düşerse bundle olarak alın belki daha sonra eklenecek oyunda iyi çıkar. 6 dolara indi sürekli inmeye devam ediyor zaten.
Mesaj tarihi:
Yok yahu aynı gibi ama değişik gezegenlere gitmek değişen iklim,maden, medeniyet, hava şartları felan bayağı değişken etken var.

Şu anda beta da , wipe gelecekmiş sanırım ondan sonra gayet oynanabilir, zaten 1 milyon un üzerinde satmış şimdiden.

Gezegenlerin seviyeleri var lvl olarak, gittikçe zor olana gidiyorsunuz daha iyi madenler daha zor yaratıklar vs çıkıyor. Item sayısı çok fazla, crafting de fena değil. Bütün gezdiğim gezegenlerden onu bunu toparlayayayım derken gemimde dolap için yer kalmadı resmen hehe.

İklim vs de bayağı değişik, geçen gün dolaşırken yağmur başladı bir anda hasar almaya başladım, ne oluyor derken baktım meğer asit yağıyormuş =P Bu kadar değişkenlik zevkli hale getiriyor. Diğer oyunu bu kadar oynamamıştım yanlız onuda söyleyeyim, bazı şeyler ne kadar farklı bilemiyorum.

Bir deneyin derim. :)
Mesaj tarihi:
humblebundle ayıp etmiş fix bir fiyat çekseler herkes alsaymış starboundla birlikte en azından

average'ı yükseltmek için first come first serve yapmaları yakışmadı
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...