DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Tahminimce review'lara vs fiziksel kopya verdiler. O yüzden de login sorunu olmasın insanlar abanınca diye fiziksellere önceden izin verdiler. Tek mantıklı açıklaması bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 twitch ler gelmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 oyun release oldu mu hiç girmedim betaya falan nedir hypeda mıyız verip parasını oynayalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 buyur buyur hypedayız. sen de hemen alıp 2 stream izle ve övmeye başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 iyice absoya bağladın ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 hahah Abso abimiz. Abi hiç takip edemedim o kadar şey var ki. Sürekli girip bakıyorum ama üşeniyorum bir yandan beta denemeye. Bir de sürekli youtubeda reklam yiyorum Division da divison da dedim oynasam mı hoş Overwatch a sardım bu aralar da bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 haydaa, dijital alanlara gene açılmıyormuş bugün meh. saçmasapan işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 sponge mob muhabbetini düzeltmişler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 digital release yarın sabah mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 DavidMills said: Ben 169 TL ye aldım. GOLD..Playstore dan, 6 taksit, faturaya adsfsfsf. 170'e gold nasıl aldın ? 189 TL gözüküyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Betadan kat kat daha iyi oyun. 7.seviye bir görev izledim şimdi kan gövdeyi götürüyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Hoşgeldin indirim zımbırtısı vardı. Onunla indirim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 PS4 te digitalde de açıkmı şu an? PS4 te de fiziksel alanlar mı oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ps4 fiziksel oynuyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Oyun çok iyi. Görevlerin zorlukları falan gayet iyi. Şu an group quest izliyorum bayağı uğraştırıyo. Çok iiy oyun, ubi içine etmezse dlc lerle daha iyi olur. Betaya şöyle grup q falan koymamışlardı. Neyse bizim hype yarına kaldı artıkın afsgsgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 twitch'te yayınlar falan var su an. oynayamamak sinir bozucu :D brooklyn spoileri preload data analysis videosundaki senaryo gercekmis. brooklyn baslangic bolgesi, level 4te helikopterle manhattan'a geciyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ps4 digital açık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Iııh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Dijital açık olsa ben oynarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=SpeBEATzDNk release'de hala sadece 8 pre-made surat, kotor1'de daha çok vardı.. 2 zenci, 2 asyalı, 1 hispanic, 3 beyaz. 5 tane saç stili ortak olmayan, cidden çok çok kısıtlı seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 bu adam pc değil mi lan, resolution falan değiştiriyor http://www.twitch.tv/deethane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Sam ne güzel 1 saat ayırmak zorunda kalmayacan. 5 dk, profit ahsfsggd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 diablo onu bile vermiyordu ile ARKADASIM VIRUS SALGININDA, MEDENIYET GG OLMAZ IKEN SACIYLAMI UGRASICAKTI KARAKTER???!! araliginda reaksiyon bekliyorum :P cidden efsane kotu karakterler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Character Creation'ın dandik olması kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 karakteri örtüyorsun en azından öyle düşünün asdads suratı hiç görünmüyor gibi bir şey pc'de kutu alanlar mı giriyor? adam pc'den akıyor, serverda da baya kişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar