Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
de stüdyonun "betada cheat'e önlem aldık" dedikten sonra release'den 30 dk sonra cheat videoları düştüğünde forumda "ya aslında biz fixledik ama betaya yetişmedi, release'de ekliycez, siz satın alın" demesi baya komik hehe.
Mesaj tarihi:
ya şu nefret kusanlar bi gidin ya yazmayın bu konuya ozaman beğenmediyseniz oyunu beğenmedim diyin bitti oynamıyacağınız oyunu ne gelip burda ağlıyorsunuz arkadaş ?
Mesaj tarihi:
Editor said:

ya şu nefret kusanlar bi gidin ya yazmayın bu konuya ozaman beğenmediyseniz oyunu beğenmedim diyin bitti oynamıyacağınız oyunu ne gelip burda ağlıyorsunuz arkadaş ?

Aslinda eskisinde burlarda, ogrenmis olman lazimdi...
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

dbghelp.dll hatası verdi bana, var mı karşılaşan?

Dün gördüm ancak şimdi yerini bulamadım.
Sorun windows ile ilgili yazmışlar.

Microsoft resmi sitesinden bir sayfa ve indirilen dosya vardı.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

Aslinda eskisinde burlarda, ogrenmis olman lazimdi...

ahah bilmezmiyim ama yani arka arkaya full 2 sayfa kusmuk görmek baydı yani yeni bişimi var diye heycanla giriosun bunların yazdıklarını görüyorsun.
Mesaj tarihi:
arkadaslar bir sorunum var. oyun acılıyo, direk siyah ekran ve "out of range 99,2 / 60 mhz" yazısı cıkıyo. ama oyun arka tarafta calısıyo. ekran kartı gtx 950. var mıdır bu sorunun çözümünü bilen
Mesaj tarihi:
gtx850 de sorun olmadı.. hd6870 ilee denedim heerşey low :D outdoorda bir sıkıntı yaratmadı ama base de ışıkların frame falan tutmadı ambole oldum birazdan kusacam sanırım :D
Mesaj tarihi:
Ya başlatma hype ına Kanuni. AKK ya takıldım 1 gündür download dayım :( Ülkeye bak emenike, paranla rezil ol. PS4 deneyecem ben. Ne zaman bitiyo beta, donwload bitince hadi evlere dağılın demesinler?

5 saat left..
Mesaj tarihi:
abi bana ne kizdin :)

oyunun her yani cok iyi. grafik, ses, oynanabilirlik, yaratilan dunyaya gosterilen ozen, o dz denen alan..

pve raid vs de ozenli ve devamli uretilirse nefis olur. 4 kisi 8 kisi her neyse iste. 4 kisi olsa hatta daha iyi olur. bassinlar pve content DZ zaten kendi kendine fena iyi.
Mesaj tarihi:
ulam açtık oynayacaz bakıma girdi server lol :D

Bu arada haritada göreve tıklıyorum da ilk göreve şans eseri gittim tuş spamladım :P selected diyor ama görevi başlatamıyorum bi ya nedir şunun tuşu?
  • Yeni Oluştur...