Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim Gezi Parkı Yıkımı - 9

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

copry said:

Quadrophenia said:

Şöyle bir tasarım yapılsa afişle mükemmel olur, fotoşok bilenleri göreve çağırıyoruz.

Binaya yapmak kastırır tabii o step 2 olsun

Şu hanım kızımız olabilir mesela

(tu) summon imamizer

resimde ışık karşıtlığı çok az. bundan stencil güzel olmuyor. siyahlı kızdan bahsediyorum.

la bu arada ben kes yapıştır adamıyım, şu kıza at kafası koy deyin koyayım da sanatsal işler aşıyor beni. yine de bi zorlarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Remus said:

http://haber.gazetevatan.com/ntv-ozur-diledi-hata-yaptik/543522/1/gundem

bu iş adamları zeki insanlar elbette. antipatik olan bizleriz ve kurum ama sempatik olan sizlersiniz diyip halkın sevdiği simaları atmışlar öne, twitterda sempati toplamaya çalışın, değiştik diyin filan demişler.

ben yemem ama bu sempati ile protestolar azalıcaktır
Sosyal ağlarda paylaş

cempostaci said:

afrikaya gittiği günden bu yana dua ediyorum. inşallah uçağı düşer, pilota falan bir şey olmaz bu geberir bütün yancıları geberir gider. duy ulan sesimi hava koşulları. tornado falan çıkart uçağın üstünden

Tayyip'e allah korusun bişe olursa o adam efsaneye dönüşür. 3. bir ölmüş-öldürülmüş ve efsane olmuş çakma siyasetçiyi benim bünyem kaldırmaz.

Cem bize gazmaskesi alsana kampanyası düzenlesek ya?

Edit: Evet arkadaşlar. Eczaneden alacağınız 4liralık 1 kutu Rennie'yi kırıp sulandırarak yüzlerce kişiye yardım edebilirsiniz. Boğaz yanmasına karşı da 1 adet yiyosunuz ve geriye hiç bir acı kalmıyor.
Lütfen 4 liranıza kıyın ve alın. Hem kendiniz hem başkaları için.
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

Remus said:

bu iş adamları zeki insanlar elbette. antipatik olan bizleriz ve kurum ama sempatik olan sizlersiniz diyip halkın sevdiği simaları atmışlar öne, twitterda sempati toplamaya çalışın, değiştik diyin filan demişler.

NTV'nin diğerlerinden durumu farklı çalışanlarının büyük kısmı senin benimgibi tipler bkz Mehmet demirkol
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

Remus said:

abi ben bunndan sonra bir kelimesine inanmam bu medaynin kusura bakmasinlar.

ein mal arschloch immer arschloch.
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer konuda arkadaş gösteriler artık kurumları hedef almalı, konsolosluğa yürüyelim filan demiş aslında karşıyım ama medya kurumlarına yapılabilinir. Şimdi ister istemez NTV kendine bir çeki düzen vericek. Rol yapacak, tiyatro yapacak belki ama tarafsız kalmaya çalışacak. Fena olmadı yani, iyi oldu.

Adam olsunlar!!211
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

Diğer konuda arkadaş gösteriler artık kurumları hedef almalı, konsolosluğa yürüyelim filan demiş aslında karşıyım ama medya kurumlarına yapılabilinir. Şimdi ister istemez NTV kendine bir çeki düzen vericek. Rol yapacak, tiyatro yapacak belki ama tarafsız kalmaya çalışacak. Fena olmadı yani, iyi oldu.

Adam olsunlar!!211

tüm kurumlar hedef alınmalı, insiyatif almaya zorlanmalı.

coco said:

tüm elçilikler şu şekilde alakalı:

5 gündür yediğimiz sansürün bilgilendirilmesi ve amacımız birnci dilden doğru şekilde iletilmesi noktasında önem arz eden kurumlar bunlar.
tabii yürüyüşlerin ve bildirimlerin yakışıklı olması da bir okdadar önemli!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...