bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 betada giden bir şey yok, releasede banlanırsan 60 eur içeri kaçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 de stüdyonun "betada cheat'e önlem aldık" dedikten sonra release'den 30 dk sonra cheat videoları düştüğünde forumda "ya aslında biz fixledik ama betaya yetişmedi, release'de ekliycez, siz satın alın" demesi baya komik hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Dark zone bi zorlasmis mi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 bingildak said: satın alın, satın aldıktan sonra cheat olmadığını göreceksiniz. NCSoft taktiği bu. Söz ver 6 ay sonra sözün tam tersini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 ncsoft ve bütün triple A yapımcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 * http://forums.ubi.com/forumdisplay.php/1150-Beta-Discussion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 ya şu nefret kusanlar bi gidin ya yazmayın bu konuya ozaman beğenmediyseniz oyunu beğenmedim diyin bitti oynamıyacağınız oyunu ne gelip burda ağlıyorsunuz arkadaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 dbghelp.dll hatası verdi bana, var mı karşılaşan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Editor said: ya şu nefret kusanlar bi gidin ya yazmayın bu konuya ozaman beğenmediyseniz oyunu beğenmedim diyin bitti oynamıyacağınız oyunu ne gelip burda ağlıyorsunuz arkadaş ? Aslinda eskisinde burlarda, ogrenmis olman lazimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 dreagloth said: dbghelp.dll hatası verdi bana, var mı karşılaşan? Dün gördüm ancak şimdi yerini bulamadım. Sorun windows ile ilgili yazmışlar. Microsoft resmi sitesinden bir sayfa ve indirilen dosya vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Kanuni said: Aslinda eskisinde burlarda, ogrenmis olman lazimdi... ahah bilmezmiyim ama yani arka arkaya full 2 sayfa kusmuk görmek baydı yani yeni bişimi var diye heycanla giriosun bunların yazdıklarını görüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 i7 2600k 4.5 oc li , gtx 780 takili makinede kasmadan oynatirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 rahat oynatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 arkadaslar bir sorunum var. oyun acılıyo, direk siyah ekran ve "out of range 99,2 / 60 mhz" yazısı cıkıyo. ama oyun arka tarafta calısıyo. ekran kartı gtx 950. var mıdır bu sorunun çözümünü bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 gtx850 de sorun olmadı.. hd6870 ilee denedim heerşey low :D outdoorda bir sıkıntı yaratmadı ama base de ışıkların frame falan tutmadı ambole oldum birazdan kusacam sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Son gelişme, ban dalgası başlamış. Beta'da ban yiyenlere release'de yeniden şans tanıyacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 oynayanlar var mi ekleyin? patideki nick ile ayni benim nick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Oyun ne iyi... Fena eglendim dun aksam arkadaslarla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Ya başlatma hype ına Kanuni. AKK ya takıldım 1 gündür download dayım :( Ülkeye bak emenike, paranla rezil ol. PS4 deneyecem ben. Ne zaman bitiyo beta, donwload bitince hadi evlere dağılın demesinler? 5 saat left.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 abi bana ne kizdin :) oyunun her yani cok iyi. grafik, ses, oynanabilirlik, yaratilan dunyaya gosterilen ozen, o dz denen alan.. pve raid vs de ozenli ve devamli uretilirse nefis olur. 4 kisi 8 kisi her neyse iste. 4 kisi olsa hatta daha iyi olur. bassinlar pve content DZ zaten kendi kendine fena iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Kıskançlık yaptım işte :P Ya harbi güzel görünüyo sabırsızlanıyorum deneyim diye. PS4 te yetebilecem mi bakalım? 22 sinde bitiyomuş beta. Neyse 2 gün takılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Tank build yaptım 7400 hp 300+ hp/s regen, %20 damage reduction Armor'dan. Medkit de % bazında heal'lıyor anladığım. Shotgun'la point-blank tek atmak priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 ulam açtık oynayacaz bakıma girdi server lol :D Bu arada haritada göreve tıklıyorum da ilk göreve şans eseri gittim tuş spamladım :P selected diyor ama görevi başlatamıyorum bi ya nedir şunun tuşu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 bu oyun hala aylık ücret istiyormu?? ben açıkcası çok da beğenmedim.buna etken oyunda sap sap takılmam ve betanın kısıtlı olanakları neden olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Extraction queyfini anlayamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar