Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 peh peh pehhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 geleceğe bu oyunla hazırlanıcaz çıkınca, http://www.theguardian.com/environment/earth-insight/2014/mar/14/nasa-civilisation-irreversible-collapse-study-scientists Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 bekliyok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 said: Today we announced that Tom Clancy's The Division will be available in 2015 for Xbox One, PS4 and PC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 aa pc'e gelmiyor sanıyordum ben, iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 PC ye gelmeyecekti, 200k üzeri imza toplaninca yapmaya karar verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 trailerlardaki kadar güzel olması için 200k imza daha toplayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 sadece PC ye ciksaydi alphasi icin 200$ i gozumu kirpmadan verirdim AA ile karsilastirinca, ama isin icinde konsolda olunca midemi bulandirmiyorda degil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 biri elma biri armut abi yine AA ile şunu neden kıyaslıyorsun, mekanikleri farklı settings farklı herşey farklı. tek ortak noktaları genre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Bu oyun mega balon olacak gibi bir his var icimde. Yani 1-2 kere oynayip birakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 konsol olayı çok sıkıntılı, ne gerek var, ne güzel oyun tasarlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 ben apb'i çok sevdim, onu derinleştirip mmo kıvamına sokarlarsa güle oynaya alırım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 sana gore farkli olabilir ama bana gore ayni, mmo olmasi ayni kaba koymam icin yeterli. cunku oynarken ayni zamani harciyorum, geri kalan o kadar da önemli degil. yani benim icin, elma da, armut da meyve, yerim vitaminini alirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 teaser'lardan post apo durumlar seziyorum. hikaye nedir oyundaki? post apo ise hatundan ayrılayım ben 2015'e dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 lel plana gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 "Captain Logar" said: PC ye gelmeyecekti said: Ubisoft ahah bu çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Kaede said: "Captain Logar" said: PC ye gelmeyecekti said: Ubisoft ahah bu çok iyiymiş read and learn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 sen anlamamışsın olayı panpa ubisoft hep der böyle "pcye gelmeyecek" sonra oyun konsollara çıktıktan bir iki ay sonra "pc sürümü duyuruldu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 hayır salih, oku ve öğren tamam mı lanet olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 dsgvcx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Hay Ubisoft, seni ne yapayim, tongaya düsürdün beni de hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 arcane 26/08/13 said: şu watch dogs çıksın da görelim ubisoft'un convention ile son ürün arası ne kadar fark oluyor :P Trailerlera bel baglamamak lazm, grafikler muhtemelen daha kotu olur gecen sene ve bu seneki trailerlardan, tek umit gameplay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 tek ümit tom clancy serisinden olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=5Jwlig4Atrc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar