aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 $60 la oyun, ekantini kaybetmeye degecek ne var cheat acip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Hilenin abartılmaması gibi bir durum yok zaten. Kullanan aim hack kullanacak direkt. Haritanın sonundan öleceksin. Ama betaya göre "eyvah cheat" denmemeli. Her beta'da oluyor bu evet. Destiny'nin vanilla hatalarını yapmazsa oyun gayet oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Mermilerin damage drop-off'u değiştirmedikçe sorun olmaz, Rogue olunca her yerden gözüküyor zaten adam. SMG'ler hipfire'la oldukça iyi bu arada, yakın mesafede juke strafe yapabiliyorsunuz kullanırken. Electronics basıp sticky'le ciddi dmg vurulabiliyor bir yandan healer olarak oynarken. 3 main stat olmasını ve birinin weapon damage diğerinin ability damage&heal olmasını çok başarılı buldum. Health biraz sönük kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Amma görsellik konuşuldu ha. Baydı ya. Takmış millet görsellik görsellik. Acaba downgrade olduğu bas bas duyurulmasaydı kaçımız ilk görüşte fark edecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 RPG'de bu kadar basit hile yapılması ile CSGO'da yapılıyor olması baya farklı konular ya. RPG'de bir şeyi elde etme mevzusu bazen yüzlerce saatlik emek bile gerektirebiliyor. bu kadar emeğin adaletsiz bir şekilde bu kadar basit elinden alınabiliyor olması çok rahatsız edici. atıyorum haftalardır farmladığın bosstan sonunda istediğin lootu çıkarttın, adam geldi speed hackle öldürdü lootu aldı, cinnet geçirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Abi duzeltirler bunu, yani ne kadar zor olabilir ki butun bilgileri server side tutup kontrol etmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Arkadaşım ubisoft ta bu oyunda görev alıyor. Ona sorduğumda sunucuda kalıyor aslında ama çıkışa kadar fixleyeceğiz dedi. elçiye zeval olmaz demişler : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Editör hackleyememiş ya o kadar konuşuyodu burada piiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 düzelmezse ban leriz seni olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 ama elci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Esh said: Abi duzeltirler bunu, yani ne kadar zor olabilir ki butun bilgileri server side tutup kontrol etmek? ubisoft'un diğer iki oyununda hack sorunu almış başını gitmiş durumda. adamlar tamamen ignore bastı, hiçbir şey yapmıyorlar engellemek için. isteseler diğer oyunlarda da yaparlardı da işte /care modundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Beta 1 gün daha uzatılmış. İndirme süreci uzayanlara kıyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 betayı uzattılar güya ama serverlar kapalı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=TdNv1alwCSc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Open Beta geliyor. said: According to the listing, the second beta test will run for six days from February 16th - 21st. Once again, Xbox owners will get a 24 hour head start, followed by the PS4/PC beta opening on the 17th. http://download.gamezone.com/uploads/image/data/1198925/jpg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 onun key farklı mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 open diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Open Beta, herkese açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 open beta keylerini benden 5 liraya temin edebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Bana bi de pc keyi geldi dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Ben Esh'ten alırım artık.. Güven veren bir aurası var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 abi hala serverlar mı kapalı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 martta oynayin iste betaya baktik bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 barbu said: abi hala serverlar mı kapalı ya? yoo açık oynuorum ben, lol kapatıp, açınca oyunu server hatası alıyorum. login serverları patlamış heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Mike hatası alıyorum ben. Bayadır hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar