Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlayStation 4 vs Xbox One

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tarumar otv dedigin aldigin faturada fiste yazmaz sen orada karistiyorsun. her elektronik urunde zaten otv olmaz. otvyi bu islerle ilgilenmiyorsan bilemezsin takildigin nokta bu.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Tarumar said:

%45 vergi hangi elektronik üründe var?

iPhone:

Gumruge gelis fiyati 1200 TL
OTV (%25) 300 TL
KDV (%18) 270 TL
Bandrolu 100 TL
Diğer vergiler 30 TL
Bayi karı 250 TL
Toplam 2150 TL

Bandrol ve kari cikartirsak tam %50 vergi. Ilk ciktigindaki fiyati bu iPhone 5'in. Hala boyle resmi yerde: http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Apple-iPhone-5-16GB/1004821/.html
Mesaj tarihi:
Tarumar said:

%45 vergi hangi elektronik üründe var?

Lüks tüketim olarak gecenlerin hepsinde var.ÖTV sonrası kdv alınır fakat bunu faturada falan göremessin fiyatın içindedir..Her neyse çok uzattık :D
Mesaj tarihi:
Beyler ÖTV'nin de KDV'si oluyor ne yazık ki.

Ama 399 euro olan EU fiyatına da onların vergisi dahil. Yani onu düşüp ÖTV ve sonra da KDV'yi eklersek 1200-1250 TL olacağını düşünüyorum ben de fiyatın.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
3DS'nin Virtual Console'u gibi bir sey yaparlar ama, yani en azindan dijital olarak cikar bence kesin. Tekrar para verdirirler ama buyuk ihtimalle. Eski oyunu getir, yari fiyatina verelim gibi kampanyalar da yapabilirler belki.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
PS2'yi emule edecek gucte ama 3'u sanmiyorum. Stream de saglam internet istiyor. Bu PSone Classics ve Virtual Console olayi en uygunu bence.
Mesaj tarihi:
emülasyon olmayacak orası kesin, stream hizmeti verecekler ama sağlam bandwidth istemesinin yanında iyi latency ile bile input lag yaşanan bir sistem. shooting içeren real-time oyunlarda kendini hissettirecektir.

tabii bu hizmet için ayrıca aylık ücret ve oyunun da parasını alırlar, uzun lafın kısası lagli oyun için daha çok para vereceksiniz. türkiye'de yaşayan birinin bel bağlamasını tavsiye etmem, istanbul sunucusu koyma ihtimalleri gayet düşük.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sam said:

emülasyon olmayacak orası kesin, stream hizmeti verecekler ama sağlam bandwidth istemesinin yanında iyi latency ile bile input lag yaşanan bir sistem. shooting içeren real-time oyunlarda kendini hissettirecektir.

Dedigim gibi daha once, bunlarin kullandigi sistemin teknoloji demosunu kullandim. 5 mbps yetiyor oynamaya ama latency nedeniyle oynayamamistim. Turkiye ya da Balkanlar filan sunucu olmazsa oynanmaz. Gerci Orta Dogu ve Balkanlar sunucu yaparlarsa bu buyuk ihtimalle Istanbul'da olur. Israil sunucu da olabilir, orasi da cok kotu sonuc vermeyebilir.
Mesaj tarihi:
xboxonedaki hdmi input ne ise yarayabilir ki kavrayamadim su an.

ps3 oyunlari stream edilecek dediler fakat elimizdeki ps3 oyunlarini bir sekilde sisteme tanitabilsek beles oynasak cok iyi olabilir.
Mesaj tarihi:
"PS4 Grabs 95% Of Consumer Votes After Amazon Ends Poll Early"

http://www.cinemablend.com/games/PS4-Grabs-95-Consumer-Votes-Amazon-Ends-Poll-Early-56766.html

küfür gibi oylama olmuş xbox'ı amerika'da bile satamayacaklar bu gidişle.
  • Yeni Oluştur...