Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Bu arada geçen bi zed geldi karşıya adam platmış tr de.32dk 390 cs, direkt smurf mü lan ayı dedim hee dedi öküz herif.Ben daha 10dk 100 cs standardını yakalayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Westte kufur pek yok ama mm sorunlu gold dahil çok tırt tr kufur troll afk gırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 west de 2 oyun oynayayım dedim. Komple zaten 2 leaver varmış. 2 side benim 2 oyuna denk geldi :P. 2 kat farkla kazandığımız oyunu, son 10 dakikada verdik. Dişlerini 5 dakika sıkamıyorlar.. tr nin üst seviyesinde değişen birşey yok yani. Ne bileyim tr de oynayan baya kişi gördüm sanki patide. Birşey bildikleri vardır, ilerde iyi oluyordur felan diye umuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 NA nasıl bilmiyorum ama geri kalanların hepsi aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 peki tr yi tavsiye eder misiniz? Hani uo dan sonra felan özledim türkçe kavgaları. Çok yaratıcı insanlar oluyor. "acc sine pvp, adresini ver, telefon ver".. özledim düzeysiz yazışmaları okumayı :P ama oyunum içine edilmesini istemem. Westde de aynı şekilde ediliyorsa oyuna tr hoş olabilü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 trde her 3 oyunun 2sinde ya senin takımından ya da rakip takımdan birbirine giren oluyo ya. westte aram dışında pek bişi oynamıyorum ama trde aramda bile küfürleşmeler oluyo sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Neyse risk almayım o halde. Westden devam. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 oha, brand da tuzluymuş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 annie al, pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 tr çok sakat kardeşim. diamond da olsan takımına bronze silver geliyo, her dk küfür kıyamet westte bu kadar dğl yani.. ve hep aynı aptallarla oynuyosun :D bi nevi wepla gibi olmuş tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Alistar, Amumu, Annie, Ashe, Yi, Shaco, Soraka, Tristana bunlar var. Bakalım belkide brand ı hiç almam. 20 de rune dizeceksem zor görünüyor. 11 im şuan ve elde 2700ip var. edik: tr serverından vazgeçtim zaten. Biraz araştırınca söylediğin gibi "aynı adamlarla oynarsın" yazılarını okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Akhlaur said: S-H said: Densiz said: brandın skillerini pek sevmiştim :( sadece onu açsam sorun olur mu? 3k imiş fiyat. Onu açana kadar 2-3 tane 1k lık açmak daha iyidir felan mı dersiniz yoksa. edit: başkada açmayacağım :P. beğendiysen aç tabi,elbet birikir puanlar,beğendiğini aç oyna,oyun oynuyoruz bu kadar kasmaya gerek yok :) lvl30 olduğun gibi ranked oyunlara dalmaya gerek yok,normal oyunlarda ip kasarsın,oyuna alışırsın falan harca istediğin gibi kasmaya gerek yok o kadar @Akhlaur %70 win rate ? Nesi var abi %70 in ? %70 win rate ile diamond plat arası bir şey olursun,tavsiye verdiğin adam yeni başlamış edit:bi de mid değilsen yani ekstra jungledan creep falan alamıyorsan ilk 10dk'da çok zor 100ck yapmak,mesela dyrus'a bakıyorum şu an toplasan 5-6 creep kaçırdı sanırım dk15 115ck var. ama ilk dakikalardan sonra ck alma katlanıyor tabi benim kişisel yorumum,sıradan bir soloQ oyuncusu için ilk 20dk'da 160-180ck gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 GONDARCENGIZ said: ve hep aynı aptallarla oynuyosun :D bu niye böyle çözebilmiş değilim hatta bi tane salağı 4 oyun üst üste taşıdım hala MİKAEL COME VS, OÇ GAVUR KS ATTI YA diye söyleniyordu dsfsd. üstelik 4. oyun 5 dk bekledim yine denk gelmeyelim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 gelin abi weste . orda size oyun kazandıktan sonra reportlamıyomu karşı takımdaki haset bebeler? öyle öyle ban yedim amk trden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 eminim hiç kontrol edilmeden sırf raporlarla banlanmışsındır,yoksa durduk yere millete ettiğin küfürlerden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 kontrol diye bişey yokki otomatik. mesela yeni bi acc al gir lvl 3 de normal oyna karşı takıma rica et 4 kişi reportlasın 5 kişi falan sizdende 2 kişi reportlasın oyun sonu direk chat ban lvl 3 de daha.. bunu bide normal oyunda düşün? birikiyo birikiyo toxicin allahı olup permayı yiyosun rp geçmişin yoksa.ister diamond ol ister bronze bir sikim fark etmiyo. kimilerininde dediği gibi tr serverı diğer serverların cehennemi.Bu tarz rus serverı tr serverı falan bu yüzden açılıyo .Kendi aralarında birbirlerini yesinler.Avrupanın ebesini sikertmesinler diye.O lavuklarla oyna ister istemez küfürde ediyosun herşeyide yapıyosun. 300 maç sövme 10 maç küfür et. adın küfürbaza çıkar.Neden çünkü hep aynı adamlarla oynuyosun kodumun oynunu.Böyle bi server işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 chat bana oto evet ama perma ban oto değil gereksiz yere chat reporlayanları da geçici olarak banladılar,yani perma banlar için raporlar doğrultusunda kontrol ediliyor,forumlarda 1000 tane topic var 'NİYE BANLANDIM QQ KARŞIDAN 5 ARKADAŞ BLA BLA ' diye adamlar tek tek döküyorlar chat konuşmalarını.o yüzden gelip öyle 'kıskanılıyorum,ben çok iyiyim hmmmss,eziyorummğğ ohhhh,pentaaaağhhh' diye ego mastürbasyonu yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 yapanda yok be güzelim. ama şu götünün gılıyık diyen teyzenin tavrını bırak şurda bizbizeyiz tamam anlıyorum zamanında ezmiş olabilirim seni ama bu kadar abartmaya lüzum yok. sadece bir oyun dert etme. artık ben yokum istediğin gibi ezebilirsin milleti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ahhahaha kıyamam,umrumda değil riot falan gerçekleri ağza vurunca yalpalamışsın biraz,yine ezdim muhabbetine girmişsin pentakill kardeş neyse daha önce de dediğim gibi malesef bizim takımdaydın ve kaybettik,karşı takımda olmanı çok isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 sidik yarışı yapmaya lüzum bulmuyorum senle çünkü aynı ligde bile dğlz :( garibim benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 sidik yarıştırılacak bir durum söz konusu değil zaten gold 1 gözüküyorsun pentacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 son online olduğum zamana bak ve girmediğinde lig düştüğünü hatırlatırım? ve kendi kendine hasetinden çatla bebeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 plat5 olduktan sonra daha aşşağı düşemiyorsun,plat5 kalıyor her neyse evet aşırı iyiydin ve seni çekemediler o yüzden banlandın,hıhı oke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 cehalet budur işte... o zaman g5 e düş 1ay girme silver olmassan sana ev araba ve güzel bir kız arkadaş sözü veriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 aşırı iyileri banlama diye bi durum yok rp geçmişim yok.. önüne gelen report kaybetsende kazansanda.. ve bu perma ban otomatik dğl diyişin doğru ama perma ban atmaları için gereken sebepleri veren sistem otomatik? yani perma banda otomatik... bunu kavrıyamıcak kadar cahilsin üzülüyorum. daha lig sistemini bile bilmiyosun ona daha çok üzülüyorum. diğer bi üzüldüğüm noktaysa. harbi malsın ona çok üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar