Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 su oyunu ps4 te almak pismanliktir :P http://i.imgur.com/IXjddF5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ne kadar pc'ci olsamda ps4 icin aldim, biktim artik wh, aimlock vs ile mucadele etmekten csgo vs de. pislik valve'inde isine geliyor, csgo surekli top seller ilk 5 te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Abartma Laurelin. Gayet iyiydi PS4 te de. Valla oynayacaktım, ilk kez bi FPS-TPS kasacaktım. Destiny fazla kasamamıştım ama bundan umutluydum. Skill kasacaktım işte DS ile. Neyseh, yine PC ye düştük. Sağlık ola, en azından daha fazla adam var oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 yoo abartmiyorum :P ps4 te boyle oyunlari millet ilk heves alip tradeliyor genelde, hos division tradelenebiliyormu bilmiyorumda ps4 patideki playerbase dusuk baya PC de ise oyun ciktiktan 2-3 sene osnra bile oyniycak birileri bulunuyor, aptal pay2win, hileci rus dolu apb yi bile kac sene oynadik burdan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Frostbite said: Gokturk sende refundla herkesler pc de lan yok valla ben ps4 de oynayacağım ya uğraşamam aimlock dur hile dir falan. ps4 e alanlar eklesin beni psn: yorm-a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Division bayağı oynayan var. Auto aim yok, ki olmasın zaten gayet az buçuk kıvırdım betada ben. Grafik olarak PC ile çok az farkı var zaten. Hilenin hiç olmaması, daha iyi sonuçta. Ha mesele kaç kişiyle oynayacan durumu ise, evet o konu muallak. PC tarafında illa ki daha fazla arkadaşın oluyo. Bu arada oyunu ubiye ekledim. Download ta ok. Ama Gold edition yazmıyor. Normal mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 bu arada clan gibi bir sosyal lobi eklentisi yapıldı mı? takip etmedim ben. release'de friend list dışında bir şey olacak mı komün destekleyecek? bizim destiny ekürisi alırsa ben de alacağım gibi ps4'e onlardan haber bekliyorum. TURKLEADER dürterim alacak olursam. fl'desin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Acin artik su ps4 serverlarini yetheeeeeeeeeeeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 bingildak said: bu arada clan gibi bir sosyal lobi eklentisi yapıldı mı? takip etmedim ben. release'de friend list dışında bir şey olacak mı komün destekleyecek? bizim destiny ekürisi alırsa ben de alacağım gibi ps4'e onlardan haber bekliyorum. TURKLEADER dürterim alacak olursam. fl'desin zaten. pc de benide alın. bay_okuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Sticky başlık var, ona yazın nickleri. Kaybolur burada. lau'nun dediği gibi apbyi oynayan bize koymaz lol. Bedava değil zaten, banlanan gg, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 cdkeysden alan arkadaslara keyler geldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 PS4 icin oyun acik, lvl 4 oldum manhattan'a gectim... lvl 4'e kadar tuto / newb area var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 DavidMills said: Division bayağı oynayan var. Auto aim yok, ki olmasın zaten gayet az buçuk kıvırdım betada ben. Grafik olarak PC ile çok az farkı var zaten. Hilenin hiç olmaması, daha iyi sonuçta. Ha mesele kaç kişiyle oynayacan durumu ise, evet o konu muallak. PC tarafında illa ki daha fazla arkadaşın oluyo. Bu arada oyunu ubiye ekledim. Download ta ok. Ama Gold edition yazmıyor. Normal mi bu? iste bendede yazmiyor :D normal sanirim neyse biz apb kadrosu oalrak butun hilecilere ragmen takiliriz sanirim, apb den bikac kat kaliteli oldugu kesin oyunun ahahah. senelerdir su tarz birsey bekliyorduk ya :D hem araba filanda yok, bonbon cakma bishop karakteri ile kendini arabinin onune atip gorev baslangicinda ezilerek gg olmaz, arka koltuktan ates ederken on koltukta oturani elek gibi delik desik etmez. pillar of autismimiz oynarsa MUSTANG BULDUM WHEEEEEEE diye goreve giderken isi gucu birakip sac bas yoldurmaz filan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 << TRANSMISSION JAMMED >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ROFL cama çıkıcam diye arabadan inmeleri filan. gitmiş farcry flintstones almış bone ya, bunu almadı galiba. Neyse bir bakalım da sonra propaganda yaparız lazımsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Goering said: PS4 icin oyun acik, lvl 4 oldum manhattan'a gectim... lvl 4'e kadar tuto / newb area var saka yapiyosun. daha isten cikmaya en erken 4 saat var -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 vay canına, bizim için de 1 saat kalmış, ben de yarın sabah sanıyordum. dl demin bitti, iyi bari. 1 saat sürer char creation benim gerçi ahah. berber vs de yok, dikkatli yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 PC açıldı mı, adamlar ps4'de akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Ulan sony, negzel lvl 6-7 ydim şimdi ffdfss Ok beyler, my body is redi...Ekliyorum u playden..Accept or not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 SenariouS said: cdkeysden alan arkadaslara keyler geldi mi Evet, dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Pc ciler steamciler ne alemde oynayan varmi saat dort de evdeyim yarinde izinliyim fuck yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Bu arada PS4 adam az oluyor diyenler için geçen gün hem pc hem konsolda baktım pcden online 160k iken ps4 270k idi. CD ile oynayanlara oyun açık ama dijitallerde kapalı halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Digital kopyalar açılmadı henüz, oynayanlar fiziksel kopyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 oha ilk defa fiziksel almanın bir avantajını gördüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar