KardesimEsad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Merhabalar,bu sene odtü, yıldız teknik en kötü ihtimal marmara iktisat gibi hedeflerle başlamışken , gerek kız arkadaşımla olan problemlerim, gerek ailemle inanılmaz derecede kavgalarım ve onların umursamazlıkları ve son olarak okuldaki arkadaşlarımla inanılmaz geçim problemi yaşamam sonucunda bunları kafama çok taktığım ve asla kendimi derslere veremediğim için YGS ye girdim ortalama bir puan alıp 128000. olabildim. son 2 ayım kala yine aynı problemler tekrar edince " son 2 ay deli gibi çalışıp en azından marmaraya girmeye çalışıcam " fikrinide gerçekleştiremedim ve 2 gün sonra 2.sınavıma giricem haftayada son sınavıma.. Muhtemelen bu sınavlar sonucunda Çanakkale 18 Mart Üniversitesi İktisat Bölümü tutacak (o bile tutmayabilir) ancak benim başlarken söylediğim üniversitelerle bitirirken söylediğim üniversiteler arasında "uçurum" söz konusu.ODTÜ tutmadı yıldıza gitmem bir sene daha hazırlanırım gibi idealleri olan biri değilim ancak bu üniversiteyide hak etmediğimi düşünüyorum. 2.sene hazırlanmak çok mu acı verici bir şey? Geceleri bildiğiniz ağlamaklı oluyorum 1 senem boşa gitti saçma sapan insanlar yüzünden diyorum. 1 sene daha her şeye sil baştan başlamak korkunç geliyor.Planlarım vardı hepsini koskoca 1 sene daha ertelemek inanılmaz kötü bir kabus gibi görünüyor gözüme. İçimi rahatlatabilecek önerileriniz , fikirleriniz var mı ?
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 İkinci sene hazırlanmak nasıl bir duygu bilmiyorum ama benim ikinci sene hazırlanan bazı arkadaşlarım oldu, bayağı da gaz vermiştim. Bence Çanakkale kötü bir şehir değil ama istediğin okul çok büyük olasılıkla değil zaten, o yüzden hazırlanmalısın bence tekrar. Bayağı sorunlu geçmiş zaten hazırlanma sürecin de, geleceğin için böyle şeyler yapma derim ben. Bir sene çok büyük bir zaman kaybı değil bence, alt tarafı bir sene fazla okuyacaksın ve istediğin diplomayı almış olacaksın. Başarılar bu arada.
cabot Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Yaparım seneye yükseltirim çok rahat diosan hazırlan çanakkalede ögrencilik mi olur? Yemez diosan yapcak bişey yok
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 1sene kaybına laf ediyorsun daha dur ünide kaybedeceğin yıllar var sonra askerlik var yani var oğlu var..kasıp ben bu puanı alabilirim diyorsan kendini kandırmıyorsan kas yoksa kendinle barış ve git kazandığın yere.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 1 sene daha çalış. söylediğin gibi saçma problemler bulandırdıysa kafanı ve bu sene daha rahat edeceksen düşünme bile
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 2. sene mi ? Boşuna konu açmışsın.
KardesimEsad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 aquila said: 1 senen bosa gitmez, uzulme. sınavda elimden geleni yapıcam tabi ama internetten okuyorum , 18 marta liseden bozma , bahar şenliği olduğunda "pazarı cuma günü kurmuşlar" dedirten bir üniversite olduğunu söylüyorlar.. Açıkcası hem böyle bir üniversiteyi istemiyorum hemde çok daha iyi yerlere gidebilirim nitekim bu üniversiteyi seçersem muhtemelen okulumda tek ben böylesine dandik bir yere gidicem çünkü çoğu kişi çok başarılı
KardesimEsad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 yildirimokur said: 2. sene mi ? Boşuna konu açmışsın. neden ?
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 4. senesinde girip, 7 senede bitirenler var. takma kafana. dayatilan lise bitti, hemen kostur kostur uni okunsun, hadi hop o bitti sunu yapmak zorundasin, bu basldi, o etti, zirt pirt, hikaye hepsi.
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 önündeki 30 yılı çalışarak geçirceğini göz önüne alırsan 1 yıl ile doğru orantı yapamaman o sınava tekrar girmemeni gerektiriyor.
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu okumadım bile-ne. İstemediğin bir bölüm ya da üniversiteyse, bir senenin hiç bir önemi yok. Çünkü gideceğin okuyacağın yer, senin hayatının geri kalanına yön verecek olan ŞEY.
samaella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 ne yaparsan yap üniversiteye girmeye bak ve kendini yetiştir. Sürekli porno sitelerde gezme
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 yalnız sende okumak için değil karı kızlı ortam olsun gezeyim tozayım derdindeymişsin gibi anlatıyorsun. Öyle de olabilir yadırgamam ama bilip bilmeden internetten okuduklarınla bok atmamalısın. Gittiğin hiçbiryer college fuckfest olmucak. bu arada 1-2üni dışında hangi okula gidersen git değişen hiçbirşey olmucak, işe alırken okuduğun bölüm ve iş tecrübesi adamları ilgilendiriyor.(ve tabiki askerlik)
KardesimEsad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 NolaxThensbane said: yalnız sende okumak için değil karı kızlı ortam olsun gezeyim tozayım derdindeymişsin gibi anlatıyorsun. Öyle de olabilir yadırgamam ama bilip bilmeden internetten okuduklarınla bok atmamalısın. Gittiğin hiçbiryer college fuckfest olmucak. bu arada 1-2üni dışında hangi okula gidersen git değişen hiçbirşey olmucak, işe alırken okuduğun bölüm ve iş tecrübesi adamları ilgilendiriyor.(ve tabiki askerlik) hayır alakası yok , öyle bir derdim hevesimde yok , bir kaç yere daha konu açtım adamın tekinin yorumu "çanakkale çöp" tü . karıyla kızla alakam yok sanırım açtığım konu ve yazdıklarımdan dolayı "ergen" bir izlenim yarattım ama gittiğim okulun bir ismi olsun istiyorum tek derdim bu .
KardesimEsad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Sağolun yorumlarınız için almam gereken cevapları aldım.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ikinci sene hazırlanan tanıdıgım herkes ilk seneden cok dah abasarılı sonuclar aldı okul mokul yok ya heralde ondan ama sosyal hayatını sıfırlıcan onu goz onune al herkes universite hazırlıkta alemlere akarken sen liseli bebe olmaya devam edicen
quixef Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Şu soruyu zamanında ben sorsaydım ve şu cevapları alsaydım bugün çok farklı bir hayatım olurdu büyük ihtimalle. Ama cahildik beyim. Gittik sözelci olduk.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Ne zarari var liseden bir sene sonra girmenin? Calis, tekrar gir. Ben 3 yil IU Iktisat'ta okuduktan sonra birakip Bilkent Hukuk'a girdim, seneye mezun oluyorum. Hakimlik sinavina calisiyorum simdi, o da olursa kac yil kaybettigimin bir anlami filan olmayacak.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 2005 mezunuyum tam sistem değişikliğine denk gelen jenerasyondanım. 3 kere girdim ben össye lan. büyütçek bişi değil.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ben üniversiteye girdiğimde lisede de hazırlık okumama rağmen 17 yaşındaydım. şimdi 23 oldum, okuldaki 6. senem, hala bitmedi, uzama riski de var. yani bi sene daha öss'ye hazırlansan çok bir şey olmaz, rahat ol bence.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 4. sene mezun olmadan jeolojiyi biraktim sonra baska bolumden mezun oldum 4 yilda. 1 yil icin konu acip databasei bosa genisletmisin
KardesimEsad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Silphatos said: 4. sene mezun olmadan jeolojiyi biraktim sonra baska bolumden mezun oldum 4 yilda. 1 yil icin konu acip databasei bosa genisletmisin 1 yıl benim çevremde çok büyük bir şey olarak nitelendiriliyor bunuda göz önünde bulundurmanı isterim. bu yüzden konu açmak istedim sebebide zaten başkalarının görüşleri neler başta belirttiğim gibi , onu öğrenmek. ayrıca üniversiteyi bilmeden yorum yapamam tabi ama , üniversiteyi kazandım - kazanamadım lise mezunu kalıcam stresindense , üniversiteyi bitirdim bitiremedim stresini yaşamayı tercih ederim (şu anda) ileride görüşüm değişebilir tabi üniversiteyi bilmeden konuşuyorum .
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 gözgöre göre istemediğin yere gitmektense 1 yıl ezil ama sonra istediğin yere git derim ben, ilerde üzülürsün sonra. yazdıklarından çıkardığım bölümden çok okulun isme değer veriyosun, istediğin bölümse gidebilirsin her yere ama zaten öyle olsa bu konuyu açmazdın herhalde ahah. sen 2. sene gir kısacası
Öne çıkan mesajlar