Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün gidebildim ben de, ilk filmde dediğim şeyi tekrarlıyorum: 3 film çok fazla hobbit için. azami iki olması lazımdı. 10 saatlik malzeme yok öyküde. sakız gibi uzadıkça uzuyor.

elf-cüce romantizmi olmamış, legolas filan gene gereksiz. süpermenliğin hepten dibine vurmuşlar. nehir ve smaug kısımları iyiydi ama filmden rahat 45dk atılır, çok fazla boş geçen sahne var türk dizisi gibi.

lotr ve fantezi sever olmasam bayağı bombalardım aslında filmi. ona rağmen böyle içim buruk bıraktım filmi biraz ne yalan söyleyeyim.
Mesaj tarihi:
inyormaynd said:

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aQqzy3z_700b_v1.jpg

tamam resimdeki mantığa göre düşünürsek komik ama filmde buradaki olay çok açık
daha önce cücüler çok güçlü, arap şeyhi falan modunda takıldıkları için sıkıntı çıkmasın diye kankam süpersin ayağı çekiyor elfler, hatta ejderha saldırmış şöyle olmuş böyle olmuş diye duyunca yardıma bile geliyolar ama geldiğinde bakıyor ki zaten o çekindikleri güç odağı paramparça olmuş yerinde yeller esiyor, banane diyip geri dönüyo işte

biraz kaptan bariz oldu ama idare edin
Mesaj tarihi:
çok kötüydü lan bu arada. kitabı hiç okumamış biri beğenebilir ama kitabı okuyunca eklenen sahneler o kadar aptalca geliyo ki anlatılmaz.

hele sondaki cüce aksiyonu bir metalurji mühendisi olarak resmen saç baş yoldurttu.
  • Yeni Oluştur...