Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Oyundaki en iyi lootun dzde olacagini teyit etmislerdi o yuzden opsiyinel bisi degil dz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 uplayde downloada açıldı open beta. 1.5gb filan patch yükleniyor closed betanın üstüne yada sıfırdan 27-28gb download var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 galiba gold edition alacam oyunu en son tortanic e bu kadar para bayılmıştım hypelara gelmiştim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Bu arada gold editionda ekstra sidearm silahı olarak sawed-off shotgun geliyor, betada yoktu böle bir silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 hafta sonu mu beta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 hack olayı belli olmadan paraları fırlatıyorsunuz ama oyun DZ'e endeksli inşa edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bende open betadan sonra alacağım aslında ama hack olayını çözerler diye tahmin ediyorum ya da en azından nadiren denk geliriz. openbetada hackten dolayı lanet etmezsem zaten releasede her türlü gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 hack olayını çözme ihtimalleri kabaca 5% falan. open betada insanların hesap derdi olmayacağı için gerizekalı gibi hack yapacaklar, onlar sorun değil. asıl sorun release'den sonra akıllı bir şekilde hack kullananlar. belli etmeden kullananlar. her zaman dezavantajlı rekabet etmek zorunda kalacağın adamlar. wallhack en basitinden nasıl tespit edeceksin oyunda skill olarak bile wallhack varken? adamlar çatır çatır kullanacak. aim hack, aynı şekilde. headshot attı diye report mu edeceksin herkesi? sen daha adamı duymadan, görmeden sana nişan alacak. her attığını headshot sokacak. sonra üzerindeki her şeyi alacak. çok tatsız bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 her gün 3-5mb lik hack update'i gibi sistem kursalar kurtulacaklar aslında. sabit sistem her türlü kırılır. içeride bir şeyleri dinamik olacak şekilde bir sistem yapacaklar ve her gün küçük bir update ile değişecek. her gün değişen bir şeyla uğraşmaz millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bu uplayden nasıl indiriyoruz oyunu (open beta için) önce uplayi pc ye mi indirmek lazım?? ne silkim şeymiş bu uplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ubisoft'un geçmişi bu konuda belli, açın araştırın bence o özel paketlere 100 lerce lira vermeden önce. hani oyunu çok beğendiyseniz, hype'dan vücudunuz titrediyse konsol için alın - eşit bir şekilde rekabet etme şansına sahip olun. burada preorder edip de patlamış kesimi çok dinlememek gerekiyor "hacksiz tadı çıkmaz ehuehu" falan içi boş şeyler. saç baş yoldurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Sen psikoloğa git bence, fobi olmuş seninki artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 fobi olan nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Hile işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ne alakası var adamlar anti-hack adına hiçbir şey yapmıyor, bu konuda mimliler. herhalde bunu göz önünde bulundurmak gerekiyor satın alma yaparken. öldüğünde üzerindeki itemları düşürdüğün bir oyundan bahsediyoruz ve DZ oyundaki en iyi lootun düştüğü yer, silke silke endgame gear için oraya gireceksin, o adamlarla karşı karşıya geleceksin. ben son kullanıcı olarak parasını verip oyunu aldığımda hack için gerekli önlemlerin alınmasını beklemek en doğal hakkım. bunu bile savunacak kadar düşenleri görmek üzücü gerçekten. rainbow six : siege ile hack konusuna bakın. bu oyundan kat ve kat etkileniyor hack konusundan. ubisoft ne yapmış, nasıl aksiyonlar almış inceleyin bu kadar dramatik etkilenen bir oyunda bile. alakasız konuda gelip kılı 40 yarıp, mikro analizlerle çıkarımlar yapmaya çalışmak için sayfalarca wot yazan adamın, kendi aldığı oyunda bu kadar büyük bir fuck up yapılması durumunda sırf pre-order ettiği için "NE OLACAK YA HACK OLMASA ZATEN OYUN ÇOK KOLAY OLURDU" demesi karakter turnosolü gibi oluyor. farkındalığına var diye söylüyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Anti-cheat için birşeyler vardı patch notes'ta. Ayrıca DZ endgame loot için alternatiflerden biri gibi görünüyor. Oyun çıktıktan 2 hafta sonra raid gelecek diye yazıldı Reddit'te, insider bilgiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 en iyi loot DZ'den düşüyor lafını yutacaklar zaten her türlü çünkü çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Craftla da yapılıyor ki oyunun "legendary" itemleri, ben hiç görmedim sadece DZ'den düşecek dediklerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 oyunun tanıtım videolarında diyordu best loot will drop from dark zone diye ama ben yanlış hatırlıyor da olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Bright said: Sen psikoloğa git bence, fobi olmuş seninki artık. +1 Yada tam terimi hatirlayamadim simdi Boyle bi gereksiz abarti tepkli negatif dusunceli Bingil sen alma oyunu bosver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Abi adamlar hack olayını geçtim glitchleri bile düzeltmeye gerek duymuyorlar Rainbow Six: Siege pcde 10 oyundan 7sinde hileci var neredeyse. Glitch kullananlar artık normal sayılıyor. Konsolda hile yok ama oyun çıktığından beri olan glitchler hiç patchlenme ihtiyacı bile duyulmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 yo dostum yo glitch siz oyun zevki olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Siege ve CS:GO gibi oyunlarda hile bayıyor, doğruya doğru. Bu tarz, Division, Battlefield gibi az biraz daha casual oyunlarda az miktar hile olmasıysa gerçekten sorun değil. Oyunun verdiği wallhack/radar gibi skill/ability/perk'lerle ve teamplay'le zaten iyi olan oyuncu fazla iyi hale geliyor, pleb'lerin bütün gün üstünden geçmek bayıyor devamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Nasıl sorun değil lan? O da oyun bu da oyun. Casual masual direk keyfimin içine sıçıyor wallhack bilmemne kullananlar. Coil whine gibi düşün bright. INPUT LAG gibi düşün. Biz öyle hissediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 insan gerçekten şaşırıyor ya. developerların işi kolay mantalite bu olduktan sonra. hack sorunu çözemiyor musun? ne olacak abi casual oyunda etkilemiyor zaten, böyle oynasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar