dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 sonra yine dönme pc ye warframe gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 bunların ana odağı konsol olduğu için WF'de olan sorun olmaz herhalde ya. dark zone'da kalabalıkta fps düşecekse neden konsola release ediyorsunuz derler adama. hız olarak da WF'nın 10 da 1 i değil zaten. kombat baya hantal. mouse aratacak bir durum yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 DareJedi said: http://www.youtube.com/watch?v=h4GxWdA6ZNo Oeh, bu nasi bullet sponge..borderlands'de cok siritmiyor da burada garip kacmis sivil gorunumlu bir mob icin 6 sarjor 1 alev makinasi bosaltmak. Haritayi da kirptilar, neyse az kaldi ya..bakalim. edit: Lighting ve view distance'in downgrade yemis olmasini konsoldur diyip geciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 playstation 4 pre-order icin beta invitation kodlari ne zaman gonderilir? preorder'i iptal edeyim bari, bu oyundan cacik olmaz. betasini oynarim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 oyun çok patates duruyor. nerde o ilk yarattığı heyecan. gta 5 online oynayın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 bingildak said: bunların ana odağı konsol olduğu için WF'de olan sorun olmaz herhalde ya. dark zone'da kalabalıkta fps düşecekse neden konsola release ediyorsunuz derler adama. hız olarak da WF'nın 10 da 1 i değil zaten. kombat baya hantal. mouse aratacak bir durum yok gibi. Dark Zone kalabalık olmayacak, max 24P galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 şu grafiklerde 24p, konsol için astronomik bir rakam ya. destiny'de en fazla 5v5 var, isolated instance o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 O kadar heyecan yaptım ama hakkaten Red'e katılmamak elde değil. "Oyun çok patates duruyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 3 liraya beta key alınır işte g2a dan. durumu görmeye yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 oyunda patates bir şey yok ya. tps olarak ne bekliyordunuz ki. adamlar ne vaad ettiyse onu deliver ediyor işte. akıcı combat, keyifli gameplay, güzel setting, coop, pvp, pve content her şey var. önemli olan end-game nasıl şekillendirdikleri. hikaye 20-30 saat. ondan sonra coop oyunu götüren bölüm başlıyor. zor seviyesi, loot mantığı, end-game content, community etkileşiminin iyi olması falan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 bingildak said: adamlar ne vaad ettiyse onu deliver ediyor Valla bana boya kutusunu vurduğunda patlayıp etrafı boyamasını vaad ettiler, ben de gittim 970 alırken bunu hesaba kattım. Hayır indie olur mekanikleri niş olur çılgın detaylı olur falan grafik aramayız da arkadaş 2016da über grafik diye çıkardığın oyun buysa baya baya patates işte. Aka build-up deliverlayamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 lan pc grafiklerini daha görmeden niye böyle yapıyorsunuz xbox'da ne kadar grafik olabilirse yapmış işte adamlar, konsollar yüzünden PC'deki özellikleri kapatmış olurlar, o konuşmaları bunu teyit ettikten sonra yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 daha hiç pc görüntüsü gelmedi yani öyle mi? bunların hepsi konsol (shit tier) mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 sadece xbox konsolun da kötüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Destiny'de Capital düzeyinde kalabalık olacak işte Dark Zone'da. 4 kişiden 6 takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 axedice said: bingildak said: adamlar ne vaad ettiyse onu deliver ediyor Aka build-up deliverlayamadı. Bunu postlarken içindeki meme potansiyelini gözden kaçırmışım. http://i.imgur.com/LIVsDsx.png Divison konusunda da haklısın. Hani Star Citizen gibi bir oyunu destekliyorum, çıkacagına güzel olacagına inancım tam. Ama bu oyun bu tarz bi leap of faith'i hakedecek bir sunum yapmadı yani. İlk trailerları su an verilenden çok çok daha iyi. Downscale'i abartmışlar, neden bilmiyorum. Bütün parayı Rainbow Six Siege'e harcamış olamazlar minnacık oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 betayı g2a'dan paypal ile alabilen var mı. yönlendiremiyor paypal a. sorun var heralde. sanal kart vs uğraşmak istemiyorum hiç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 aj https://www.youtube.com/watch?v=PpPLATt94n0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=DKK30kJWVnA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Hatun ajana bak maşallah, yata yata karpuz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Lowest PC settings: https://www.youtube.com/watch?v=d-A2p3HPc2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Angry Joe videosunu izledim de adam bu oyunu Xbox 360 ile oynamış ya da yanlış söyledi. Xbox 360 grafikleri böyle ise PS4 baya tatmin edici olacaktır PC E3 seviyesini yakalayabilir ama nasıl specs ister orasını bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 xbox oynuyor adam aj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 DareJedi said: Angry Joe videosunu izledim de adam bu oyunu Xbox 360 ile oynamış ya da yanlış söyledi. Xbox 360 grafikleri böyle ise PS4 baya tatmin edici olacaktır PC E3 seviyesini yakalayabilir ama nasıl specs ister orasını bilemem. Xbox One* :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Adam dipnot düşmüş I meant Xbox one not 360 diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar