Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abartma Laurelin. Gayet iyiydi PS4 te de. Valla oynayacaktım, ilk kez bi FPS-TPS kasacaktım. Destiny fazla kasamamıştım ama bundan umutluydum. Skill kasacaktım işte DS ile.

Neyseh, yine PC ye düştük. Sağlık ola, en azından daha fazla adam var oynayacak.
Mesaj tarihi:
yoo abartmiyorum :P

ps4 te boyle oyunlari millet ilk heves alip tradeliyor genelde, hos division tradelenebiliyormu bilmiyorumda ps4 patideki playerbase dusuk baya

PC de ise oyun ciktiktan 2-3 sene osnra bile oyniycak birileri bulunuyor, aptal pay2win, hileci rus dolu apb yi bile kac sene oynadik burdan :P
Mesaj tarihi:
Frostbite said:

Gokturk sende refundla herkesler pc de lan

yok valla ben ps4 de oynayacağım ya uğraşamam aimlock dur hile dir falan. ps4 e alanlar eklesin beni

psn: yorm-a
Mesaj tarihi:
Division bayağı oynayan var. Auto aim yok, ki olmasın zaten gayet az buçuk kıvırdım betada ben. Grafik olarak PC ile çok az farkı var zaten. Hilenin hiç olmaması, daha iyi sonuçta. Ha mesele kaç kişiyle oynayacan durumu ise, evet o konu muallak. PC tarafında illa ki daha fazla arkadaşın oluyo.

Bu arada oyunu ubiye ekledim. Download ta ok. Ama Gold edition yazmıyor. Normal mi bu?
Mesaj tarihi:
bu arada clan gibi bir sosyal lobi eklentisi yapıldı mı? takip etmedim ben. release'de friend list dışında bir şey olacak mı komün destekleyecek?

bizim destiny ekürisi alırsa ben de alacağım gibi ps4'e onlardan haber bekliyorum. TURKLEADER dürterim alacak olursam. fl'desin zaten.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

bu arada clan gibi bir sosyal lobi eklentisi yapıldı mı? takip etmedim ben. release'de friend list dışında bir şey olacak mı komün destekleyecek?

bizim destiny ekürisi alırsa ben de alacağım gibi ps4'e onlardan haber bekliyorum. TURKLEADER dürterim alacak olursam. fl'desin zaten.

pc de benide alın. bay_okuz
Mesaj tarihi:
Sticky başlık var, ona yazın nickleri. Kaybolur burada.

lau'nun dediği gibi apbyi oynayan bize koymaz lol. Bedava değil zaten, banlanan gg,
Mesaj tarihi:
DavidMills said:

Division bayağı oynayan var. Auto aim yok, ki olmasın zaten gayet az buçuk kıvırdım betada ben. Grafik olarak PC ile çok az farkı var zaten. Hilenin hiç olmaması, daha iyi sonuçta. Ha mesele kaç kişiyle oynayacan durumu ise, evet o konu muallak. PC tarafında illa ki daha fazla arkadaşın oluyo.

Bu arada oyunu ubiye ekledim. Download ta ok. Ama Gold edition yazmıyor. Normal mi bu?

iste bendede yazmiyor :D normal sanirim

neyse biz apb kadrosu oalrak butun hilecilere ragmen takiliriz sanirim, apb den bikac kat kaliteli oldugu kesin oyunun ahahah. senelerdir su tarz birsey bekliyorduk ya :D

hem araba filanda yok, bonbon cakma bishop karakteri ile kendini arabinin onune atip gorev baslangicinda ezilerek gg olmaz, arka koltuktan ates ederken on koltukta oturani elek gibi delik desik etmez. pillar of autismimiz oynarsa MUSTANG BULDUM WHEEEEEEE diye goreve giderken isi gucu birakip sac bas yoldurmaz filan :P
Mesaj tarihi:
ROFL cama çıkıcam diye arabadan inmeleri filan.

gitmiş farcry flintstones almış bone ya, bunu almadı galiba. Neyse bir bakalım da sonra propaganda yaparız lazımsa.
Mesaj tarihi:
vay canına, bizim için de 1 saat kalmış, ben de yarın sabah sanıyordum. dl demin bitti, iyi bari.

1 saat sürer char creation benim gerçi ahah. berber vs de yok, dikkatli yapmak lazım.
Mesaj tarihi:
Bu arada PS4 adam az oluyor diyenler için geçen gün hem pc hem konsolda baktım pcden online 160k iken ps4 270k idi. CD ile oynayanlara oyun açık ama dijitallerde kapalı halen.
  • Yeni Oluştur...