Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

bugün değil de geçen hafta izledim

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTg4NzQ3NDM1Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNjEzMjM3OA@@._V1_SX214_AL_.jpg

imdb puanı 4.4

hakkı yenmiş filmler listesinde ilk 5 e girer bu. ben izlerken aşırı eğlendim. sanıyorum film hakkında fikri olmayan kadroya bakıp salona dalan yurtkur yurdunda kalan üniversite 2. sınıf kız öğrenci grubu falan puan vermiş buna.

film eğlenceli bi absürd komedi. elde bira arkadaşla keyifle tüketiniz.

ekleme yapayım; filmi asıl komik yapan o milyon dolarlık oyuncuların bu kadar absürd ve saçma senaryolarda rol alması. o yüzden filme dışardan bakıp aile komedisi beklentisiyle izelemeyin. sonra gidip 2-3 puan veriyorsunuz keko gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

7.5-8/10

kısaca film güzel.ancak bu tarz filmlerin olmazsa olmazı olan klişe bi senaryosu var.ama iyi film keyifle izledim

matthew mcconaughey ve jared leto 10/10

adamlar döktürmüş.hani oscar törenine gerek yokmuş.siz gelmeyin biz verdik oscarı size diyebilirlermiş.çünkü okadar bariz şekilde iyi oynamış adamlar.hani iyi kelimesi az adamlar gerçek karakterden daha gerçek oynamışlar.

okadar iyiydiki adamlar diğer oyuncular resmen sırıttı gözüme.özellikle jennifer garner.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.nerdlocker.com/wp-content/uploads/2014/02/tumblr_mm2a6m7Wtt1r221mfo1_1280.jpg

Son dönemin artık alışılagelmiş "Gelecekte büyük savaş falan olmuş da insanları gruplara bölmüşler meğersem" fantezilerinden biri olarak bu alandaki standart donanım her sahne ve olayı barındırıyor Divergent. Savaş sonrası gelecekte Chicago'da geçen filmde bu sefer insanlar "topluma katkı yapabilecek özelliklerine" göre hippiler, nerdler, patavatsızlar, ezikler ve Sirkeci treninden sarkan tinerciler gibi gruplara bölünmüşler. Başlarında atarlı bir baba olan hippiler şehri yönetip fakirlere makarna - kömür dağıtıyor, nerdler kafayı bulup halisülasyon gördürecek karışımlar araştırıyor, patavatsızlar avukat - hakim olmuş, tinerciler de polis ve kolluk kuvveti görevi yapıyor. Bu açıdan bakıldığında günümüz Türkiye'sinden çok da farklı değil aslında. Başrolde yine son zamanların fenomeni olarak genç hatun var. Kendisi hiçbir gruba uygun çıkmıyor. Yok yok, hepimizin bildiği ergen kız triplerinden dolayı değil, test öyle çıkarıyor. Sonra da bu sayede aslında meğersem ne politikalar ne el altından komplolar varmış onları çözüyor. Aksiyon olarak öyle aman aman pek bir sahne yok. Öyle orta karar bir film. Bilim kurgu olsun taştan olsun diyenler izlesin, kötü bir film değil, ama sinema parası vermeye de pek değmez. Bilim kurgu hastası olmayanlar için daha iyi alternatifler elbet mevcut.

6/10
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

donnie karakteride iyiydide bilmiyorum abi ben olsam oyumu jared letoya verirdim yinede.

bide oscarda zaten gay,lezbiyen,otistik vs.yi oynayan karakterlerin çok daha fazla avantajı var herzaman.

şuna +1

zaten bu ara amerikalılarda birşey var paso bütün ünlüler gay ya da biseksüel olduklarını açıklıyorlar

değişik kafalar vesselam
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

bugün değil de geçen hafta izledim

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTg4NzQ3NDM1Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNjEzMjM3OA@@._V1_SX214_AL_.jpg

imdb puanı 4.4

hakkı yenmiş filmler listesinde ilk 5 e girer bu. ben izlerken aşırı eğlendim. sanıyorum film hakkında fikri olmayan kadroya bakıp salona dalan yurtkur yurdunda kalan üniversite 2. sınıf kız öğrenci grubu falan puan vermiş buna.

film eğlenceli bi absürd komedi. elde bira arkadaşla keyifle tüketiniz.

ekleme yapayım; filmi asıl komik yapan o milyon dolarlık oyuncuların bu kadar absürd ve saçma senaryolarda rol alması. o yüzden filme dışardan bakıp aile komedisi beklentisiyle izelemeyin. sonra gidip 2-3 puan veriyorsunuz keko gibi.

imam 4lük filmleri tavsiye ederken 8lik filmlere overrated diyosun

zonguldakta hipster olmak zordur....
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...