Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Beylikdüzü'nde de Haramidere ve Esenyurt'tan gelenler yüzünden olaylar çıktı. Molotoflar ile gelmişler, polisi taşlamışlar. Haramidere'den hızını alamayan çevikte geldi yine merkeze kadar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Seele said: Jim_E_Rustler said: Ahah Vingthor'a dogumgünü hediyesi yaptıgım stalker temalı hede de birden context appropriate oldu. http://i.imgur.com/AuD4nrA.jpg aynisindan istiyorum. sundan bende istorum lan cok iyiymiş hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Firstblood said: Aluriel said: beyler yarın kandilmiymiş ne öyle bişey. yarın gösterilerde sokakta içki vs olaylarına dikkat edin biraz dışarı çıkarsanız eğer. zaten yer arıyorlar olay çıkaracak fırsat vermeyin ellerine bu vesileyle. yayın bunu da tanıdığınız herkese. what up yo?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Fistan said: sacmalama roket degistirceksen degistir sen peki pampa. belki de ben yanlışımdır evet. hayırlısı diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 birşey söylemek istiyorum araya kaynayabilir çok alakasızda olabilir ama bazı insanların tepkilerini gördükce söylememek vicdanımı rahatsız ediyor. cuma öğlen 1-2 arasında marmara otelin yanındaki starbucks eylemcilere kahve,su ve pasta ikram ediyor , eğer yetmesse dükkana gelin bol bol yiyecek içecek var yeterki isteyin diye haber yolluyordu. aynı gün saat 4-5 arası caddede kovalamacalar yogunken caddenin üst kısmında girişe yakın olan starbucks insanlara aynı şekilde yardım ediyor , yaralılara uzanabilecekleri yerler hazırlıyordu. özellikle güvenlik görevlilerini unutmam , baya yardım ediyorlardı insanlara.sırtında taşıyordu yaralı bir kızı bir tanesi , o an gözlerimin önünde cünkü gazın içinden cıkıp getirdi kızı adamcagız. starbucks calısanı fln değilim zerre alakam yok gördüklerimi söylüyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 DarKRideR said: Beylikdüzü'nde de Haramidere ve Esenyurt'tan gelenler yüzünden olaylar çıktı. Molotoflar ile gelmişler, polisi taşlamışlar. Haramidere'den hızını alamayan çevikte geldi yine merkeze kadar ... esenyurttan haramidereden gelen güruhtan korkulur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Redeagle said: Bu varol denen adam çok düzgün biri. Bayağı bayağı kültürlü bir adam. Her programın sorularını kendi hazırlıyor. Haliyle inanılmaz bir kelime dağarcığı var. Dünkü gibi müthiş bir tepki ortaya koymasını beklemiyordum ama düzgün adam kendini belli ediyor her şekilde. Umarım işini kaybetmez. Adamın programı reytinglerde üste çıktı, bloomberg nedir bilmezdim mesela ama seyrediyoruz her akşam hemen hemen. Hangi kanala geçerse + değer kazandırır bu adam, aç kalmaz, açıkta kalmaz. Bu tepkiyle daha da artar seveni hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 gumusuyunda olaylar oldugu dogru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 polisin barış masalları 2 saatlikmiş kolej tarafını gazlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=510446925675202 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Laorx said: inyormaynd said: https://www.youtube.com/watch?v=aYMotBqrvX4 cnn türk nasıl ikiyüzlü İnanılmaz iki yüzlü hem de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=M_mvyq8W9_I&feature=youtu.be antakya diyola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Benim anlamadığım bir nokta var. Askeri müdahale tabi ki istemediğimiz bir şey, askeri darbeye dönmesini istemiyoruz işin. Sadece bu kadar orantısız güç varken, bu kadar insan yaralanırken, Antakya'da bugün yapıldığı gibi asker tarafından polis ve halk arasına bir set kurulamaz mıydı? Halkı korumak amaçlı, polise saldırmadan, sadece müdahalenin durması için. Tekrar söylüyorum, askeri darbe savunucusu kesinlikle değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 inyormaynd said: Ben varım. Bir el at o zaman bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ulan twitterdaki seyleri de paylasiyorum ama followerim da yokmus asdf, bi faydasi oluyo mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Ankara için faceboktan biri şöyle demiş "Tugce Gurkan Cektigim videoyu paylasamiyorum su an polisin yaptiklari unutulmayacak ama provakatorler saldirdi biz iyi cocuklar eve donuyoruz onlar bizden degil" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Holy said: Benim anlamadığım bir nokta var. Askeri müdahale tabi ki istemediğimiz bir şey, askeri darbeye dönmesini istemiyoruz işin. Sadece bu kadar orantısız güç varken, bu kadar insan yaralanırken, Antakya'da bugün yapıldığı gibi asker tarafından polis ve halk arasına bir set kurulamaz mıydı? Halkı korumak amaçlı, polise saldırmadan, sadece müdahalenin durması için. Tekrar söylüyorum, askeri darbe savunucusu kesinlikle değilim. akli calisan adamlar olsa, zaten polis boyle mudahale yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 işte akılları çalışmıyor bu yüzden araya bir kalkan girecek sadece. gerçi sonrasında o bir şekilde askeri darbeye bağlanırdı muhtemelen. ben fazla toz pembe düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 polisin barış olayının ayak olabileceğini düşünüyorum. bombaları bittiyse eğer yeniden tedarik aşamasında zaman kazandılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Holy said: Benim anlamadığım bir nokta var. Askeri müdahale tabi ki istemediğimiz bir şey, askeri darbeye dönmesini istemiyoruz işin. Sadece bu kadar orantısız güç varken, bu kadar insan yaralanırken, Antakya'da bugün yapıldığı gibi asker tarafından polis ve halk arasına bir set kurulamaz mıydı? Halkı korumak amaçlı, polise saldırmadan, sadece müdahalenin durması için. Tekrar söylüyorum, askeri darbe savunucusu kesinlikle değilim. saat 8 suları karakola saldırı olduğu için asker müdahale etmiş.. aslında fotoğraf şöyle okunabilir ordu polis karakolunu korumak için set kuruyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Holy said: Benim anlamadığım bir nokta var. Askeri müdahale tabi ki istemediğimiz bir şey, askeri darbeye dönmesini istemiyoruz işin. Sadece bu kadar orantısız güç varken, bu kadar insan yaralanırken, Antakya'da bugün yapıldığı gibi asker tarafından polis ve halk arasına bir set kurulamaz mıydı? Halkı korumak amaçlı, polise saldırmadan, sadece müdahalenin durması için. Tekrar söylüyorum, askeri darbe savunucusu kesinlikle değilim. bu da riskli bir olay. birileri askere aradan çıkıp taş atarsa onlar polis gibi gazla copla yetinmez. mazallah çıkarıp sıkarlar. pek çok devrim öyle başladı. o yüzden asker değil riot police kullanılıyor artık toplumsal olaylarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 tas atanlar askere de atacaktır onların amacı eylem deil ozmn şakirtlerin istedigi olcak daha kötü olur askerin sessiz kalması herkes icin en iyisi aquila said: Holy said: Benim anlamadığım bir nokta var. Askeri müdahale tabi ki istemediğimiz bir şey, askeri darbeye dönmesini istemiyoruz işin. Sadece bu kadar orantısız güç varken, bu kadar insan yaralanırken, Antakya'da bugün yapıldığı gibi asker tarafından polis ve halk arasına bir set kurulamaz mıydı? Halkı korumak amaçlı, polise saldırmadan, sadece müdahalenin durması için. Tekrar söylüyorum, askeri darbe savunucusu kesinlikle değilim. akli calisan adamlar olsa, zaten polis boyle mudahale yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bomba bitmesiyle alakası yok olayın bence. asıl tayyip döndükten sonra görün siz bu daha bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 hakliyim said: starbucks calısanı fln değilim zerre alakam yok gördüklerimi söylüyorum . istiklal üstü starbucks olaylar ilk başladığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar