Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Fransuxa said:

10

9 o da düşesi daha fazla görmek istediğim için

abi karıyı detaylı inceleyince meh diyosunda fizik falan 3 dakka saygı duruşunda bulunur ardından istiklal marşı okurum ya.
Mesaj tarihi:
http://www.comingsoon.net/gallery/55898/hr_Captain_Phillips_10.jpg

9/10 max martini çıkınca sahneye yastığımı ısırıp öyle izledim liseli kızlar gibi sesler çıkardım

the uniti tekrar izlemeye karar verdim

stop the tow...execute

offff

Mesaj tarihi:

thebestoffer

film çok iyide sonu çok belli etmişler abi.Hatta böyle izlerken yüzüne yüzüne çarpıyo film ''bak herifi nası zikecez'' diye.

Tek anlamadığım nokta donald sutherland da işin içindeymiydi değilmiydi.Şu son yolladığı dansçı resmini kız annemin resmi diye satmak istemiyorum demişti falan.

Mesaj tarihi:

besto offerta

bence iyi oldu ya bunlar bu herifi oyna getirmeseler adam kadın eline deyemeden gidicekti o kadar tabloya bol bol sekiz yaptı adam bence doesnt matter had sex diyip geçmesi lazımdı malmış biraz

Mesaj tarihi:
Scary movie gibi absürt komedi. boş kafa ile izlenecek, odun gibi al biranı çerezini otur izle filmi. 10/5

http://4.bp.blogspot.com/-y4aARjD1a8Y/UnE8vwNafTI/AAAAAAAA9co/1vtN5nFMv00/s1600/the-starving-games.jpg
Mesaj tarihi:
the best offer'ı izledim güzel film ancak abartıldığı gibi gelmedi yahu bana :/ 9/10 değil bence bilmiyorum belki drama hastası değilim diye öyle geldi ama pek heycanlı geçmedi benim için. oyunculuğa vs. laf etmiyorum.
Mesaj tarihi:
KidLazer said:

the best offer'ı izledim güzel film ancak abartıldığı gibi gelmedi yahu bana :/ 9/10 değil bence bilmiyorum belki drama hastası değilim diye öyle geldi ama pek heycanlı geçmedi benim için. oyunculuğa vs. laf etmiyorum.

overrated abi. tamam güzel film izlenir falan ama öyle yok uzun zamandır izlenen en iyi film, bilmenne değil. normal güzel film işte. hatta tahmin edilebilir bi film. oyunculuk izletiyor birazcık senaryo değil.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...