DareJedi Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 On numara keyifli oyun bana göre destiny ile borderlands birleşmiş. Yapacak o kadar çok şey var ki end game umarım çabuk olmaz. Zere 5saatte 8 seviye oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 ne var abi yapacak o akdar çok şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 rewardda o set gorunmuyo biyere bi kod filanmı girices acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 dreagloth said: ne var abi yapacak o akdar çok şey? Çok fazla benzer şey var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Abi oyun 1. günden belli. Karşıdan adamlar geliyor, vuruyon. Bu oyundan hala açıklanmasından beri 4(?) sene geçmişken başka mekanik bekleyip, oyunu görünce hayal kırıklığına uğrayan varsa cidden şaşırıyorum. Patlar patlamaz o ayrı ama oyun bu abi, kabullenin artık. Ben ve arkadaşlar eğleniyoruz, sohbet dönüyor, arada bir zorlanıyoruz filan. Güzel yani, daha iyi TPS çıkana kadar en iyisi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 abi deviant sun a katılıyorum ne bekliyordunuz cidden? hani beklentinizi bir yazsanız ya bilsek biz de aydınlansak? fanboy değilim eleştirilecek yanları belki vardır da ahah öyle komik yorumlar var ki. ne bekliyordunuz cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Karşıdan adam gelmeyen fps ya da tps var mı? Hatta platform, aksiyon vs? Edit: Deviant'a cevap gibi olmuş ama ona yazmadım aslında. Başka birine cevap veriyordum kime verdiğimi hatırlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 amca 21 olmuş yardırıyor http://www.twitch.tv/kinggothalion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Sandıklar açılıyor..hüsrana doğru yol alıyor oyun..genel itibari ile vasat bir ubi oyunu ile karşı karşıyayız yine yorumlar da bu yönde..180 lira vermek şuan için pek mantıklı değil gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Meta skorlar yakında gelir..sonra alırız veya almayız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 boş shooter di mi oyun, betasından sonra hype'ı sıfırladım heves falan kalmadı bende pek. hitman akar artık bu ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Esas hitman rezalet 50TLlik oyun maksimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 playstore/tt ABV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Yani birçok şey yazabilirim sanki En basitinden aynı hoodie'yi giyen düşmandan daha kaç kere görmemiz gerekecek? Resmen "Yaza kadar sarkmasın kışın insanlar evinde oyunu oynamak için alır, şimdi sattık sattık yoksa satamayız" daha diye eksik content ile çıkarmışlar oyunu. Görevler aynı hep. Biyeri koru biyeri temizle. Level arttıkça görevin süresi uzuyor gelen adam sayısı artıyor. Bu yani... He AI'ın mallığından bahsetmedim bile. Adam silahı doğrultup kurşunları saydırmaya başlıyor adam elleriyle diğer elemanlara işaret yapıyor şuraya şuraya geçin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 herkes repetitive olmasından eleştiriyor zaten şu ana kadar ama endgame önemli asıl. 1-30 dediğin bir hafta ondan sonra oyunu oynatacak content ne kadar eğlenceli, gameplay nasıl ona bakmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Photographer harika özetlemiş..Dlc'leri ile hemen süslemezlerse ve dlc'ler dolu dizgin olmazsa ubiyi daha silindir cell'de kurtaramaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Level 25'ten sonra uzaylılar NY'e saldırmaya başlıyor. Dark Zone 30'dan sonra da zombi istilası başlıyor. End game content'te oyunun base building ve tower defense kısımları açılıyor. Ayrıca DLC olarak civilian hobo collect edip arenada birbiriyle dövüştürebilecekmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 bilmiyorum ama sanırım spoiler yedim lan az önce :D tişikirler dev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 bingildak said: herkes repetitive olmasından eleştiriyor zaten şu ana kadar ama endgame önemli asıl. 1-30 dediğin bir hafta ondan sonra oyunu oynatacak content ne kadar eğlenceli, gameplay nasıl ona bakmak gerek. hah işte asıl eleştiri zaten buraya gelecek. level kastığımız bir oyunda grinding in repetitive liği zaten bariz birşey. asıl olay endgame de. endgame in durumuna göre benden asıl eleştiriyi yiyecek onu bekliyorum ben. şimdilik sineye çektim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 http://i.imgur.com/R1mHi60.jpg ahaha archeage'de de vardı böyle bi olay. questi aynı anda tek kişi yapabildiği için millet sıraya giriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Sanirim 26 mission falan var campaign de..4 gunde biter rahat. Hele mmo havasi ve gazi verdiklerini dusunursek umarim endgame de birseyler vardir yoksa 1 bilemedin 2 haftada DZ dahil hapir hupur yerler oyunu. O kadar guzel motor ve mekan tasarimi var bari bi stamina bar koysalardi da yurumek, birseyler icmek falan ise yarasaydi. Genel goruntu mmo release day gibi gozukuyor, content oyle hissettirmiyor ama hadi bakalim..belki item/build olaylari iyidir endgame'de. izleyelim gorelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 MMO oyunlarda zaten yapay zeka hep idiot seviyesinde oluyor moblar desen kurt - kara kurt - kızıl kurt - kanatlı kurt diye birbirinin aynısı moblardan ibaret oluyor. O açıdan bana dokunan bir noktası olmadı. Ben oyundan memnunum şuana kadar. Her yer insan kaynıyor ama end game çok önemli 30 level cap yükselmesinde fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Ne yapin ne edin tek oynamayin abi oyunu acayip bayiyor ilk saatlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 nvidia beta sürücü çıkartmış ya betaya geçin ya silin diyorlar bilgisayarı ölen oyuncular bile var .. http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/99512/en-us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Çünkü master race. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar