Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Fin said: Ez/sona Cait/nami Ez+Leona burst'u saçma sapan. Ama Vayne oynarken yanıma misslemeyen Thresh'i hiçbirşeye degismem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 bu nasıl tiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 bayramda yılbaşı kostümü açmışlar.Saçmalığa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 millet skinleri almak için eu'dan transfer olup geri gidiyorlar,günübirlik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 4600 rp verip direk alamıyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 hayır,sadece tr'de satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Jim_E_Rustler said: Ab silver 1'de her maç kazandıgımda 6 puan gelme durumu ne zaman geçiyor. Kanser oldum zira. abi MMR'ın bulunduğun ligle uyuşmayabiliyor, az az geldikçe MMR normale dönüyor yavaş yavaş, ondan sonra normal gelmeye başlıyor. hiç kaybetmeden gidersen de mesela MMR'ın coşuyor, 30 falan gelmeye başlıyor. Eğer MMR'ın o seviyedeyken 0 puana düşersen de 5-6 oyun alt lige düşmeyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 mesela gold 1'deyim, bana da 6 falan geliyor sdf.. ama gold II'deyken 20 geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 ben gold1'e ilk çıktığımda 3 maçta seriye girmiştim 30+ geliyordu her maç,2 kere plat serisinden düştüm,son düşüşümde -48 gidince dediğiniz gibi tokadı yedim,w/l düzeltmeye çalışıyorum,biraz toplamıştım yine 10-15 geliyordu,sıçmaya başladım şimdi 3-4 geliyor.tamamiyle w/l oranıyla ilgili o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Topta renekton hayvan oluyormuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 ben bi türlü oynayamıyorum renektona karşı,elise alıyorum genelde ama renektonun sustaini kıramıyorum bi türlü,bi de rumble denemek lazım aslında,pro tip varsa dinleyeyim :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Abi beni xin le irelia baya zorluyor renekton la.İrelia yı counterlıyor diyor bi kere geldi karşıma benim de yeni zamanlarımdı, ondan emin değilim ama xin zhao al ya.Rahat eskitirsin sürekli dal bişey yapamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 xin top hiç denemedim açıkçası,jung dışında oynandığını da görmedim,denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Beyler tüm heroları tamamlayıp elinde birikmiş ipsi olanlar ne yapıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 20 sayfa runepage + rune alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Bu ruh bekçisi udyr almayı düşünüyorum ama 3250 rpye değer mi? bu sembol veriyormuş sanırsam ancak bu sembolden 4 tane mi geliyor yoksa 1 tane istedigin sembolü seçip mi alıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 onu releasede 1600e alıcakıtın artık alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Abi nasıl bi eşleşme var bu lolde anlamadım hiç eşleşme https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/16889_10151749705038211_819893660_n.jpg Bu eşleşme ne kadar normal bilen var mı? Güzel oluyor tryhard oynamaca ama bazen gerçekten bilmeyen arkadaşlarla oynuyoruz adamı ertesi gün yokmuşcasına farmlıyorlar üzülüyoruz baya O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 full premade girilince karşıyada öyle vermek istiyor o nedenle saçma sapan takımlar karşılaşabiliyor. çözemediler halen daha o olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Dövdük çok süper acayip eğlenceliydi maç ama dediğim gibi bazen bilmeyen insanla girdiğimizde neredeyse hiç şansımız olmuyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 EUWest'de takılan patiler var mı? Flamerlar ile oynamaktan yemin ediyorum psikolojim bozuldu. Sinirden pc masasını kemiriyorum. Arzamar nickim, her türlü premade takıma ayak uydururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 wastyrx said: Abi nasıl bi eşleşme var bu lolde anlamadım hiç eşleşme https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/16889_10151749705038211_819893660_n.jpg Bu eşleşme ne kadar normal bilen var mı? Güzel oluyor tryhard oynamaca ama bazen gerçekten bilmeyen arkadaşlarla oynuyoruz adamı ertesi gün yokmuşcasına farmlıyorlar üzülüyoruz baya O_o ranked oyun değil sanırım,o yüzden normal oyunlarda çok oluyor böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 trde smurf kasıyoruz 3-5 kişi. yanımızda tek 30 level vardı ve 10-14 level arasıyız geri kalan 4 kişi. rakibe diamond 1 lee sin falan geldi ve aldık o oyunu lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 normal oyunların de kendine ait gizli mmrı var ya da oynadığın bütün oyunların ortalama mmrı gibi bir olay var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 kassadin'den bakrsanız ortalama mmr gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar