imamizer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 arada kalmalık durum yok. konu gold olunca ikimiz de yörüngesinde kalıyoruz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 http://www.online-filmek.net/img/movies/17515/poster.jpg 7.2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 imamizer said: arada kalmalık durum yok. konu gold olunca ikimiz de yörüngesinde kalıyoruz. :D muhauhaua süpoylırda güzel bi gif bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 içim karardı daraldım resmen 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 şu filmde caity lotz'u çıplak görebiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 83/100 Uzun zaman olmustu seyredeli. Bi daha seyrettim memnun kaldim. OMO KÜTOBU DOHO ÜYÜ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 bugün değil de geçen hafta izledim http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTg4NzQ3NDM1Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNjEzMjM3OA@@._V1_SX214_AL_.jpg imdb puanı 4.4 hakkı yenmiş filmler listesinde ilk 5 e girer bu. ben izlerken aşırı eğlendim. sanıyorum film hakkında fikri olmayan kadroya bakıp salona dalan yurtkur yurdunda kalan üniversite 2. sınıf kız öğrenci grubu falan puan vermiş buna. film eğlenceli bi absürd komedi. elde bira arkadaşla keyifle tüketiniz. ekleme yapayım; filmi asıl komik yapan o milyon dolarlık oyuncuların bu kadar absürd ve saçma senaryolarda rol alması. o yüzden filme dışardan bakıp aile komedisi beklentisiyle izelemeyin. sonra gidip 2-3 puan veriyorsunuz keko gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 http://www.fatmovieguy.com/wp-content/uploads/2014/01/Son-of-Batman-DVD-cover.jpg Eh işte 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 7.5-8/10 kısaca film güzel.ancak bu tarz filmlerin olmazsa olmazı olan klişe bi senaryosu var.ama iyi film keyifle izledim matthew mcconaughey ve jared leto 10/10 adamlar döktürmüş.hani oscar törenine gerek yokmuş.siz gelmeyin biz verdik oscarı size diyebilirlermiş.çünkü okadar bariz şekilde iyi oynamış adamlar.hani iyi kelimesi az adamlar gerçek karakterden daha gerçek oynamışlar. okadar iyiydiki adamlar diğer oyuncular resmen sırıttı gözüme.özellikle jennifer garner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 jared leto gay lobisiylen aldı supporters male i bariz donnie / wolf of wall street hakediyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 donnie karakteride iyiydide bilmiyorum abi ben olsam oyumu jared letoya verirdim yinede. bide oscarda zaten gay,lezbiyen,otistik vs.yi oynayan karakterlerin çok daha fazla avantajı var herzaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 5/10 amerikalı olsam filmle gurur duyardım. bu kadar saçma güvenlik açığı ve tedbiri nasıl olur diye düşünmemek lazım filmi izlerken. yoksa bol aksiyon falan izlettiriyo kendini, yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjA1Nzk0OTM2OF5BMl5BanBnXkFtZTgwNjU2NjEwMDE@._V1_SY317_CR0,0,214,317_AL_.jpg 6,5/10 biraz kopuk gibi geldi ortalarda falan ama ananı avradını diyerek bir solukta izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 http://www.nerdlocker.com/wp-content/uploads/2014/02/tumblr_mm2a6m7Wtt1r221mfo1_1280.jpg Son dönemin artık alışılagelmiş "Gelecekte büyük savaş falan olmuş da insanları gruplara bölmüşler meğersem" fantezilerinden biri olarak bu alandaki standart donanım her sahne ve olayı barındırıyor Divergent. Savaş sonrası gelecekte Chicago'da geçen filmde bu sefer insanlar "topluma katkı yapabilecek özelliklerine" göre hippiler, nerdler, patavatsızlar, ezikler ve Sirkeci treninden sarkan tinerciler gibi gruplara bölünmüşler. Başlarında atarlı bir baba olan hippiler şehri yönetip fakirlere makarna - kömür dağıtıyor, nerdler kafayı bulup halisülasyon gördürecek karışımlar araştırıyor, patavatsızlar avukat - hakim olmuş, tinerciler de polis ve kolluk kuvveti görevi yapıyor. Bu açıdan bakıldığında günümüz Türkiye'sinden çok da farklı değil aslında. Başrolde yine son zamanların fenomeni olarak genç hatun var. Kendisi hiçbir gruba uygun çıkmıyor. Yok yok, hepimizin bildiği ergen kız triplerinden dolayı değil, test öyle çıkarıyor. Sonra da bu sayede aslında meğersem ne politikalar ne el altından komplolar varmış onları çözüyor. Aksiyon olarak öyle aman aman pek bir sahne yok. Öyle orta karar bir film. Bilim kurgu olsun taştan olsun diyenler izlesin, kötü bir film değil, ama sinema parası vermeye de pek değmez. Bilim kurgu hastası olmayanlar için daha iyi alternatifler elbet mevcut. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 sağdaki hatun iyimiş lan bide bildiğin hunger games çakması lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 bütün filmi yazmış zaten izlemeye gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 http://www.scifinow.co.uk/wp-content/uploads/2014/01/Amazing-Spider-Man-2-new-poster1.jpg 7/10 6.7 yazdim once de bin beteri varken haksizlik etmeyeyim. 7'ye yuvarladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Emaleth said: 83/100 Uzun zaman olmustu seyredeli. Bi daha seyrettim memnun kaldim. cidden sunun kadar iyi medieval da gecen mystery bir yapim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 _Rave said: donnie karakteride iyiydide bilmiyorum abi ben olsam oyumu jared letoya verirdim yinede. bide oscarda zaten gay,lezbiyen,otistik vs.yi oynayan karakterlerin çok daha fazla avantajı var herzaman. şuna +1 zaten bu ara amerikalılarda birşey var paso bütün ünlüler gay ya da biseksüel olduklarını açıklıyorlar değişik kafalar vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bu akasya avmde lg 4k imax fln diyor, bunun bildiğimiz diğer imaxlerden bir farkı var mı? spiderman'e orada gideyim diyorum. başlık biraz alakasız olmuş ama seyir eden adamlarsınız, seyir deneyimi soruyorum tehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 imaxin her türlüsü 4k değil mi zaten? istinye vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 imamizer said: bugün değil de geçen hafta izledim http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTg4NzQ3NDM1Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNjEzMjM3OA@@._V1_SX214_AL_.jpg imdb puanı 4.4 hakkı yenmiş filmler listesinde ilk 5 e girer bu. ben izlerken aşırı eğlendim. sanıyorum film hakkında fikri olmayan kadroya bakıp salona dalan yurtkur yurdunda kalan üniversite 2. sınıf kız öğrenci grubu falan puan vermiş buna. film eğlenceli bi absürd komedi. elde bira arkadaşla keyifle tüketiniz. ekleme yapayım; filmi asıl komik yapan o milyon dolarlık oyuncuların bu kadar absürd ve saçma senaryolarda rol alması. o yüzden filme dışardan bakıp aile komedisi beklentisiyle izelemeyin. sonra gidip 2-3 puan veriyorsunuz keko gibi. imam 4lük filmleri tavsiye ederken 8lik filmlere overrated diyosun zonguldakta hipster olmak zordur.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ADSFGSADFASDSADSADADSSADSAD goldbären said: imaxin her türlüsü 4k değil mi zaten? istinye vs öyle diye biliyorum bende LG IMAX 3D Deneyimi yazınca acaba dediğim farklı bir şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 filmden anlıyorum sevgili ayım http://www.reactiongifs.com/r/look.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 çok kötü film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar