applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 goty versionu 3 dolares'e aldım steamde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 dishonored? goty? 3$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 evet 29 Nov 2013 $3.19Purchase Dishonored GOTY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 o kadar yeri takip ediyorum bu nasıl kaçmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 steamin kendisini takip etmen yeterliydi. steamden aldım cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Valla ben en ucuz 6-7 dolara gördüm steamde,o da vanilla versiyonuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 applev0dka said: steamin kendisini takip etmen yeterliydi. steamden aldım cunku fiyat hatası olmuştu sanırım ondandır. yoksa olmaz 3 dolara goty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 3 tane ck2 %50 indirim kuponu gelmiş isteyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 kalan 21 saat boyunca Dishonored vanilla 7.49 dolar steamde yılbaşı kampanyasının en gözde seçeneklerini tekrar koymuşlar, son 21 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 http://groupees.com/hh 2 oyun 1 dolares driftmoon var. bugün steam'e geldi http://store.steampowered.com/app/263380/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 qube baya baya iyi bi oyun ama var zati bende. draw a stickman epic merak ediyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Humble in yeni Indie bundle i cikmis. Iyi midir acep? https://www.humblebundle.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ben reusu merak ediyodum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bi origin, bi thq bundle gibisi gelicek mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Bu ara limited bundle olacak aslinda sinirli sayida satis yapilacak fln ondan birsey bekliyorum ama cikmadi bir turlu. Bu arada Reus var bende o yuzden bu bundle alinca fazla olacak gene steam gifts sey ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Çıktı, ilk 1000 kişiye o bundle da ekstradan starbound verdiler 1 dk da bitti tabi. Reus çok çabuk bayan bir oyun , biraz daha düşerse bundle olarak alın belki daha sonra eklenecek oyunda iyi çıkar. 6 dolara indi sürekli inmeye devam ediyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 millet nasil bi ac starbound aninda uctu ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Starbound süper oyun ya, 15 dolara hayli hayli değer yani. Grafiklere önem vermiyorsanız kesin alın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Oynanış terraria'dan kötü değil miydi abi, ilaçlısına bakmıştım gaza gelip almadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Yok yahu aynı gibi ama değişik gezegenlere gitmek değişen iklim,maden, medeniyet, hava şartları felan bayağı değişken etken var. Şu anda beta da , wipe gelecekmiş sanırım ondan sonra gayet oynanabilir, zaten 1 milyon un üzerinde satmış şimdiden. Gezegenlerin seviyeleri var lvl olarak, gittikçe zor olana gidiyorsunuz daha iyi madenler daha zor yaratıklar vs çıkıyor. Item sayısı çok fazla, crafting de fena değil. Bütün gezdiğim gezegenlerden onu bunu toparlayayayım derken gemimde dolap için yer kalmadı resmen hehe. İklim vs de bayağı değişik, geçen gün dolaşırken yağmur başladı bir anda hasar almaya başladım, ne oluyor derken baktım meğer asit yağıyormuş =P Bu kadar değişkenlik zevkli hale getiriyor. Diğer oyunu bu kadar oynamamıştım yanlız onuda söyleyeyim, bazı şeyler ne kadar farklı bilemiyorum. Bir deneyin derim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 humblebundle ayıp etmiş fix bir fiyat çekseler herkes alsaymış starboundla birlikte en azından average'ı yükseltmek için first come first serve yapmaları yakışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Terraria'nın gameplay (beta'ya göre kıyasla) döver. Concept olarak starbound çok ağır basıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 hey gidi koca hambıl, sen de mi şerefsiz oldun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 http://imgur.com/3RWJu5J humble bunle ihaneti =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 hayır zaten kaç bandıl oldu düzgün oyun gelmiyor bi starbound getirdiler diye özel fiyat çekmeleri ayıp olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar