Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlayStation 4 vs Xbox One

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
x-box one daha cazip geliyor diyorlar ya HHEUHEUEHUEHEUH

Her alanda patakladı Sony MS'i, aletin boyutu, fiyatı, performansı, oyun yelpazesi, kontrolörü... Hepsi daha iyi MS'ten.

Hala nesi cazip geliyor?
Mesaj tarihi:
Tarumar said:

ps4 üde . takip ediyorum ama xbox one şu an için hala daha cazibeli geliyor.

Offline oyun için internete bağlanma gereksinimi, zorunlu Kinect, 2. el oyuna engel, daha büyük kasa, daha yüksek fiyat, Amerika'ya yönelik oyunlar, TV'de TV izlemek için alınması... nesi cazibeli geliyor bunun?
Mesaj tarihi:
iki gündür araştırma yapıyorum xbox one gerçekten kötüymüş. benim de son kararım ps4 olacak.

online olma zorunluluğu hangi salağın aklından çıkmış acaba.

tr den pre order yapılabilen bir yer varmı şu anda?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Shopto iste ama 1000TL'nin uzerine kim bilir nasil gumruk biner. PS3 alirken gumrukte 200TL odeyen de var, 600TL istenen de var. Turkiye'de gumruk gumruk memurunun insafina kalmis, cok adi bir gumruk sistemimiz var.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Beklenir o zaman. Resmi girdiyse oyle olabilir, Avrupa fiyati 1000TL cunku. Belki 200TL eklerler ama EU olmadigimiz icin, firmalara %20 gumruk ucreti cikiyor genelde toplu alimlarda konsol gibi seyler icin. Bireysel alimlarda gumruk bir garip caliyor bir.
Mesaj tarihi:
içinde gümrük parası var 100$ fazlasını amazon karşılıyor. burdakinde yazmamışlar gerçi ama .com uzantılı olanda 100$ gümrük parası da alıyor 500 dolara geliyor.
  • Yeni Oluştur...