haydari Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 twitter ve face'den paylaşım yaptı diye polis izmir'de birilerini göz altına alıyor denmiş. İşin aslı okumuştum muharrem ince'nin tweet'inde vardı da. http://www.radikal.com.tr/turkiye/izmirde_halki_isyana_tesvik_baskinlari_16_gozalti-1136298 gazete de yazmış. şimdi böyle bir suç varsa bunu yapan tayyip'den başkası değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Gerçekse olayları daha da büyütecek bir adım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Twit https://twitter.com/vekilince/status/342006746543443968 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Ortada silahlı isyan yok. İsyan yok ki teşvik olsun. Sokağa çıkıp gösteri yapmak anayasal hak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 polis iyice aklını kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ''bilgim var, sorun yokmuş şimdilik, korkutma amaçlı tırt gözaltılar. Barodan arkadaşlar bu insnaların toplandığı karakoldalar, tek tek ifadelerini aldırıyorlar. İnsanlar da karakol önünde oturma eylemi yapıyor herkes bırakılana kadar. Bir sıkıntı yok, korkutup insanları susturmak için.'' avukat arkadaşımla konuştuk şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 eğer öyleyse beni kurtaracak avukat numaralarını şimdiden alayım arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 2.5 saat önce izmirli bir arkadaşım bunu paylaştı facebook'ta, kardeşinin arkadaşları da varmış sanırım aralarında. İzmir Barosu İnsan Hakları İhlalleri mobil hattını verdim, sonra ne oldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Maksat halkı korkutmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 lan daha ne korkucaz, korkuyoruz işte korkmasak bu kadar ayaklanır mıydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 halki isyana tesvik sucsa, tayyipe en agir cezayi versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ama şimdi bi saniye... 'sokağa inip göstericileri satırla doğrayalım, chp li keselim' diye twit atan hıyarlar da vardı. o kadar uçlarda yazanlar fln mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 yok mu avukat aramızda. neyse prosedür bizde başvuralım aynı yönteme madem suçsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 olay gerçek yeşilyurt karakolunu kendim de gördüm. saldırmaya teşvik şeklinde konuşanlar alınmış genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 adamlar ciddi ciddi millet iyice delirip bi zarar versinde zeytinyağı gibi yukarı çıkalım diye nası kasıyolar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 valla ne yazdıklarını görmek lazım. "onun bunun çocuğu tayyip" diyen alınıyorsa yanlış ve saçma elbette. ama şiddet tırmansın da insanlar ölsün, aksiyon olsun diye bilerek, kasıtlı olarak dezenformasyon yayan tipler de var. ne mesajlar geçti bizim burada bile ara sıra. ifade özürlüğünü elbette ki korumak lazım ama diğer insanların can ve malını tehdit edecek bir içerik var mı, ne yazmışlar görmeden birşey diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Sam said: valla ne yazdıklarını görmek lazım. "onun bunun çocuğu tayyip" diyen alınıyorsa yanlış ve saçma elbette. ama şiddet tırmansın da insanlar ölsün, aksiyon olsun diye bilerek, kasıtlı olarak dezenformasyon yayan tipler de var. ne mesajlar geçti bizim burada bile ara sıra. ifade özürlüğünü elbette ki korumak lazım ama diğer insanların can ve malını tehdit edecek bir içerik var mı, ne yazmışlar görmeden birşey diyemiyorum. tehdit edecek içeriğin kralını yazan akp yandaşlarına da aynı muamele yapılacak mı sence? buna cidden inanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 yapılmayabilir ama bana sorsan yapılması lazım, şahsi görüşüm. onların yazdıklarına bakmıyorum, kralını mı, kraliçesini mi yazıyorlar yorum yapamam o yüzden. :p ama dediğim gibi işte can ve malı tehdit edecek şekilde şiddetli tahrik ve fabrikasyonla yanlış bilgilendirme kimi zaman kendin çıkıp sopa sallamak veya cam indirmekten bile tehlikeli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 1- tayyip 2- i gokcek alinmicaksa, digerlerini de almicaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Aynen en başta Gökçek'i almaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 referandumda yargı hegemonyasını kırdığı için bazı arkadaşlar anamızı şeyeden kadı, kimi kime şikayet edeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Gençler, bu işler çok kolay değil, dediğim gibi, gezi parkının rövanşını almaya çalışacaklar. Keza, başladık: [www.radikal.com.tr] Önümüzdeki günlerde binlerce, hatta onbinlerce gözaltı/pusu/kalleşlik yapacaklardır. - Mutlaka bir avukatınız olsun. Telefonunu kaydedin. - Sivil toplum örgütleri, sendikalar, vb. etrafınızda varsa bi yanlarına gidip tanışın. Dirençli olun. KORKMAYIN! Uzun sürebilir bu işin bitmesi. Yılmak, birbirini satmak, adam sendecilik, bana dokunmayan yılan binyaşasıncılık yok. *yazmıştım başka başlıkta da burada toplaşılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 http://gundem.milliyet.com.tr/izmir-de-sosyal-medya-operasyonu-/gundem/detay/1718776/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Abi göstericinin de salağı var. Adamları haklı çıkarmak istercesine gidelim polisleri taşlayalım yakalım karakolları diye mesaj atarsan suçlu duruma düşersin. Gösteri anayasal hak polise saldırmak değil. Haklarınızı bilerek haklarınızı savunursanız haklı çıkarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 imamizer said: ama şimdi bi saniye... 'sokağa inip göstericileri satırla doğrayalım, chp li keselim' diye twit atan hıyarlar da vardı. o kadar uçlarda yazanlar fln mı şimdi? şöyle bir şey buldum ensonhaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar