calimero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Uvvv beybi, humble bundle weekly indirimi süper ötesiymiş. said: Just $1 is required to get Steam keys for Cities XL Platinum, Blood Bowl: Legendary Edition, Divinity II: Developer’s Cut, R.A.W. Realms of Ancient War, Confrontation and Game of Thrones. If you pay $6 or more, you’ll also receive Wargame: European Escalation and The Testament of Sherlock Holmes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 lan yanlışlıka 25 dolar bayıldım yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 zaten humble default değeri değiştirmeyi unutanlardan kazanıyor bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 no more drugs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 cities xl nasil aldim bende oynanir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 spompas said: lan yanlışlıka 25 dolar bayıldım yaaa Support a mail atınca geri veriyorlar sanırım birinin başına daha gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Evet 2-3 gün içinde cevap verip fazla ödediğin miktarı iade ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 nasıl fazla ödüonuz abi ya, hadi humble sayfasında bakmadan geçtin ama paypalda veya diğer ödeme hedelerinde onaylamadan önce de mi hiç bakmıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Nekro said: cities xl nasil aldim bende oynanir mi Simcity tarzi seviyorsan tatmin edecektir. Hele son Simcity fiyaskosundan sonra fazlasiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 humble'a mail atıcam parayı kesinlikle geri vermesinler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Darksun said: spompas said: lan yanlışlıka 25 dolar bayıldım yaaa Support a mail atınca geri veriyorlar sanırım birinin başına daha gelmişti. bağış geri alınırmı ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bayağı iyi bu humble. hem şerlok hem wargame alacaktım kaç aydır bakıp duruyordum bir anda hızır gibi yetişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 gitti gidiyor'da bundle satarak zengin olan var lan :( ben de mi bu işe girsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Abi bana bunu anlatır mısınız. https://www.humblebundle.com/weekly#contribute buraya girdim de napıcam nedir bunun olayı biri anlatsın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 1 dolar verip o 6 oyunu +6 dolara da sherlock ve wargame alıyorum doğru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 hayır 6 dolar daha değil, toplam 6 dolar ya da daha fazla verirsen extra olarak o oyunları da alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ha öyle yazıyormuş tamam. teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 25 dolar verip çıkıcak bak bu da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Terraria steamde 2.5$ kapışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 abandım eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Skyfire said: Terraria steamde 2.5$ kapışın this. almayan kalmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 dust an elysian tail 5$ şu an. çok tatlı görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Claiborne said: dust an elysian tail 5$ şu an. çok tatlı görünüyor çok güzel ilk 3 saat falan ama sonra baydım. hep aynı hep aynı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 birinin güzel demesini bekliyordum almak için aslında. sıkarsa hikaye için zorlar bitiririm belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition 5$ Batman: Arkham City - Game of the Year Edition 7.5$ Steamde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar