yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 neutrino said: 6/10. Klişeniz batsın bir. Bir de çoluk çocuktan kahraman mı olur lan, "çöcükler deteleri dehe hızlı eneliz ediyür" pfff bullshit Bu filmi nasıl bitirebildiniz la ? Otobüs yolculuğunda zorla mı izlettiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 300 : Rise of An Empire Eva Green diyorum başka bişi demiyorum 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Micmacs à tire-larigot cok eglenceliydi cok begendim. 8/10 gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Crazy Stupid Love Komediden çok romantik bir film çıktı :/ Yine de iyi 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Revenge said: 300 : Rise of An Empire Eva Green diyorum başka bişi demiyorum 7.5/10 eva green'in memeleri dışında hiçbir şey yoktu zaten filmde 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 recep ivedikle aynı hafta çıktı sanırsam. izlemeyenler sonra türk sineması hödö hödö demesin. gayet güzel, tek bir gecede geçen, tamamiyle Türk işi geren, hoş bi film. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 geçen fragmanını gördüm bende ya ilgimi çekmişti benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Sci-fi önerisi lütfen. Moon'dan sonra izleyemedim adam gibi film. Serenity'nin imdb puanına aldandım, bayağı otobüs filmiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 moondan sonra bi şey yok zaten. sakin ol, galatasaray maçını izle Sci*fi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Wolas said: benim gibi yatmadan önce film izleyim demeyin uykunuz kaçar. 8/10 bu filmin aslını izledin mi? benim için en iyi filmdir oldboy. amerikan versiyonunu izleyip hayallerimi yıkmak istemiyorum izlediysen karşılaştırır mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Deathblade said: Sci-fi önerisi lütfen. Moon'dan sonra izleyemedim adam gibi film. Serenity'nin imdb puanına aldandım, bayağı otobüs filmiydi. europa report'a bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Extended Edition yarım puan daha ekleyip 9,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/30/f1/c8/30f1c81119cd0e8c3d3f03efb7302965.jpg Öyle canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 her 2013 100/100 afiste at hirsizi gibi cikmis ama INANILMAZ !!! neden bu kadar gec kaldim bilmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Anchorman: The Legend of Ron Burgundy Pek sarmadı.. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 filmi beğendim mi beğenmedim mi anlayamadım. keanu reeves o kadar poker facedi ki film boyunca beni de öyle yaptı sdfs. hani oynaması gereken karakter mi öyleydi yoksa adam hakkaten mutsuz ve bitmiş mi nedir anlamadım ahah. baya donuktu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 anladıgın bişey var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Role Models Çok iyiydi, çerezlik :) 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 güzel filmdi hiç sıkmadı 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Revenge said: 300 : Rise of An Empire Eva Green diyorum başka bişi demiyorum 7.5/10 eve green iyiydi gerçekten Artemisia rolü için biçilmiş kaftan, kostümler çok hoştu, çok kötü diyen yorumlar olmuştu, o kadar da değil yani gayet izlenilesi, birinci film kadar güzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Non-Stop Liam Neeson karizması, çok sağlam atmosfer ve başarılı bir film. 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 taken 2 bile daha guzeldi. en azindan o filmde gulduren sacmaliklar vardi. yazik gunah sakin sinema parasi vermeyin bu filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Sen vermişsin oturmuş galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Red said: filmi beğendim mi beğenmedim mi anlayamadım. keanu reeves o kadar poker facedi ki film boyunca beni de öyle yaptı sdfs. hani oynaması gereken karakter mi öyleydi yoksa adam hakkaten mutsuz ve bitmiş mi nedir anlamadım ahah. baya donuktu adam. ben de bugün izledim beğendiğim yerleri var beğenmediğim yerleri var mesela niye fantastiğe girmişler anlamadım. filmin ana konusu gayet dönem politikası üzerine, fantastiğe girelim fantastikli sevenler de gelsin izlesin diye düşünmüşler bence, zaten film konusundaki en büyük hayalkırıklığı muhtemelen o yüzden. filmin başındaki demon yerine kocaman bi kaplan falan bişey koy, cadı yerine de assassin koy, NOLCAK yani? daha bile güzel olurdu hatta. ha filmi izlerken tek bir savunma geldi aklıma, o da filmin yüzyıllar öncesinde geçen bir hikayeden uyarlanmış olması. yani gerçek bir hikayenin masal haline getirilmesiyle fantastik öğeler konulmuş olabilir içine, ama filmde bu daha iyi uygulamaya geçirilebilirdi. neyse fantastikliyi geçtim, zaten filmin daha büyük bi sorunu var film boyunca konuşan ve anadili japonca olmayan tek kişi var, o da ronin'in köle olarak satıldığı gemide konuşan dövmeli dallama. onun dışında herkes, ronin dahil olmak üzere, japonya'da doğmuş ve büyümüş. e abi niye ingilizce konuşturuyosun o zaman sen bu insanlara, yazık değil mi? mis gibi japonca konuşsunlar işte yamuk yumuk ingilizce konuşucaklarına. keanu abiye de öğretiverirdiniz nolcak yani, zaten adam 11 kere falan konuşuyo film boyunca. eski japonya'da geçen japonların olduğu bi filmi bi zahmet japonca izleyiversin amerikalılar da, kulakları kanamaz amk keanu reeves'in oyunculuğu bence karaktere yakışmış, ama karakter filme yakışmış mı onu düşündüm ben. yani bize sürekli protagonist olarak kahraman olarak sunulan bir karakter var ortada ve bi bok yapmıyor abi. sıkıldım şimdi tek tek ne yaptı ne yapmadı irdeleyip yazamicam ama bi bok yapmıyor lan işte. filmden onu çıkartınca film yine aynı film olarak kalıyor. zoraki olarak filme konulmuş "aslında çok yiğit adammışsın" sahnelerinden de kurtulmuş oluyoruz böylece, OHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Gareth Evans ve koreografı kimse ellerinden öpüyorum. araştırdım araştırdım bulamadım kim olduğunu da bulucam elbet.8.5/10 alır rahat rahat. yalnız ilk filmi izleyin mutlaka çünkü tam olarak bittiği sahneden devam ediyor neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar