DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Totalde daha da kalabalığız ama büyük kitle RainbowSix Siege takılıyor ya da Destiny vs o yüzden 4 ü hep tamamlayamıyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 napıyorsunuz peki ? lvling mi endgame mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Gear score 200 olmaya çalışıyoruz işte sonra bir sonraki tier dünyaya geçeceğiz kısmetse ben 198 gibi bir şey idim. End game'e var yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Ne zamandır aklımdaydı Humbledan 36 dolara aldım. Bakalım pişman olmam umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 applev0dka said: napıyorsunuz peki ? lvling mi endgame mi ben demoyu indiriyorum. haftasonu bi bakıcam eğer gelen olursa şaapak. sararsa devam ederim diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 DareJedi said: Gear score 200 olmaya çalışıyoruz işte sonra bir sonraki tier dünyaya geçeceğiz kısmetse ben 198 gibi bir şey idim. End game'e var yani :) biz çok kısa sürede world tier5 e geçtik. 282 benim item leveli şuan. survival ve underground oynuyoruz zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Yalnız indirim 19unda bitiyor sonra da indirimsiz haline o para verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Gelsem mi ya. Bu da sarınca çok sarıyor, bilemedum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 mokoko said: applev0dka said: napıyorsunuz peki ? lvling mi endgame mi ben demoyu indiriyorum. haftasonu bi bakıcam eğer gelen olursa şaapak. sararsa devam ederim diye düşünüyorum. ps için mi ? indirim bitiyor evet ona dikkat etmek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 1 seneden fazla oynamiyorum geri gelsemmi grup murub bulmak kolaymi? Birde nereden baslayacam?aktif oynadigim zamanda da les ti gear scorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 applev0dka said: mokoko said: applev0dka said: napıyorsunuz peki ? lvling mi endgame mi ben demoyu indiriyorum. haftasonu bi bakıcam eğer gelen olursa şaapak. sararsa devam ederim diye düşünüyorum. ps için mi ? indirim bitiyor evet ona dikkat etmek gerek aynen ps için indiriyorum şimdi. 20sinde indirim bitiyo ozmna kadar 1 2 gün takılır bakarım. eğer sararsa alırım diye düşünüyorum ama birlikte oynicak kasıcak adam lazım tek başına bayar sanki. ben pc de 2 hafta full oynamıştım sonra ekip dağıldı oyun kaldı öyle. içimde kaldı konsept falan çok iyiydi aslında. yeni content ile çok umutlandırdı nedense. ekip olursa oynarım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 geçen ay kardeşim pc'ye almıştı ben de orada baktım benim de hoşuma gitti. eğer okey verirsen alırım akşam 20-02 arası takılabiliriz. Bana uyar her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 abi indir sende akşam bakalım işte. gerçi benim full oyun bu akşama kadar yetişmez ama ilk bölümleri oynatacak kadar olan kısmı inmiş olacak. toplam 54 gb dl veriyo 18 gb'da oyunu açıp girebiliyosun. akşam oynayabildiğimiz kadar oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 şuan zaten işteyim, çıkışta da sinemaya gidicem demo işi falan yalan yani. ama dediğim gibi ben oyunu daha yeni PC'de denedim beğendim benim için okey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 ok abi ben ztn oyunu beğendim de ps'te oynaması rahat mıdır becerebilir miyim onu düşünüyorum sadece. destiny mesela başlarda çok rahattı ama sonradan zorlandım zevk almamaya başladım kol ile fps'den. bu 3rd person olduğu için çok daha rahat olacaktır diye düşünüyorum ama şüphelerim var onu denicem açıkçası deneme sürümü ile. yoksa oyunu biliyorum yani end game'e kadar gelip baya oynadım pc'de :D akşam yazarım buraya ben aldım yada vazgeçtim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 level 11'im darkzone nasılmış diye gireyim dedim de tecavüz ediyorlar. dark zone'un sırrı nedir sfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 az yavaş kas beraber girer kasarız :DD tek dolaşma abi asfdsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 pve'de tek başına dolaşmak da keyifli. main missionlara grup bulmak rahat. ama dark zone tek takılacak yer değilmiş sdfs. atmosferini beğendim baya dz'nin. rogue mevzusu da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 dz çok zevkli abi ama ben oynadığım sıralarda pc'de inanılmaz bir dengesizlik vardı o yüzden keyfini çıkaramadık pek. pve tarafındaysa büyük görevler tek başına yapılmaz gibi geliyo bana. yani oyun dengeliyor diye tahmin ediyorum ama yinede 3 4 kişi beraber oynamanın tadı olmaz :D sen ne yapıyosun şu anda pve'de mesela single? bide oyunda voice chat var mı ps'te? grupla konuşma işini halledebiliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 PCde başlıcam ben de bu akşam. Nasıl ekleşiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Sıfır mı başlıyorsunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 ben ps4'te indiriyorum oyunu şu anda deneme sürümünü. haftasonu takılıp beğenirsem indirimden çakıcam gold edition'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 mokoko said: dz çok zevkli abi ama ben oynadığım sıralarda pc'de inanılmaz bir dengesizlik vardı o yüzden keyfini çıkaramadık pek. pve tarafındaysa büyük görevler tek başına yapılmaz gibi geliyo bana. yani oyun dengeliyor diye tahmin ediyorum ama yinede 3 4 kişi beraber oynamanın tadı olmaz :D sen ne yapıyosun şu anda pve'de mesela single? bide oyunda voice chat var mı ps'te? grupla konuşma işini halledebiliyo musun? side mission encounter falan kovalıyorum haritada tek başıma. büyük görevlerde matchmaking yapıyorum. voice chat denemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 psn yazsana red bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 bana da paslayın MrLevies, MrLevied tek canım sıkıldı saldım son zamnalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar