Suark Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 cgi filmden olcağı bu kadar zaten nerde o lotr daki emek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 elf kralı ve diyarı güzel olmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 okibye said: olm 3d falan tartışılmış da dün gittim filme. bildiğin bok gibiydi. ağır tolkien fanıyım ve filmde sıkıldım bildiğin... elfler melfler pü yapıcağın işe peter jackson. filmin başında selam verio bi de it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 DarKRideR said: http://i.imgur.com/8knRayb.gif Ergen mi la bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 hayır, hobbit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 hfr fark ediyormuş bayağı. Ama değişik bi şekilde o fantastikliği alıyor götürüyor. Bildiğin samanyolu tv çekimlerine dönmüş bazı yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ev-bina içi vs mekanlarda yakın çekim sahnelerde biraz rahatsız etti hfr evet ama onun dışında çok iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 20 sene sonra falan cocuklarimiz paylasir bundaki dovus sahnelerini absurd dovus sahnesi diye hint filmlerinden falan biz paylasiyoruz ya o sekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Dün istinye'ye gittim imax'e. 45 dakika reklam izledik. Gezi protestolarından daha çok alkış, küfür, ıslık, ve daha fazlası vardı. Bir de film arasında reklam nedir ya bari orada boş dursunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 45 dk reklam gerçekten efsaneviydi ya. gerçeklik dışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 dersane reklamı en iyisi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ulan eskiden ne güzel fragman falan verirlerdi şimdi 45 dk reklam veriyorlar.sırf fragman izliycem diye erken giderdim lan salona ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 sinemada 10 dk'dan reklam vermek bence çok ayıp bir şey ya. 5 dk başlangıçta 5 dk arada ver işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 fizban said: dersane reklamı en iyisi ya. Ha evet onu da araya sıkıştırıvermişler. Bir adet fragman verdiler ardından reklama devam ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 20 dakika civarıydı reklam kanyonda. 2 tane de fragman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 HFR'da da o kadar reklam izlemiştik, oralarda az fakat imax'te iyice bokunu çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 KİTAPLA ALAKASI YOK YIAAAAA ... LORE ÇOK BOZULDU YIAAAA ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 evet tauriel mükemmeldi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 kitaptan bağımsız da bok gibiydi bence zaten kitapta 3 film olcak materyal yok ama eklenen sahneler de aptalcaydı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ya koy tauriel eyvallah. koy legolas eyvallah. cameo olarak yine koy. tauriel iki konuşsun legolasın gimliden önce nası bi elf olduğu gözüksün falan tamam şahane 3.fildme savaşada koy bunları üçbeş cool hareket yapsınlar ama bu kadar 10 dakkayı geçmesin. böle olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Aluriel said: 20 dakika civarıydı reklam kanyonda. 2 tane de fragman kanyonda izledim. en az 40 dk reklam koydular -la aamuouuza goyarın yeter ! dicektim ama o kadar olamadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 IPARK'ta bi yarım saat 40 dk reklam izledim bende rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 marksman said: Aluriel said: 20 dakika civarıydı reklam kanyonda. 2 tane de fragman kanyonda izledim. en az 40 dk reklam koydular -la aamuouuza goyarın yeter ! dicektim ama o kadar olamadım daha valla bilmiyorum belki saat 22:00 seansı olduğu için azdı reklam ama 22:03 gibi kapıları açtılar, 22:25 gibi film başladı işte ben gittiğimde. gerçi 20 dakika da az değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 quixef said: Mc_Lovin said: filmi daha izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum ama şunu görünce içim de gitmedi değil. http://i.imgur.com/NmsD36G.jpg Niye düşünmüyorsun izlemeyi? Film hakkında forumda yazılanları görünce soğudum biraz. İlk filmin biraz laylaylom olması da beni biraz üzmüştü açıkçası. Şimdi hemen "e çocuk kitabı zaten" diyenler olacaktır. İlk üçlemedekine benzer bir hava yaratılabilirdi istenirse. İlk filmde böyleyse ileriki filmlerde ne olur diye tereddüt ediyorum. evangeline lilly cücelerden birine mi aşık oluyormuş neymiş, öyle bir şey var sanıyorum filmde. tiSkindim onu duyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Tekrar izledim, Cepa HFR'ye gittik. Ankamall ile arada epey fark vardi, salondan salona cok fark ediyormus. Kotu diyenler epey kotu birsey izlemis olabilirler yani, kendin de deneyimledim; ama saglam yapilinca sistem mukemmele yakin oluyor. Renkler filan cok farkliydi Ankamall'da. Keske herkes o Ankamall HFR'yi gorebilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar