Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 KenshinHimura said: bülent arınçın açıklamarını okuyodum müşteri geldi pes alabilirmiyim dedi herife o sinirle nasıl baktıysam pes oynatmıyormusunuz pardon falan dedi adam kapıdan geri çevirene kadar akla karayı seçtim abi beynimi yakıyodum şunu anlayana kadar pesini skerim deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostling Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 tipleride benzemeye başladı farkettiniz mi? fatihle rte nin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ya zamanında hayvan gibi saldırmayıp sadece izleseydi olayları polis böyle aptal adamlar fırsat bulamazdı. polis böyle gösterilerde göstericileri dağıtmak için değil böyle olaylarda müdahale etmek için var olmalı. mesela geçen taksim'den polis çekildi ben çok korktum orada iki tane psikopat bir bok yapacak insanların canı yanacak diye. allah'tan oradaki insanlar müsade etmediler böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 afrikaya gittiği günden bu yana dua ediyorum. inşallah uçağı düşer, pilota falan bir şey olmaz bu geberir bütün yancıları geberir gider. duy ulan sesimi hava koşulları. tornado falan çıkart uçağın üstünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 tiLi said: arabam var. sarıyerdeyim evet. istinye carrefourda bahçe yeri varsa iyi. havuz gözlüğü istinye parkta olabilir. gaz maskesini de birileri sağlar belki tanıdıklardan carrefour un içinde değil yanlız, burgerking tarafında extra bir bina var. orada olabilir. deniz gözlüğü vardırbence içeride yaz gelir gibi oldu emirganda ameleler denize girmeye başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 arınç'ın sakin sakin konuşması bir şey değiştirmedi. Polis şiddetinin engellemenin yolu emir verenleri vs. görevden almaktır, bu kadar basit. Yeşil alan deyip durdu, park sadece bir kıvılcım; kısıtlanana özgürlükler ve baskı rejimi barut fıçısıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 cempostaci said: afrikaya gittiği günden bu yana dua ediyorum. inşallah uçağı düşer, pilota falan bir şey olmaz bu geberir bütün yancıları geberir gider. duy ulan sesimi hava koşulları. tornado falan çıkart uçağın üstünden valla aklıma gelmiyor değil. yazmadım daha önce ama dış kaynaklı bir suikast olursa şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostling Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ahmedinejad said: ya zamanında hayvan gibi saldırmayıp sadece izleseydi olayları polis böyle aptal adamlar fırsat bulamazdı. polis böyle gösterilerde göstericileri dağıtmak için değil böyle olaylarda müdahale etmek için var olmalı. mesela geçen taksim'den polis çekildi ben çok korktum orada iki tane psikopat bir bok yapacak insanların canı yanacak diye. allah'tan oradaki insanlar müsade etmediler böyle şeylere. bence tam tersi abi.nerde trafik polisinin olduğu yerde trafik sorunu varsa gösterilerde de polis olan yerde olay çıktı.insanların canı yandı.güle oynaya slogan bile atmayan insanlara bile acımasız davrandılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 keşke her amir şu şekilde davranabilyseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 dha da kilicdaroglu konusmasi var su anda: http://www.dha.com.tr/canli-yayin/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BL6PGhgCIAAUVQ4.jpg ahaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 adfsghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 souldarkorn said: Bizimkisi bir aşk hikayesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ora doğuş grubunun mekan. vejeteryan değil adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 imamizer said: bu nasıl fırsatçılık lan ne fırsatçılığı? vejeteryanlar mı sandın bunları hasudfhudashfuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ahmedinejad said: https://pbs.twimg.com/media/BL6PGhgCIAAUVQ4.jpg ahaha çok iyi kalpli tshirt giyen kızı tanıyorum, dünya salağıdır kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 tiLi said: istanbula geldim de saat 8de falan taksime nasıl gidecez? avrupadayım ben boğaziçin üni, veya maslak levent civarlarında olcam. metro taksime kadar götürüyo mu o saatlerde? metro osmanbeye kadar açık osmanbey-pangaltı-harbiye yürüyosun, tertemiz gezi parkındasın... beşiktaştan yürüme kaçış rotası falan bilmezsin kovalarlar sıkıştırırlar uyarayım (gümüşsuyu vs. sivil dolu kafası atar tek anını yakalar çeker uğraşırsın sonra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ahmedinejad said: https://pbs.twimg.com/media/BL6PGhgCIAAUVQ4.jpg ahaha çok iyi #direnantrikot nedir abi ASDFASDFSDFSFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 sabonis said: imamizer said: bu nasıl fırsatçılık lan ne fırsatçılığı? vejeteryanlar mı sandın bunları hasudfhudashfuah ivit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 romslayer said: dha da kilicdaroglu konusmasi var su anda: http://www.dha.com.tr/canli-yayin/ Bunu izleyebilirsiniz, şakşakçı çok var ama fena konuşmuyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 yok lan bunlar nusreti protesto ediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/972091_567106439995626_1653051363_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 @imam Sen bide charlie chaplini bilen az kişi var sanıyordun demi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 muharrem ince herhangi bir konuşma yaptı mı direnişle ilgili? o adam neler diyecek çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ahmedinejad said: https://pbs.twimg.com/media/BL6PGhgCIAAUVQ4.jpg ahaha çok iyi Oh ne güzel. Türk olduğumuz 1 km den belli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar