screwy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Esnaf said: ben bu kıza aşık oldum devrimden sonra istemeye gidicemmeydan da kapısırız ben de istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Tarhan hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Cons said: Bunneh said: BabacumMostors said: sequo görseli ne abi biri paylaşabilir mi? http://i.imgur.com/Sly7b3x.jpg ssg de retweetledi şu an ahahahhahahahha ahaha bunu ben de paylastim, sequo mu bu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 taksim dolmuşları çalışıyor mu arkadaşlar birazdan bakırköy'den dolmuşlara gidicem çalışmıyorlarsa metroya gideyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 imamizer said: Akhlaur said: @imam Sen bide charlie chaplini bilen az kişi var sanıyordun demi hehe. ben forumda adam sayısı da çok sanıyordum da sürekli yanılıyorum efendim, durduramıyoruz. Yok forumda adam sayısı gayet çok şu bikaç günde gördük.Bana mı dedin bilmiyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 barbu said: Cons said: Bunneh said: BabacumMostors said: sequo görseli ne abi biri paylaşabilir mi? http://i.imgur.com/Sly7b3x.jpg ssg de retweetledi şu an ahahahhahahahha gazeteye çıkar yakında o zaman sdfs. sonra polisler eve gelseler ne olacak, neyse parası verir adam zengin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Bunneh said: taksim dolmuşları çalışıyor mu arkadaşlar birazdan bakırköy'den dolmuşlara gidicem çalışmıyorlarsa metroya gideyim? Sarı dolmuşlar calısıyordu en son. çalışmıyorsa incirli e-5'e cık ordan taksim iett calısıyor olmadı karaköydn tünel kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 an itibariyla facebookta alakasiz bir arkadasim da paylasti seq'in fotoyu sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 google'a şerefli tayyip yazınca google düzeltiyor farklı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 coco said: emine ülker tarhan (tu) ben de bu kadına aşığım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 GUNAYDIN DIRENIS, VAZIYET NEDIR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=ftbyckTu6DA&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 aquila said: GUNAYDIN DIRENIS, VAZIYET NEDIR? nasıl destek lan bu. neden uyudun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Çebi iyimiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 DeBuffAndHeal said: Bunneh said: taksim dolmuşları çalışıyor mu arkadaşlar birazdan bakırköy'den dolmuşlara gidicem çalışmıyorlarsa metroya gideyim? Sarı dolmuşlar calısıyordu en son. çalışmıyorsa incirli e-5'e cık ordan taksim iett calısıyor olmadı karaköydn tünel kullanırsın. sağolasın, çıkıyorum birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 çıktı gene omurgasız ahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Bu TBMM TV ne leşmiş abi, kafam şişti asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 barbu said: aquila said: GUNAYDIN DIRENIS, VAZIYET NEDIR? nasıl destek lan bu. neden uyudun. uykum geldi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 an itibariyle aile fertlerinin hepsi garanti hesaplarini kapadilar. huzurluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 adam ağlasa acılacak ağlaymadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Quadrophenia said: Bu TBMM TV ne leşmiş abi, kafam şişti asdf. ülkeyi bunlar yönetiyorsa zaten kapatın gidelim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 "Fatih Altayli" said: Secde bile ederim ayipsa ayip, benim ayibim. ucmus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/945243_10151269171302537_115825034_n.jpg bu kondu mu ya?sabahtan beri bilgisayar başında değildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 evet baya güldük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Neden başlıklar hep 1 Haziran diye açılmış? Burada 31 Mayıs ruhu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar